Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוקימון גו, על מה כל המהומה?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3569 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 142
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אין לי. אבל יש לי חתולה שיוצאת לטיולים ארוכים... הקייס+שרוול הזה שמתלבש לגרושות המהלכות על היד בטוח יעלה על חתולה, נכון?

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם
סרט מצויר מחולק ל2, הכי טוב של באטמן אי פעם לדעתי (ואני חולה באטמן)

הכי טוב זה Batman Begins, הראשון בסדרה של כריסטופר נולן.

Sent from my LG-H815 using Tapatalk

SAY MY NAME | www.alonadler.com

פורסם

הטרילוגיה של נולן לא מתקרבת למצוירים

בעניין הפוקימון אני לא משחק אבל שמתי את הטלפון של חבר על הרחפן שלי ועשיתי 2 טיסות ובקעה ביצה

לפני 16 שעות, HybridBoy כתב:

1. לא אישרתי לך לצטט אותי לחתימה.

פורסם

מעניין מה שאתה אומר, כי כשהוא פועל בזמן נסיעה באוטו... אההה, 'זתומרת רכבת... זה לא סופר את זה כהליכה. אולי צריך לנהוג יותר לאט, כלומר, לנסוע באוטובוס עירוני הכוונה.

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם (נערך)

אכן, יש מגבלת מהירות.

בכל אופן, מה דעתכם על ה'סערה' האחרונה?

בקצרה - במשחק היה מנגנון שמאפשר להבין מה המרחק של פוקמון מסויים מהשחקן. מתישהו המנגנון הזה 'נשבר' והציג את כל הפוקמונים באיזור במרחק המקסימלי. מה דכמובן הפך את כל הנושא לחסר תועלת.

בתגובה צצו אתרים שהתחברו לAPI של ניאנטיק והציגו על מפה היכן בדיוק נמצא כל פוקמון ולמשך כמה זמן הוא יהיה שם.

בעדכון שיצא אתמול ניאנטיק הסירו לחלוטין את מנגנון האיתור (במקום לתקן אותו) ובמקביל שלחו מכתב Cease and desist לאתרים האלו ובעצם הפסיקו את פעילותם.

המשתמשים מתחלקים בין אלו שזועמים ומאיימים להפסיק לשחק, לבין מי שטוענים שאתרים אלו היו 'רמאות' וכעת המשחק מהנה יותר.

עריכה אחרונה על ידי audiR8

I see now that the circumstances of one's birth are irrelevant; it is what you do with the gift of life that determines who you are

Mewtwo -

פורסם

אני נכנס בכוונה לפקקים בהתאם לדיווחים של גלגל"צ, כשנוסעים ממש לאט זה כן סופר את זה כהליכה. כבר "הלכתי" ככה 4 ק"מ רק על הפקק אתמול מהיציאה מכפר סבא לכביש 4. עוד ק"מ 1 למנאייק.

Stay Dirty

פורסם
מעניין מה שאתה אומר, כי כשהוא פועל בזמן נסיעה באוטו... אההה, 'זתומרת רכבת... זה לא סופר את זה כהליכה. אולי צריך לנהוג יותר לאט, כלומר, לנסוע באוטובוס עירוני הכוונה.

עד 20 קמ"ש בערך עבד לי ברחפן

לפני 16 שעות, HybridBoy כתב:

1. לא אישרתי לך לצטט אותי לחתימה.

פורסם

כל 60 שניות המשחק שולח נ.צ. לשרתים

בכל פעם שמתקבל נ.צ. נבדק המרחק בקו אוויר מהפינג הקודם

אם המרחק עד 200 מטר אז נספר כמרחק תקין ל egg hatching, יותר מזה פוסל הכל.

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם
כל 60 שניות המשחק שולח נ.צ. לשרתים

בכל פעם שמתקבל נ.צ. נבדק המרחק בקו אוויר מהפינג הקודם

אם המרחק עד 200 מטר אז נספר כמרחק תקין ל egg hatching, יותר מזה פוסל הכל.

מקור?

Peace

פורסם

רדדיט

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם
אני נכנס בכוונה לפקקים בהתאם לדיווחים של גלגל"צ, כשנוסעים ממש לאט זה כן סופר את זה כהליכה. כבר "הלכתי" ככה 4 ק"מ רק על הפקק אתמול מהיציאה מכפר סבא לכביש 4. עוד ק"מ 1 למנאייק.

בדיוק.

רק שאני לא בכוונה נכנס לפקקים, אלא מניח את האפליקציה פתוחה בכל נסיעה עירונית שיש לי.

כך למשל, בנסיעה של 4 קמ לכיוון המכון כושר, אני "הולך" 1.4 קמ

• תוכן חדש...