Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3603 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 269
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
לדעתי השוק של ה igo הוא המערכות המובנות ברכבים ששם אין לוויז או גוגל מפות דריסת רגל. ( ואני לא מדבר על מערכות האנדרואיד שתופסות נתח שוק אפסי עד בלתי נראה).

Sent from my SM-N920C using Tapatalk

אתה ממש טועה בכל הקשור לנתח השוק של מערכות אנדרויד/WINCE (ביחס למכירת מערכות עם IGO) וזה רק יילך ויתחזק.

נקודות עניין זה דבר שעבר מהעולם. נסה למצוא ב-IGO את הכותל המערבי. שעתיים עד שתבין למה הוא שייך. בתוכנת ניווט "נורמלית" , תקיש בשדה הכתובת "הכותל המערבי" ותקבל תוצאות בשמינית זמן.

אנשים נוסעים עם WAZE הביתה. לא כי הם לא יודעים איפה הבית. זה בגלל שהם רוצים לבחור בין שתי אופציות שהם מכירים בנושא פקקים והסיבה השנייה נעוצה בדיווחי המשטרה.

ל-IGO ייתרון בולט אחד והוא הגרפיקה. אבל זהו. התלת מימד לא בדיוק תפס בניווט . לא כל מה שנראה טוב עובד. ראה תלת מימד בטלויזיה.

אם אנשי IGO לא ינחתו - הם יעלמו (בארץ). מכירה בסכום של כ-10 15$ עם עדכונים חינם- היא סבירה.

סיפור סינדרלה שקרה להם (בצדק מוחלט) כאשר התחרות היתה רק מדסטינייטור - תם ונשלם.

אם זה לא מקולקל- אל תתקן את זה.

פורסם
אתה ממש טועה בכל הקשור לנתח השוק של מערכות אנדרויד/WINCE (ביחס למכירת מערכות עם IGO) וזה רק יילך ויתחזק.

ל-IGO ייתרון בולט אחד והוא הגרפיקה. אבל זהו. התלת מימד לא בדיוק תפס בניווט . לא כל מה שנראה טוב עובד. ראה תלת מימד בטלויזיה.

.

הייתי מוסיף שיתרון בולט אחד והוא ניווט OFFLINE ושני הוא הגרפיקה !

האמת לי לא ברור מה הבדל בין IGO ל NEXTGEN

?

פורסם (נערך)

לדעתי מכונית אוטונומית לעולם לא תרוץ עם גרסת ניווט על ווינדוס או אנדרואיד אלא על vxworks כלשהוא . igo מתאים יותר לשוק הבידורי. מה ש TomTom מוכרת טוב זה קובץ המפות. פחות מנשק . גם וייז קונה מפות מוכנות מספקים דומים.

עריכה אחרונה על ידי save
פורסם

נקודות עניין זה דבר שעבר מהעולם. נסה למצוא ב-IGO את הכותל המערבי. שעתיים עד שתבין למה הוא שייך. בתוכנת ניווט "נורמלית" , תקיש בשדה הכתובת "הכותל המערבי" ותקבל תוצאות בשמינית זמן.

אנשים נוסעים עם WAZE הביתה. לא כי הם לא יודעים איפה הבית. זה בגלל שהם רוצים לבחור בין שתי אופציות שהם מכירים בנושא פקקים והסיבה השנייה נעוצה בדיווחי המשטרה.

אם אנשי IGO לא ינחתו - הם יעלמו (בארץ). מכירה בסכום של כ-10 15$ עם עדכונים חינם- היא סבירה.

סיפור סינדרלה שקרה להם (בצדק מוחלט) כאשר התחרות היתה רק מדסטינייטור - תם ונשלם.

נקודות עניין חלף מן העולם? אני נוסע לתל אביב לכתובת מסוימת ואני רוצה לדעת איפה יש חניון באזור. ב-igo אני מקבל את המידע בלחיצת כפתור. ב-Waze לך תעשה סיבובים בשכונה.

