Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סוף סוף מצאו פתרון לתאונות

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7809 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רגע ואם יש לי צמיד אדום רגיל למזל, אז זה במקום הצמיד של משרד התחבורע? או שבשילוב של שניהם לא יהיו בכלל תאונות?

אני שמעתי את הרעיון הזה לפני כשבוע בערוץ 1, וישבתי ופשוט התעצבנתי. איך לעזעזל צמיד אדום מסכן יכול לתרום להורדת כמות התאונות??? :roll: הם באמת חושבים שזה יעזור? או שזה עוד דרך לבזבז כסף על חינם?

נ.ב

שמתם לב שבזמן האחרון לחיים הכט הצטרפו גם רפי גינת, ועכשיו גם גיא מרוז מצטרף בתכנית משלו, מעניין מי הבא בתור. :?

פליקס

ROOONEEYY

פורסם

אם צמיד אדום ימנע את התאונות

אז איזה צבע יגביר אותם??

כי יש לי צמיד עכשיו לא אדום ובאמת שאני לא רוצה להחמיר את המצב...

עכשיו ברצינות-אני רוצה לראות מי ישים את הצמיד הזה....:?

פורסם

אני מוכן ללכת עם צמיד אדום שכתוב עליו OGRISH :lol:

וברצינות, אני נגד הרעיון להסתובב עם הצמיד, לדעתי זה מעשה יחסית היפוקריטי (טוב, לא כולם אבל אני בטוח שלא מעט אנשים שיסתובבו עם הצמיד ימשיכו לעבור על החוק, לא להיות סובלניים וימשיכו לנהוג כרגיל).

פורסם

יש סיפור שמספר על חכמי חלם ..

אז ככה פעם הייתה מושבה קטנה שהייתה ממוקמת בין שני הרים

תושבי המקום יכלו לצאת מהמושבה שלהם רק על ידי חציית גשר ארוך שמגיע היישר לשוק הגדול שבו הם קונים את המצרכים הבעיה היא שהגשר שהם צריכים לעבור כולו שבור ומלא עצים שבורים

עכשיו כל פעם שרצו לעבור הרבה היו נופלים ומוצאים את מותם....

כל פעם היו מתים תושבים ..

תושבי המקום לא ידעו מה לעשות!!

הם ראו שהאנשים במושבה שלהם הולכים ונעלמים!

אז מה עשו חכמי חלם..

בנו בית חולים ממש מתחתת לגשר!!!...

כדי לטפל בנפגעים שנופלים מהגשר..

מה הטיפשותם של האנשים האלו ?

שבמקום לתקן תגשר הם בנו בית חולים ממש מתחת..

זה אומר שהם לא פנו למקור הבעיה ..

הם לא מצאו את מקור הבעיה הם פשוט מצאו פתרון שיחזיק תאנשים בחיים..

עכשיו איך כל זה נכנס לפרק שלנו !!

שבמקום לקחת משטרות ולשים בצמתים ובמקום לבנות כל מיני מכשירים ברכב שיגרמו לכמה שפחות נזק בזמן תאונה.. ובמקום לבזבז כל כך הרבה כספים של המדינה על כל האמצעים הנ"ל

פשוט להכנס למקור הבעיה ולפתור אותה ..

להגיע ללב של האנשים לתת לאנשים ליהיות יותר מודעים לפתוח תמודעות על ידי כל מיני תוכניות ודברים כמו הצמיד הזה שאומנם נשמע ונראה ממש מצחיק אבל זה הכול פסיכולוגיה ...

ותתפלו זה עובד! פשוט עובד ממש יפה ..

אז הנה לכם תשובה ל"צמיד העלוב הזה"

בישראל יש 500 הרוגים בשנה יותר מכל מדינה אחרת ביחד לאוכלוסיה ולארץ הקטנה שלנו..

יש לנו סך הכול 2.6 מליון נהגים במדינה ... ואוליה 2 מליון מהם יש רכב פרטי .. ה 600 אלף הנוספים אין אמצעים

אם כל שנה ימשיכו האנשים לההרג בתאונות דרכים ועם כל הנפגעים שיש במדינה הזאת תוך 10 שנים לא ישארו לנו אנשים במדינה צריך להכנס למקור הבעיה ולפתור אותה היום מיד וכמה שיותר מהר ..

וזה מה שהמדינה הזאת מנסה לעשות כבר עשור שלם..

פשוט לא הולך !!!

אנחנו אגוזים קשים לפיצוח !!! :wink:

מוכר סיאט איביזה טורבו ! 89 מנוע 1500 ! ! !

עברה 190 אלף

פורסם
שבמקום לקחת משטרות ולשים בצמתים ובמקום לבנות כל מיני מכשירים ברכב שיגרמו לכמה שפחות נזק בזמן תאונה.. ובמקום לבזבז כל כך הרבה כספים של המדינה על כל האמצעים הנ"ל

פשוט להכנס למקור הבעיה ולפתור אותה ..

להגיע ללב של האנשים לתת לאנשים ליהיות יותר מודעים לפתוח תמודעות על ידי כל מיני תוכניות ודברים כמו הצמיד הזה שאומנם נשמע ונראה ממש מצחיק אבל זה הכול פסיכולוגיה ...

ותתפלו זה עובד! פשוט עובד ממש יפה ..

