Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מה לעשות עם טנדר מוסו מזדקן

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3614 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רכב כזה שהוא כנראה קבוצת רישוי 5, יעלה לעובד הרבה מאוד.

אף עובד לא ירצה אותו כרכב צמוד, אלא אם בעל העסק יגלם לו את שווי השימוש. בקבוצות רישוי גבוהות מדובר בלא מעט כסף.

• תגובות 54
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
מסתבר

Sent from overseas using Tapatalk

וואו...משפחתי ואני אוהבים מאד לאכול אצלך בסניף! והמשחקייה רעיון גאוני שעובד נהדר עם ילדיי. שאפו, אתה אשף השיווק!

Sent from my m2 note using Tapatalk

הכלכלה הישראלית אלצה אותי לעלות לארבעה גלגלים.

פורסם

מה יש לכם, אני מדבר על עסקים קטנים, לא חברות ענק.

יש אלף ואחד דרכים לעשות את זה, העובד לא צריך לשלם דבר.

וזה לא רכב צמוד שלו.

פורסם

מדוע שלא ״תמכור״ את הרכב לעסק? הרי ממילא הוא ישמש אותך למשלוחים ועבודה בלבד, וכך תוכל לפחות לקבל הכרה בהוצאות הפחת. אולי שווה להתייעץ עם רו״ח אם אפשר לבצע רישום רטרואקטיבי החל משנת הקניה?

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

עוד אופציה - תקנה אחד נוסף כתורם איברים (אפשר להשיג באלפיות בודדות). פותר לך את בעית הסרן, הטורבו והצלחות בלם ותמשיך לחרוש בו.

גם אני במחשבות דומות עם המוסו המזדקן שלי, 2002, למרות ששם יותר מפריע לי הבלאי בקוסמטיקה הפנימית. הבעיה שאין שום דבר אחר (חוץ מג'ימני) שאני מרגיש שאני יכול להתקדם אליו וישמר את יכולות השטח. גרנד צ'ירוקי wj ואיסוזו אין אחרי 2004, לנדקרוזר במחירים מופקעים, רקסטון לא עושה לי את זה וסופה זה ענתיקה שיגנבו לי תוך שבוע.

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם

ראיתי את התגובה לגבי הטרייד אין ברכישת רכב חדש.

לדעתי פשוט שווה לעבור בין מגרשים שונים, יבואנים שונים.

הכי שווה יהיה לפרסם את הרכב במחיר הכי נמוך ביד 2, מישהו שמתעניין בטנדרים מסוג זה, כבר יגיע, יציע את ההצעה שלו ואתה תוכל להמשיך הלאה.

אגב - מעניין אם זה יקרה עם הקרוסאובר הנחמד שלהם, טיבולי. אולי אוכל לקנות אותו בעוד 3 שנים במחיר זנות, כמו שקניתי את האפסילון.

פורסם

זה קורה כמעט עם כל רכב שלהם חוץ מהאקטיון והרודיוס שיש להם ביקוש.

קניתי את המוסו כשהיה בן חצי שנה, מחירון כחדש היה 145K ש"ח.

בא נגיד שירידת מחיר ראשונית היא 20%? זה מביא אותנו ל 116K ש"ח?

אני קניתי אותו ב 78K ש"ח!

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

יש לך 40K לתיקונים יא פולני, ולא חישבתי לך ריבית והצמדה מאז לאיום.

והרעיון של אלי הוא טוב בתנאי שכל מה שמנית תקין.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם
מדוע שלא ״תמכור״ את הרכב לעסק? הרי ממילא הוא ישמש אותך למשלוחים ועבודה בלבד, וכך תוכל לפחות לקבל הכרה בהוצאות הפחת. אולי שווה להתייעץ עם רו״ח אם אפשר לבצע רישום רטרואקטיבי החל משנת הקניה?

בגירה מוכר לבגירה, אם מאוגד בחברה יעבוד.

אין רישום רקטומ אקטיבי אבל מכאן ואילך ל 5 שנים יכול לרשום פחת לפי מחיר מחירון +. הוא יד שניה מרופא חיות.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

אני גם לרוב בגישה הזאת באופן כללי אבל גם אז זה היה הרבה עבור רכב שאתה מבין שלא תקבל עליו יותר מידי.

לצורך העניין, אני קניתי בשנה 2005 היילקס 4x4 שנת 99 עם 300 אלף ק״מ במחיר של 76 אלף שקל.

אחרי כמעט 8 ועם 420 אלף ק״מ מכרתי אותה ב 63 אלף שקל.

לפני כחודש חבר שלוח לי צילום מסך של מודעת מכירה של ההילקס שהיתה לי (לא קשה לזהות אותה, יש לה פגושים, מדרגות צד שבניתי לבד) שמפורסמת ב 40 אלף שקל.

• תוכן חדש...