דיווחי תנועה היה ונשאר גימיק. אולי באירופה בזכות פחות צפיפות ורשת כבישים טובה בהרבה אלגוריתם של ניתוב תנועה עובד טוב, אבל בישראל גם ככה אין לאן לנסוע וכולם כלואים באותו הפקק. קיצור דרך קיים רק אם יהיה לי כסף למסוק או לדירה בתל אביב.

פורסם
דיווחי תנועה היה ונשאר גימיק. אולי באירופה בזכות פחות צפיפות ורשת כבישים טובה בהרבה אלגוריתם של ניתוב תנועה עובד טוב, אבל בישראל גם ככה אין לאן לנסוע וכולם כלואים באותו הפקק. קיצור דרך קיים רק אם יהיה לי כסף למסוק או לדירה בתל אביב.

אין לי מושג איפה אתה גר וכמה אתה נוסע, אבל לי ווייז חוסך המון זמן וכבר הציל אותי מכמה וכמה פקקים של שעה+. לא כל הארץ תל אביב, תתפלא לדעת.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

דיווחי התנועה לכשעצמם רחוקים מלהיות גימיק. אולי התכוונת למסלול שמחושב לך על סמך העומסים בדרכים והוא אכן הולך ונהיה פחות ופחות רלוונטי כשמצד אחד עולים על הכבישים יותר ויותר רכבים, ומצד שני מרבית הנהגים כבר מריצים ווייז במקביל. יש גבול כמה האלגוריתם יכול להתחכם כשהיצע הדרכים הפנויות האפשרי לכשעצמו מוגבל.

פורסם

רובינו מסתכלים על הנושא מנקודת המבט האישית שלנו - אנחנו צריכים תוכנה שתקח אותנו מנקודה א' ל-ב', יש לנו כיום מגוון פתרונות חינמיים כמו וייז ו- HERE ולכן לא ברור מקומה של תוכנה בתשלום כמו IGO והמחשבה הראשונה שלנו שמדובר בדינוזאור שעבר זמנו.

אבל תחום הניווט הוא הרבה יותר רחב מהסמרטפונים האישיים שלנו. הוא מכיל בתוכו קודם כל את המערכות המובנות של יצרני הרכב בכל העולם, ממשיך למערכות ייעודיות שנבנות לפרוייקטים מיוחדים עבור ממשלות, רשויות מקומיות כוחות בטחון והצלה וחברות אזרחיות שונות. לכל אלו צריכים לפתח מערכות מיוחדות בהתאם לצרכים שלהם, אשר מותאמות למשימות שלהם. את זה עושים ב- NNG במאות פרוייקטים של תוכנה מבוססי מנוע ניווט.

לפני 6 שנים כשהאייפון התחיל לתפוס תאוצה ומכשירי אנדרואיד החלו להכנס לשוק, שאלתי את אחד ממנהלי NNG איך הוא רואה את התחרות מול וייז ויתר האפליקציות החינמיות. אנחנו לא שם הייתה התשובה שלו. את המאמץ שלנו אנחנו משקיעים (נאמר לפני 5-6 שנים) בעבודה מול יצרני הרכב ומול QNX שמספקת את מערכת ההפעלה למרבית יצרני הרכב.

מה זה QNX שאלתי?

אז הסתבר לי שבעולם הרכב רוב היצרנים משתמשים במערכת הפעלה מאובטחת מבוססת לינוקס שנקראת QNX (שזו חברת בת של בלקברי כיום).

רק לפני כמה חודשים הודיעה גם פורד על המעבר ממיקרוסופט לשימוש ב- QNX בכל הרכבים שלה. IGO למיטב ידיעתי השקיעו רבות בעבודה מול יצרני הרכב בשנים האחרונות ונחלו שם הצלחה גדולה. במרבית מדינות העולם רכבי מזדה מגיעים עם תוכנת IGO מובנית וישנם לא מעט יצרנים אחרים שמשתמשים במערכת.

אגב, בעולם הרכב - אין דבר כזה מערכת הפעלה אנדרואיד. ההוצאה של מערכת המדיה המקורית מהרכב והשתלת מערכת אנדרואיד ממיטב תוצרת סין במקומה זו המצאה ישראלית.