אז הנה לכם תשובה ל"צמיד העלוב הזה"

יש לנו סך הכול 2.6 מליון נהגים במדינה ... ואוליה 2 מליון מהם יש רכב פרטי .. ה 600 אלף הנוספים אין אמצעים

אם כל שנה ימשיכו האנשים לההרג בתאונות דרכים ועם כל הנפגעים שיש במדינה הזאת תוך 10 שנים לא ישארו לנו אנשים במדינה צריך להכנס למקור הבעיה ולפתור אותה היום מיד וכמה שיותר מהר ..

פשוט לא הולך !!!

אתה פעיל של אור ירוק וכדומה? :|, בכל אופן ברוך הבא לקארספורום.

אני יכול לבקר ולתקן אותך במספר דברים (ברישה של דבריך) אך זה יקח המוווווון זמן, כך שאני מעדיף להפנות אותך לעשות חיפוש בפורום, לקרוא שירשורים בנושא ולהחכים (חבל להרחיב את הדיון על דברים שכבר נאמרו בשירשורים אחרים).

לעניין הפסיכולוגי/מודעות זה נכון במידה מסויימת אבל זה רק חלק מהתהליך ולא הפיתרון, כמו כן להגיד שאנשים לא נוהגים כראוי בגלל שהם לא מודעים זה לאו דווקא נכון.

המשטרה לא יכולה לנתח את התוצאות והמשתנים שבגללם בכל שנה יש יותר או פחות הרוגים כך שאני בספק שתוכל בחישוב השנתי להתבסס על הצמיד ומודעות הציבור כאינדיקציה להפחתת ההרוגים בתאונות. אם לדוגמא בשנה אחת אוטובוס מתהפך לתהום (חס וחלילה) ונהרגים 50 אנשים ובסיכום השנתי יוצא שיש 550 הרוגים ובשנה לאחר מכן יש סיכום של הרוגים בתאונות (את העובדה שבנתונים לא נכללים ההרוגים שנפטרו בבי"ח/אמבולנס כבר אמרתי?) ושם במקרה יש פחות הרוגים אז אתה יכול לומר שהמצב בכביש מבחינת ההרוגים בדרכים השתפר בשל מודעות הציבור ופעולות האכיפה של הרשויות והמשטרה? זה לא נראה לך פטתי?

בקיצור הרוגים זה לא ממש אינדיקציה לטיב פעולות המנע והאכיפה.

פורסם

אנשים אתם צוחקים אבל הנוסע הזה כבר הממשלה שלנו ואף אחד כבר במדינה הזאת לא יודע מה לעשות בנוגע לנושא קטל בדרכים !!!!!

אז הם חושבים על שיטות ומנסים אותם ואנחנו יכולים רק לשבת מהצד ולנסות לתרום למאבק הזה ואם זה "כולה" לשים צמיד על היד ותבינו זה על מנת להגביר מודעות לא על מנת למנוע תאונות או ללמד אותנו את חוקי התנועה מחדש, כמו למשל שיש יום שמסתובבים עם בלון כחול לזכרו של הנווט רון ארד-זה לא יחזיר אותו אבל זה גורם לכלם לחשוב עליו להזכר במקרה לעורר תחושות ורגשות כמו כן במקרה הנוכחי עם הצמיד!!!

פורסם
אנשים אתם צוחקים אבל הנוסע הזה כבר הממשלה שלנו ואף אחד כבר במדינה הזאת לא יודע מה לעשות בנוגע לנושא קטל בדרכים !!!!!

אז הם חושבים על שיטות ומנסים אותם ואנחנו יכולים רק לשבת מהצד ולנסות לתרום למאבק הזה ואם זה "כולה" לשים צמיד על היד ותבינו זה על מנת להגביר מודעות לא על מנת למנוע תאונות או ללמד אותנו את חוקי התנועה מחדש, כמו למשל שיש יום שמסתובבים עם בלון כחול לזכרו של הנווט רון ארד-זה לא יחזיר אותו אבל זה גורם לכלם לחשוב עליו להזכר במקרה לעורר תחושות ורגשות כמו כן במקרה הנוכחי עם הצמיד!!!

מודעות יש יותר ממניעת תאונות,בזכות אור ירוק כולם יודעים שיש 500 הרוגים בשנה,כמו שכולם אמרו צריך למצא את הפתרון ולא להזכיר לך שיש בעיה

פורסם

פשוט לא הולך !!!

כבר הפנו אותך לחפש שרשורים קודמים בנדון , רק תרשה לי מילת ביקורת על המורה למתמטיקה שלך.

500 איש הרוגים בשנה , במשך 10 שנים , נותן 5000 הרוגים.

ועוד לא דיברנו על גידול טבעי הגובר על כל שאר סוגי המיתות : מחלות , זיקנה ,פיגועים ,וכיו"ב.

בארץ יש 2.6 מליון נהגים , ועוד כ-4 מליון הולכי רגל , וזה רק בגבולות 48'.

אני לא רואה את השואה הדמוגרפית המתחוללת ב-10 השנים הקרובות.

(שלא תבין שאני שווה נפש לתאונות , להיפך , קרא קצת הודעות קודמות שלי בנושא - אבל לא צריך להשתמש בנוסחים מופרזים עקב כך).

• תוכן חדש...