Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוקימון גו, על מה כל המהומה?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3570 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 142
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

ניסיתי היום. גרסה 0.31.

נתקעת כמו צרפתית ישנה, הצילו.

אני יכול להבין למה המשחק מושך, אישית לא מתחבר - וממש לא מתחבר לאפליקציות שנתקעות ככה.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

Savage.

יש לי כבר 165 MagiCrap Candies, החרא הקטן צריך 400 כדי להתפתח.

I see now that the circumstances of one's birth are irrelevant; it is what you do with the gift of life that determines who you are

Mewtwo -

• חודש מאוחר יותר...
פורסם
אתם מפריעים לי לראות The Dark Knight Returns בפעם השמינית (בערך)

טוב,

אז בהמלצתך - הורדתי את TDKR וראיתי את הסרט הראשון.

זה היה ממש קשה לסיים אותו, אבל אחרי כמה נסיונות הצלחתי... הוא היה יותר מדי ילדותי עבורי, המסרים שלהם לעוסים והרגשתי שמאכילים אותי בכפית (ה'מאבק' בין התומכים למתנגדים של באטמן, מורכב מאנשים היפסטרים סתומים מחד ואנשים סבבה מאידך).

שאלות:

1. בהינתן הביקורת הנ"ל, האם מומלץ לראות את CHAPTER 2?

2. האם The Killing Joke בסגנון מאוד דומה / זהה, או שהסרטים קצת שונים? שכן אני כן מעוניין לתת לזה צ'אנס אבל אם מדובר באותו ז'אנר וסגנון בול - לא רואה טעם...

טנקס

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

• תוכן חדש...