Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3123 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

"זוגיות היא המון פשרות" אז למה להתפשר?!! כשהייתי ילד תמים אז רציתי להתחתן ולהכיר את האחת וכל הסיפור הזה אבל ברגע שאתה מבין איך הכל עובד הדבר האחרון שאני רוצה זה מישהי קבועה להיתקע איתה, ילדים שאני צריך לעבוד מהבוקר עד הלילה כדי להאכיל וכו. חיים רק פעם אחת למה להגביל את עצמך בישביל לגדל מישהו אחר. מילא כשיש לך עודף כסף אני יכול להבין אבל ברגע שאני אצתרך להגביל את עצמי בישביל זה, למכור את הרכב שהוא התחביב שלי בישביל לקנות חיתולים ואוכל.....בחיים לא.

גם לא דיברנו על העולם ומה קורה בעולם, המחלות הזיהום ההרס הפשע....אני בספק מאוד גדול שעוד 50-60 שנה יהיה כדור הארץ כמו שאתם מכירים אותו היום, בעצם לא רק אני גם הרבה מדענים אז להביא ילד לעולם כזה....למה?!

בקשר לזנות, היה פה מישהו שחושב שהבחורות שם נמצאות בכח ומאיימים על החיים שלהן שיעסקו בזה וכו, זה כל כך הרבה שטויות ורואים שאין לך מושג חבר. הבנות שאני מכיר באו לעבוד בזה כי הן רוצות להרוויח 40-50 אלף שח בחודש ולחזור אחרי חודשיים לאוקראינה ולקנות דירה או שתיים. אף אחד לא נמצאת פה בכח, כולן ידעו מה הן באות לעשות ובעצם גם שם הן עסקו בזה רק ששם משלמים 80 שקל למפגש ופה 400-500. כולן מבסוטיות מהכסף שהן עושות וכולן בוחרות את הלקוחות שלהן. אם לא בא לה היא לא נכנסת איתך לחדר. מה שאתה מתאר זה משהו אולי שהיה פעם או קיים במדינות עולם שלישי.

עוד משהו קטן....הבחורות היום לא שונות בשום דבר מנערות עובדות, כולן מסתכלות על הארנק שלך לפני שמתסכלות עליך, הבחורות היפות זה בטוח, הלא יפות מתפשרות כי לא רוצות להיתקע לבד למרות שבארץ יש גם ביקוש לכאלה אז הן תפסו תחת.

• תגובות 5.4 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם (נערך)

למכור את הרכב בשביל לעשות ילד...

אם זו ההשוואה שלך... טוב שאתה לא עושה ילדים. אין ספק שאם אתה לא מוכן לוותר על שום דבר בחיים, ילדים זה לא בשבילך ולא יהיה בשבילך.

בקשר לחזון האפוקליפטי, האמת שגם אני טיפוס יחסית רואה שחורות אז אני יכול להתחבר לנבואות הזעם, אבל אנשים הביאו ילדים גם במלחמת העולם ה-2, היי... אתה והרכב שלך נמצאים פה בזכות זה, ונראה שאתה דווקא נהנה, לא ?!

עריכה אחרונה על ידי Alon_A

SAY MY NAME | www.alonadler.com

פורסם
אולי יש כאלה שחושבים שילד זה כמו אוטו,

ממש לא. לאוטו יש מנוע, ארבע גלגלים, רדיו, מזגן, והוא מביא אותך למקומות.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

בישביל אחד ילד זה המטרה של החיים בישבילי זה ממש לא. אני לא חי בסטיגמות של פעם, מעדיף לטייל בעולם ולהתעסק בתחביב ולא לעבוד בישביל לחזור לבית עם אישה מעצבנת וילדים ו"להתמודד" כמו שאתם אומרים.

זה הילד שלי בחיים האלה וזה מספיק לי:

13912480_10210197994293496_5605630118249424832_n.jpg

פורסם
[במבי] אם זו באמת הדעה שלך (מי שאוהב את החיים רוצה מונוגמיה וילדים), אז צר לי אך היא כנראה נובעת מבורות, או מקיבעון מחשבתי מאוד מאוד חזק.

לא לגמרי. זה יותר מזה:

אמרתי את זה בשביל להעביר נקודה בצורה סרקסטית. אני לא מאמין בבבל"ת מכליל, בין אם הוא על נשואים, רווקים, ילדים או צ'יוואוות

זו היתה יותר הבעת דעה על מכלול דעות האנטי בשרשור, אבל יש בהכללה הזו משהו נכון בעיני, עד כמה שהכללות מניסיון אישי יכולות להיות נכונות. מי שאומר שהוא לא "לא אוהב ילדים", יש בזה שנאה אולי פסילה עצמית, כי כולנו היינו ילדים. אם החוויה שלנו מהילדות היא חיובית, למה שלא נרצה לחזור עליה, הפעם כהורים?!

