Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3640 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הי

מחפש את האפליקציה הכי יעילה לניהול רשימת מטלות מסודרת ומקוטלגת מהטלפון החכם

כרגע משתמש ביומן גוגל, אבל זה לא הולך טוב.

רעיונות?

ציטוט

יבגניפ כתב:

אוף. למה אני מגיב פה? 

פורסם

השאלה מה עובד טוב עם מטלות שמקבלים מהאשה

Sent from my SM-G900F using Tapatalk

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

נראה לי שחסר לי הידע איך לנהל את הדברים טוב.

בנתיים רק מלאתי שם דברים, אבל יש לי דברים רשומים על דפים, במיילים, נושאים בעל פה וכו וכו

איך מנהלים את הזמן ועושים סדר עדיפויות ולא שוכחים את הדברים החשובים, אני מרגיש ממש קלוקל בכל הנושא הזה.

אתמול קראתי דווקא מאמר מעניין "Say no", צריך לאמץ את השיטה.

אגב, ב trello לא הצלחתי להבין את הפואנטה של 3 רמות של רשימות ואז אפשרות לעוד רשימות בפנים.

אני מכיר קטגוריה/נושא -> רשימה של דברים שצריך לעשות.

פורסם

לדעתי Trello פח דווקא מבחינת איכות. Google Keep נמצא ברמה מאוד טובה, אתה יכול במקביל להוסיף דגשים ב-Google Calendar. נניח ואת המטלות שלך אתה מנהל בקיפ, ואת הפגישות מהמייל אתה מסנכרן ליומן גוגל. על מסך הבית קל להוסיף ווידג׳ט של היומן (יש התראות/תזכורות בלי קשר) ואז אתה שולט בהכל.

לא מכיר אותך אז קשה להגיד על ניהול זמן, אבל להגיד לא זה חלק גדול בסיפור. תלמד בעצמך להרגיש מה הכי חשוב , תפעל לפי הערכים שלך. אם אתה מרגיש צורך עז להגיד לא למשהו ומוצא את עצמך מורח עם "אולי" או "נראה" אתה משקר לעצמך. חשוב ללמוד להגיד לא ולהיות אסרטיבי עם הזמן שלך.

If you can dream of something, you can achieve it

הייתי עם הגברת, אני חושב שאם הייתי מזכיר את המילים ״רכב״/״פורום״/״ניקוי״ הייתי ישן בספה או בטרקלין ;)
  • תוכן חדש...