למיטב ידיעתי - אין אף יצרן רכב בעולם כיום שמשתמש באנדרואיד כמערכת ההפעלה לרדיו/מולטימדיה המקורי שלו. אנדרואיד לא מאובטחת ומסוכנת מבחינת יצרני הרכב.

מה NNG הולכים להציג לעיתונאים והאם יש להם תכניות חדשות למשתמשי הסמארטפון? אין לי מושג. נמתין לדיווח של אייל ונלמד. אבל המרחק בין ההספדים לחברה הזו לבין ההצלחה שלה בשוק העולמי - לדעתי האישית הוא גדול.

פורסם
אגב, בעולם הרכב - אין דבר כזה מערכת הפעלה אנדרואיד. ההוצאה של מערכת המדיה המקורית מהרכב והשתלת מערכת אנדרואיד ממיטב תוצרת סין במקומה זו המצאה ישראלית.

למיטב ידיעתי - אין אף יצרן רכב בעולם כיום שמשתמש באנדרואיד כמערכת ההפעלה לרדיו/מולטימדיה המקורי שלו. אנדרואיד לא מאובטחת ומסוכנת מבחינת יצרני הרכב.

ברכבים שמריצים Android Auto ולא הקומבינות שמסופקות בארץ הבנתי שהתפקוד הוא לא רע, והדור הבא עושה רושם כמבטיח עוד יותר.

פורסם (נערך)

התשובה שישראל זה לא לקוח היקרי..ברור שישראלים לא יקנו תוכנה כאשר יש אלטרנטיבות וגם בחינם. יצרני רכב מתקינים igo ולאWaze שלא כולם יודעים ולא משתמשים בה בחו"ל.

חיסרון גדול של Waze שאם אין תקשורת אינטרנט אז אין לך ניווט ומה קורה שאין כיסוי רשתות?

לIgo יש היתרון גדול בקטע הזה כי אף יצרן רכב לא יהיה מוכן להתקין תוכנה שלא עובדת Offline במיוחד בחו"ל.

עריכה אחרונה על ידי alechko01
פורסם
למה לרכוש את השירות שלהם כאשר WAZE ו-MAPS של גוגל בחינם.

אנדרואיד מחולק חינם ליצרנים אבל הם חייבים לשלם על האפליקציות של גוגל.

אתה בתור לקוח פרטי לא משלם על אפליקציות כאלה אבל פורד יגידו לגוגל שהם רוצים מפות למיליון מכוניות בשנה הם ישלמו יפה מאוד

אייל

פורסם

ממש לא טועה. שום יצרן מערכות לרכב לא מתעסק עם אנדרואיד לא בגלל שהוא רע אלא בגלל שלא כל חומרה תומכת בו והוא פחות יציב.

הסינים שולטים אבל זה כמעט כלום

הייתי מוסיף שיתרון בולט אחד והוא ניווט OFFLINE ושני הוא הגרפיקה !

האמת לי לא ברור מה הבדל בין IGO ל NEXTGEN

?

לפי מה שהצלחתי להבין, מדובר במערכת אונליין.

פורסם

כמה תובנות שלי בנושא:

הigo עד עכשיו עבד בדרך כלל על מכשירים מאוד פשוטים עם wince, בודדים השתמשו בו עם אנדרואיד.

המגמה היום היא למכשירים מקוונים ככל האפשר (כמה שיותר מידע עלינו, לטוב ולרע)

כרגע אייגו הולכת להיות מקוונת, מה שידרוש מכשירים שונים מבעבר... ובהם כבר יש מדרס רגל של וויז ועוד חלופות.

בשביל להיכנס חזק לתחום של המפות המקווונות ועוד לדרוש תשלום על השירות צריך לחדש משהו אמיתי, אחרת לא נראה בפורום כותרות בסגנון "מחפש דאבל דין איכותי, שיכול להריץ igo"

עוד כיוון שאשמח אם יהיה בו מענה: טאבלטים/ מחשבים שעובדים על ווינדוס למרות שזה כבר שוק שהולך ומצטמצם.

Sent from my U7 using Tapatalk

• תוכן חדש...