Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קורסאובר תקציב 135K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3604 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
קודם כל קיה זה קוריאני ואתה מבין לבד שקוריאני זה אמינות

לא יודע אם לצחוק או לבכות כשאני קורא את המשפט הזה, ונזכר בגהינום שעברתי כשהיתה לי קוריאנית.

בתאריך 8.6.2023 בשעה 13:37, discoTD5 כתב:

כל פעם שיש לך דעה מוצקה על משהו, תרשום בדיוק את ההיפך. ככה תטעה פחות. 

פורסם

טוב טוב יאללה, שיגעת את כל העולם. תפסיק בכל פוסט להגיב על האאוטלנדר. תקציב 135 בוא תמתח את התקציב תקנה אאוטלנדר. בוא תמתח את התקציב ותקנה גראנד צירוקי וזהו. נו באמת.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

רנו יצאו עם הרנו קדז'אר, קרוסאובר מונע דיזל, עם צריכת דלק חלומית.

חבר שקנה אותו לא מפסיק לחייך, מאוד נהנה מהמפרט וחווית הנהיגה.

אני לא יכול להעיד כי לא ראיתי אותו עדיין.

אתה חייב לקחת אותו לנסיעת מבחן לפני שתקבל החלטה.

נוסע בפריוס 2008

פורסם

תודה רבה לכולם,

אני ראיתי את הקיה ועל הנייר היא נראת מעולה.

הבעיה שלי עם קיה היא העובדה שיש לי עכשיו את הקיה סיד 2010 וקשה למכור אותה.

אם רוצים לעושת טריידאין רוצים לתת לי עליה 25% פחות מהמחירון.

לכן החשש מקיה.

בקיצור, יש לי עוד לחשוב. תודה רבה!!

פורסם

תראה ,כמעט כל רכב שקיים בכמויות בליסינג יהיה קשה למכור אבל לא הייתי פוסל אותו בגלל זה. נוחות,בטיחות ואבזור זה גם שיקול. תדרג לעצמך מה יותר חשוב לך ותחליט.

פורסם
לא יודע אם לצחוק או לבכות כשאני קורא את המשפט הזה, ונזכר בגהינום שעברתי כשהיתה לי קוריאנית.

היתה לך דייהו נובירה. אוטו בינוני במקרה הטוב כשהיה חדש, גרוע עד נוראי כמשומש. מה הקשר בינו לבין ספורטאז' חדש? מה הקשר בין הפח-אשפה על גלגלים שהיה לך לבין יונדאי טוסון חדש?

לגופו של עניין,

כל רכב בטרייד אין ירצו לתת לך 25% פחות. גם הריו שלי, פרטית, יד ראשונה עם ק"מ נמוך, רצו בטרייד לתת לי מחיר מצחיק. אחרי שבועיים מכרתי לבד במחירון פחות קצת, והיו כמה מתעניינים.

עכשיו צריך להסתכל על הרכב הספציפי שלך, מה טוב בו, ומה פחות טוב בו, ולפרסם לבד. בוודאות תקבל הרבה יותר ממה שהציעו לך בטרייד.

אין רכב שלא "נשחט" היום כמשומש. (למעשה יש רק מעט מאוד מכוניות שמחזיקות מחירים גבוהים - טויוטה לנדקרוזר, הונדה FRV, מאזדה מיאטה וכד'). כל היתר - כל המיצובישי, המאזדות, הסובארו, קיה, יונדאי, סקודה, סיאט - את כולן צריך סבלנות למכור.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם
היתה לך דייהו נובירה. אוטו בינוני במקרה הטוב כשהיה חדש, גרוע עד נוראי כמשומש. מה הקשר בינו לבין ספורטאז' חדש? מה הקשר בין הפח-אשפה על גלגלים שהיה לך לבין יונדאי טוסון חדש?

לגופו של עניין,

כל רכב בטרייד אין ירצו לתת לך 25% פחות. גם הריו שלי, פרטית, יד ראשונה עם ק"מ נמוך, רצו בטרייד לתת לי מחיר מצחיק. אחרי שבועיים מכרתי לבד במחירון פחות קצת, והיו כמה מתעניינים.

עכשיו צריך להסתכל על הרכב הספציפי שלך, מה טוב בו, ומה פחות טוב בו, ולפרסם לבד. בוודאות תקבל הרבה יותר ממה שהציעו לך בטרייד.

אין רכב שלא "נשחט" היום כמשומש. (למעשה יש רק מעט מאוד מכוניות שמחזיקות מחירים גבוהים - טויוטה לנדקרוזר, הונדה FRV, מאזדה מיאטה וכד'). כל היתר - כל המיצובישי, המאזדות, הסובארו, קיה, יונדאי, סקודה, סיאט - את כולן צריך סבלנות למכור.

זאת הסיבה שאני חושב על ראב 4 יד 2 2014. המחיר שלה נע סביב 135K ולמרות שלא מדובר ברכב חדש אני חושב שהעובדה שמדובר בטויוטה תניח את דעתי גם מבחינת אמינות וגם מבחינת יכולת המכירה.

כמובן שכאן אני תלוי כבר בהיצע הקיים אבל זה כבר נושא אחר.

כפי שאמרתי לפני כן, תודה רבה לכל המגיבים, השכלתי!!

• תוכן חדש...