הרי ילדים הם בני אדם, מן הסתם, וכל אחד אחר. צריך להיות מיזנטרופ גדול כדי להכליל שכל הילדים לא רצויים.

אז כן, מי שטוען שהוא לא רוצה להביא ילדים לקיום המגעיל הזה, מין הסתם הקיום מגעיל בעיניו.

ומי שלא רוצה להביא ילדים, כי הם יקלקלו את היכולת לחיות את החיים שלו כמו שהוא אוהב, זה יכול להיות ממניעים אחרים.

ויש גם את מי שלא רוצה להביא ילדים, בגלל שהוא לא בטוח שהוא יצליח לגדל אותם.

ובטח יש עוד.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם (נערך)
ממש לא. לאוטו יש מנוע, ארבע גלגלים, רדיו, מזגן, והוא מביא אותך למקומות.

מצד אחד נכון,

מצד שני גם אוטו צריך להאכיל, לטפל, גם הוא חולה לפעמים וצריך לקחת אותו לרופא :lol:

בישביל אחד ילד זה המטרה של החיים בישבילי זה ממש לא. אני לא חי בסטיגמות של פעם, מעדיף לטייל בעולם ולהתעסק בתחביב ולא לעבוד בישביל לחזור לבית עם אישה מעצבנת וילדים ו"להתמודד" כמו שאתם אומרים.

זה הילד שלי בחיים האלה וזה מספיק לי:

מקובל, רק לא מבין מה זה "סטיגמות של פעם" ? אתה חושב שכל מביאי הילדים עושים זאת בגלל "סטיגמות של פעם" ? איזה סטיגמות ?

מאחל לך להנות מהרכב, באמת, לא בציניות (מכיר אותך גם מהמפגשים הצפוניים אז בטח שאני לא הולך להתעסק איתך... :wink:).

אני בחרתי לצמצם את העיסוק בתחביבים (נכון, יש לי פחות זמן להתעסק עם הרכב אספנות, עם הרחפן ובאופן כללי בפנאן שלי), מצאד שני העושר שלי אישית מביאה הילדה מגמד לחלוטין את כל השאר.

זה דבר אישי, רק חבל לי שאתה חושב שהבאת ילד זה "סטיגמות של פעם", לא מבין מאיפה זה בא.

פורסם

עשית טירונות בצבא, ואפילו היה לך כיף וחוויות, זה אומר שהיית רוצה לחזור על זה כמפקד? לא. אלא אם כן אתה מ״כ ואז חייבו אותך לתפקיד הזה, not so much of a choice.

הילדות שלי הייתה אחלה. אוהב ומעריך את הוריי. אבל זה ממש לא אומר שארצה להיות הורה ולהעניק אותו דבר לילד שלי.

פורסם

אגב, ההורים שלי גרושים וכל הדודים פחות או יותר. עכשיו שאני חושב על זה רק סבא וסבתא ביחד כל השאר התגרשו...אני בן 31 ויש לי מכרים שנשואים כבר פעם שניה והמון גרושים. זה לא עובד היום.

פורסם
עשית טירונות בצבא, ואפילו היה לך כיף וחוויות, זה אומר שהיית רוצה לחזור על זה כמפקד? לא. אלא אם כן אתה מ״כ ואז חייבו אותך לתפקיד הזה, not so much of a choice.

הילדות שלי הייתה אחלה. אוהב ומעריך את הוריי. אבל זה ממש לא אומר שארצה להיות הורה ולהעניק אותו דבר לילד שלי.

ברור שזה לא אומר, לא טענתי שזה אומר.

מה שכן, זה גם לא אומר שכל מי שעושה ילד זה בשביל "לא לפרק את החבילה" - כדבריך.

מה שאני לא מבין זו הקוטביות הזו בצדדים:

לא להביא ילד - פנאן ואושר עילאי.

להביא ילד - כדי לא לפרק חבילה.

חברה, לא הכל בחיים שחור או לבן.

פורסם (נערך)
אגב, ההורים שלי גרושים וכל הדודים פחות או יותר. עכשיו שאני חושב על זה רק סבא וסבתא ביחד כל השאר התגרשו...אני בן 31 ויש לי מכרים שנשואים כבר פעם שניה והמון גרושים. זה לא עובד היום.

