Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3642 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הסתכלתי לאחור כשהרגל היתה על דוושת הבלמים ואז לחצתי בטעות גם על דוושת הגז האם גרמתי לנזק?

פורסם

אם לא התנגשת במשהו, אז לא.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם
לא הבנתי, אתה בולם עם רגל שמאל? ולא לא אמור להיגרם נזק מלחיצה קצרה וחד פעמית כזו.

לא, רגל ימין לחצה בו זמנית על שתי הדוושות

פורסם
אני בולם עם שמאל, לא חושב שיש בעיה עם זה.

.

יש עם זה בעיה אם אתה עובד מידני לאוטומטי ובחזרה.

רגש שמתפתח ברגל שמאל בשביל תפעול קלאץ' שונה לגמרי מרגש שנדרש לתפעול בלמים.

אחרי שהתרגלת למשהו מסויים ופיתחת רגש (וזה לוקח זמן), אי אפשר לשנות אותו ברגע.

נוסף על כך, בלימה עם רגל שמאל לא מבטיחה עזיבת גז לחלוטין. אם אתה ממשיך לתת גז בזמן בלימה אתה גורם לבלאי מיותר לגיר.

כמובן שאפשר לעבוד על הטכניקה הזו וללמוד לעשות את זה כמו שצריך, לא פוסל לחלוטין. כל עוד אתה נשאר באוטומט.

פורסם

אני נוסע שנים.. מאז שקיבלתי רישיון עם רגל שמאל לבלימה וימין לגז[הרגל לעבוד עם שתי רגלים מהטסט בגיר ידני], נראה לי שמהירות התגובה גדולה יותר על פני אלו שנוהגים עם רגל אחת באוטו' .

פורסם
אני נוסע שנים.. מאז שקיבלתי רישיון עם רגל שמאל לבלימה וימין לגז[הרגל לעבוד עם שתי רגלים מהטסט בגיר ידני], נראה לי שמהירות התגובה גדולה יותר על פני אלו שנוהגים עם רגל אחת באוטו' .

כל הכבוד....להצליח לתפקד עם 2 הרגליים בתיזמון מושלם גם הברקס וגם על הגז בלי להתבלבל זו קואורדינציה מטורפת ואתה בעל כישרון. אני אישית לא הייתי מוכן להיסתכן בלפתח קואורדינציה מהסוג הזה.

פורסם

כמוך בידיוק, נוהג 5 שנים ככה עם גיר רובוטי חד מצמדי של קורולה, יציאה מסיבוב הרבה יותר חלקה ונוחה, אתה צודק לגבי לפני יציאה מהמקום נותן גז בהרבה יותר מהר ועוזר לקלאץ להיכנס חלק, ברוב הזמן פותח פער די גדול מהמכונית ברמזור שרק עוזבים את הברקס.

• תוכן חדש...