Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3641 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

יש לי סיאט איביזה מליסינג מנוע TSI 1.2 גיר DSG ויש לי 2 שאלות:

1.כשאני נוסע רוורס ולוחץ על הבלם יש רעש של "בום" כאילו נכנסתי במשהו - בהתחלה הייתי נבהל שפגעתי במשהו ואז אני מגלה שזה קבוע ברוורס ורק שאני לוחץ על הבלם - האם מסוכן?

2.כשאני מניע מנוע קר לגמרי(בבוקר לדוגמא) יש רעש מתכתי כמה שניות בהנעה(כמו שרשרת מתכת) ואז הכל רגיל - מאיפה זה מגיע והם יש סיכוי שזה קשור לשרשרת תזמון ואני "אתקע" עם האוטו אחד בגלל זה?

אני יודע שהרכב ליסינג תפעולי ואני יכול "לא לשבור את הראש" ולזרוק את המפתח על הנציג ליסינג בחברה אבל חשוב לי כן להבין את המשמעות של התקלות כי לנציגי ליסינג יש נטיה "לזלזל" בכל מה שלא לחוץ ואני רוצה לדעת לעצמי האם ללחוץ על טיפול בבעיות האלה או ליסוע ככה.

תודה!

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

פורסם

לגבי הבום בברקס...צריך להרים את הרכב ולבדוק. לגבי הרעשים בהנעה לא תופעה נדירה במיוחד שנובעת ממערכת התיזמון והמותחן ככל הניראה. החצי נחמה שלך זה שעוד לא התחילו ההפתעות מהגיר ושהם יתחילו אז כל מה שהרגשת עכשיו פשוט ייתגמד!

פורסם (נערך)

הגיר הגיע מהבעלים הקודם רועד ועבר שיפוץ לפני 11 אלף קילומטר (מאמין שהחלפת מצמדים הליסינג לא אומרים לי- עבר תיקון ב41 אלף קילומטר עכשיו עם 52 אלף),

אז שווה לי להקליט את הרעש של המותחן ולשלוח לנציג של הליסינג בשילוב שאני אציג לו את המכה ברוורס אולי יכניסו את הרכב לתיקון ויסדרו את 2 הבעיות בתקווה.

עריכה אחרונה על ידי noknok

פורסם

הרעש ברוורס אופייני לכל תוצרת VAG.

זה מתפתח אחרי תקופה בכל הרכבים ולא ממש הצלחתי להבין מה הסיבה אבל מדובר ברעש אופייני.

אני מחזיק לאון 2012, פביה 2009 ושתיהן משמיעות את אותו "בום" מסתורי בבלימה ברוורס.

באיביזה 1 ליטר החדשה שגם ברשותי זה עדיין לא קיים.

פורסם

וזה לא מטריד אותך? כמה זמן אתה נוסע ככה?

רעש שמקושר לפעולת בלימה זה תמיד מפחיד - לך תדע מאיזה סיבה נגרמת המכה הזאת, אולי איזה רכיב חשוב במערכת הבלימה בדרך לסוף חייו.

חוץ מזה זה מפחיד, אני מפחד שפגעתי במישהו\משהו מאחורי הרכב כל פעם.

פורסם

זה לא מזכיר רעש של פגיעה במשהו.

ואחרי שבדקתי מספר פעמים ודיי התרגלתי זה לא ממש מטריד אותי.

פורסם

גם לי יש את זה בסיאט לפעמים, אבל באוקטביה לא היה לי את זה מעולם. אכן תופעה מוזרה.

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

"כשנעבור לכתוב כתבות שמתפרסמות בלאשה, מבטיח שתהיה התיחסות האם החוטיני נכנס לי לתחת במושבים האלה והאם החומר ממנו עשוי הדש בורד שורט לי את הפרנצ' מניקור."

פורסם

תסלח לי על הבורות,

אבל יש ממיר מומנט בגיר DSG?

כמה שאני יודע הגיר עובד עם מצמדים ולא צריך ממיר מומנט.

Sent from my D6603 using Tapatalk

פורסם

אני לא מכיר את הרעשים האלה שאתה מדבר עליהם ולא נתקלתי בהם אף פעם ( פולו 1.2 DSG).

מכונית קונים במזומן או שלא קונים בכלל

פורסם (נערך)
תסלח לי על הבורות,

אבל יש ממיר מומנט בגיר DSG?

כמה שאני יודע הגיר עובד עם מצמדים ולא צריך ממיר מומנט.

Sent from my D6603 using Tapatalk

שכחתי שמדובר בDSG:/, בפשטות, DSG עובד כשתי תיבות הילוכים ידניות המתפקדות כיחידה אחת (פחות או יותר כמו שכתבת) ולכן אין צורך בממיר מומנט, אבל בתיבות אוטומטיות, רוב הרעשים שתוארו כאן נגרמים בגלל ממיר מומנט בלוי ופגום.

עריכה אחרונה על ידי Snap-On
  • תוכן חדש...