Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3551 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

*למושב האחורי - התכוונתי לשורה השלישית.

ושכחתי להוסיף שלטעמי העיצוב החיצוני של האאוטלנדר הוא סוף הדרך, וגם הקודיאק נראה לא רע בכלל.

בתאריך 8.6.2023 בשעה 13:37, discoTD5 כתב:

כל פעם שיש לך דעה מוצקה על משהו, תרשום בדיוק את ההיפך. ככה תטעה פחות. 

• תגובות 111
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אני מדבר על רעשי כביש, לא רוח. יש הבדל.

יתכן שעם גרסאות 2016 (המודל הנבדק) חסכו על איכות הצמיגים, לא טרחתי לבדוק... אבל רעשי הכביש מאחור בהחלט שם.

אני 1.88 ואני יושב בצורה נינוחה רק אם לא נעשה שימוש בכל שבעת המקומות.

פורסם

את תא הנוסעים כבר ראינו, חיקוי עלוב של האאוטלנדר כמעט בכל פרט, אפילו בצורה של ההגה, ומה שלא - שחור קודר ומשעמם כמיטב המסורת של היצרנית הצ'כית. גם בעיצוב החיצוני ניכרים סימני חיקוי של האאוטלנדר מכל כיוון (בקטע הזה לפחות המיצובישי הלכו על גדול, חיקו את לקסוס...)

אוי כמה שאתה הזוי [emoji23]

אין ספק שהאאוטלנדר עמדה לנגד עיניהם של VAG כשעיצבו את הקודיאק, והחיקוי דומה עד כדי כך שלדעתי יש פה קייס לתביעה מצד מיצובישי...

פורסם

אתה יכול לצחוק עד מחר. תכלס, כשתגמור לצחוק, תסתכל טוב על העיצוב של אאוטלנדר 2016, ואחר כך על עיצוב הקודיאק שהגיע אחריו. הפליאה שלך היא כאילו מדובר במרצדס או במוו, בסך הכל מדובר בתוצרת צ'כית שהתעוררה לתחיה רק לאחר שנמכרה לתאגיד VAG.

פורסם

קצת הגזמת אאוטלנדר... קח כל דגם שנימכר היום בסוכנות במיציבישי בארץ ( חוץ מהפג'רו) ותשווה אחד לאחד לסקודה ותראה שהמותג הצ'כי הזה הוא רמה אחת מעל.

Sent from my SM-N915F using Tapatalk

ערן EMT-P

NISSAN X-trial 2017.

VW GOLF Mk7.5 150 HP

פורסם

אסכם את הויכוח : האוטלנדר הוא הג'יפון 6+ נוסעים הזול מסוגו מבלי לאבד כוכבי בטיחות . מבחינה הזו אין לו מתחרים כיום ולדעתי זה גם קסם המכירה שלו.

מחלת ים זה עניין אישי.

פורסם

אפשר לומר שביום שבו קרוסאובר 7 מושבים בסגנון ובאבזור העשיר של האאוטלנדר ימכר בפחות, עמישראל יעבור אליו.

כרגע זאת הנוסחה הזולה והמנצחת בשוק.

Sent from my SM-N930F using Tapatalk

פורסם

בגלל זה קרסו הוזילו את האקסטרייל ואני לא אתפלא עם ה-5008 החדש יתומחר באותו איזור.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם
אתה יכול לצחוק עד מחר. תכלס, כשתגמור לצחוק, תסתכל טוב על העיצוב של אאוטלנדר 2016, ואחר כך על עיצוב הקודיאק שהגיע אחריו. .

אז אחרי שצחקתי כל היום, הסתכלתי שוב היטב על האאוטלנדר (של גיסי במקרה) ועל התמונות של הקודיאק מכל זווית אפשרית, ואפילו ביקשתי מחבר מבכירי האדריכלים בארץ היום שבעברו גם התעסק בעיצוב מכוניות לחוות דעה, והאמת? גם הוא צחק...

פורסם (נערך)

אם תרצה, אני יכול לפרט לך כל פרט שהועתק מאאוטלנדר. חוץ מזה, יוטיוב מלא בהשוואות של אפשרויות העתקה...

https://youtu.be/9yukYxO_HfE

https://youtu.be/jpeT7Pwiyu0

https://youtu.be/JXjLXnYMXw4

https://youtu.be/lk62bUKL1bc

https://youtu.be/9A_2BQXhJRM

ספר לחבר שלך על זה...

עריכה אחרונה על ידי outlander

פורסם

בחו״ל עם אינטרנט לא משהו (בטלפון) אבל אפילו בלי לראות את מה ששמת פה, דמיון אפשר למצוא בין כל רכב אם מתאמצים.

הדמיון לרכבים אחרים של VAG מובן מאליו וצפוי.

מאחר ולא שמת פה השוואה בין אאוטלנדר וקודיאק, פה פרט לי בבקשה איך הם דומים. בוא האר את עיני לדברים שאני פשוט לא מצליח לראות...

פורסם

מעניין שבסיס הגלגלים של קודיאק ארוך ב-12 ס"ם מזה של אאוטלנדר כאשר האורך וגודל תא המטען דומים. גם מימד הרוחב יותר גדול ב-7 ס"ם.

פורסם
מאחר ולא שמת פה השוואה בין אאוטלנדר וקודיאק, פה פרט לי בבקשה איך הם דומים. בוא האר את עיני לדברים שאני פשוט לא מצליח לראות...

בבקשה:

צורת הפנס

פס הלד מתחת לפנס

מראות הרכב

ידיות הרכב

פסי הטענה בגג הרכב

פסי הגנה בדלתות הרכב

חלון שלישי אחורי בצידי הרכב

פס כרום שעוטף את החלונות

פנסים אחוריים יוצאים לצדדים

ההגה, אחד לאחד

פס כניסה לבגאז'

כל פנים הבגאז', נראה ממש כמו האאוטלנדר שלי

משענות יד לשורה השלישית

פורסם

אאוטלנדר, אין לי כוח לזה באמת שלא, וזה וויכוח מיותר.

מה שכן לגבי ההגה שלדבריך הוא אחד לאחד, אני מציע לך לבדוק את עיצוב ההגה המשולש צלעות בדגמים האחרים של סקודה, ולאו דווקא החדשים...

בכל אופן, עכשיו אחרי שישבתי בה אני חייב לציין (באופן אובייקטיבי לחלוטין) שהתרשמתי ממנה עמוקות.

היא כמה דרגות מעל האאוטלנדר לפחות מבחינה סטטית (קרא קצת ביקורות).

משום מה קשה לי להאמין שזה ישתנה כשיצא לי לנהוג בה.

לאאוטלנדר עומד יתרון המחיר ותו לא.

אתה יכול לטעון שתא הנוסעים בסקודה קודר, ואין ספק שהיא פשוטה ולא מצועצעת אבל זה הסגנון של VAG. העניין הוא שגם מבחינה זו אין לאאוטלנדר שום יתרון עליה, בטח לא באיכות החומרים שטובה מאין שיעור ממנה.

גיסי (זה עם האאוטלנדר) בפריז מחר ומתכוון לקפוץ לתערוכה, נראה מה יהיה לו להגיד.

3203df15dcf6cddd16b3374aea1600b8.png300733d9e1e83a46742c745c4fe3c5ff.pngbf7d7bfc483e39572768dc0ddcd0855c.png

• תוכן חדש...