אפשר להבין למה את נגד נישואים (למרות ששוב אני אומר, נישואים בלי ילדים זו שטות ולא על זה הדיון).

בכל מקרה, המעגל המשפחתי והחברי הקרוב-רחוק בפירוש משפיע על הראיה האישית של כל אחד מאיתנו.

מה שכן, סטטיסטיקה זו לא. אז להגיד "זה לא עובד" זו הצהרה שמתאימה לטמקא. בפועל - יש כאלו שעובד ויש כאלו שלא, בדיוק כמו מכוניות :).

אני למשל מכיר הרבה פחות זוגות שהתגרשו (אני בן 33), בסדר - אז אולי הדעה שלי שונה כי הסביבה שלי שונה, אבל גם מה שאני מכיר זו סטטיסטיקה כללית.

ומעבר לזאת, למי אכפת מהסטטיסטיקה - אם היה לך כזה אכפת "אם זה כן עובד" או "לא עובד" היית נוסע בטויוטה ולא בילד שלך כרגע :wink:

פורסם

לא אושר אילאי אלון, אבל להגביל את עצמך, לפחות במקרה שלי כן. אני עובד כנהג, אני לא מרוויח 20 אלף שח בחודש אז במקרה שלי עדיף לוותר על הילד בישביל לשמור על רמת חיים כולשהי. עם היה לי 2 ילדים והייתי נשוי לא היה לי כסף לאופניים. במדינה אחרת או עם מקצוע נורמאלי אולי הייתי חושב אחרת אבל כל אחד מגיע לאן שהוא מגיע עם המחשבות שלו לפי החיים שהוא חי ומכיר. בישבילי לוותר על ההובי זה להיות אומלל כל החיים, אז נכון החיוך של הילדים שלך יספק אותך באותו הרגע אבל עמוק בפנים תרגיש תסכול ודיכאון כי לא תוכל להרשות לעצמך שום דבר אחר.

פורסם

חתונה - הדרך היקרה ביותר לקבל זיון בחינם.

נשוי באושר למרות כל הבדיחות בנושא. לא הייתי מחליף אותם בשום דבר אחר בעולם*.

* מצב זמני. יכול להשתנות כתלוי במריבה הבאה.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

שלונגוס, ההודעה שלך לא נראתה סרקסטית (שים לב שכמה וכמה ציטטו אותה אח"כ בתור בנצ'מארק), ומשם התגובה.

להגיב לדעות ה'אנטי' זה קל, אנשים שמחזיקים בדעות קיצוניות (לכאן או לכאן) הם בד"כ... בוא נקרא לזה "לא מעניינים". אבל יש הרבה אנשים שהם לא מחזיקים בדעת 'אנטי' קיצונית כמו חלק מהמיצגים כאן, אלא פשוט לא מעוניינים בילדים מסיבות רציונליות. חבר קרוב שלי כזה ('אל-הורי') והיו לי המון דיונים איתו - באף אחד מהם לא חשבתי לרגע שהוא טיפש או הזוי או "לא אוהב את החיים" רק בגלל שהוא לא הולך בתלם הנורמה החברתית בישראל (וברוב העולם, למרות שבחלק מהעולם המערבי זה כבר לא 'דיפולט' באותה עוצמה של פעם).

אני מניח שמשם גם נולדה התגובה של יגאל, לא יכול להאשים אותו. ממש דוקטרינת העגלה הריקה של הדתיים, רק בקונטקסט אחר (הורות).

השאלה 'קיבלת את זה ונהנית למה שלא תרצה לתת לאחר' היא תמוהה, מאוד. אני יכול לתת לך דוגמא משעשעת עם בהקשר של 'שרשור הזיינים' הזה אבל נשים את זה בצד (;

חבר פורום אמר לי בפרטי משהו שמסכם מאוד את הגישה שלי:

צריך להתחתן מהסיבות הנכונות ולעשות ילדים מהסיבות הנכונות ולא מה שקורה בשטח שהרבה מתחתנים בגלל לחץ/כסף/הריון ועושים ילדים כי זה מה שצריך לעשות.

כאן זה מתחיל ונגמר. מי שעושה ילדים וטוב לו, ממש לא צריך לזיין במוח שאנשים שבוחרים אחרת הם בגדר עגלה ריקה - ולהיפך.

את השיח הקוטבי תשאיר לדובים.

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם

אז למה אותם אנשים שלא מביאים כ"כ קוטביים בזה שכל מי שיש לו ילדים הביא אותם מהסיבות הלא נכונות?

Sent from my LG-H815 using Tapatalk

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3123 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...