Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3605 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לדעתי השוק של ה igo הוא המערכות המובנות ברכבים ששם אין לוויז או גוגל מפות דריסת רגל. ( ואני לא מדבר על מערכות האנדרואיד שתופסות נתח שוק אפסי עד בלתי נראה).

עד היום הניווט היה אופליין. אם המערכת החדשה תהיה אונליין עם דיווחי תנועה וכל מה שמסביב ובתוספת בלוטוט ומערכת שמע מובנית, הרי שלא יהיה צורך להדביק את הנייד מול הפרצוף וכתוצאה מכך גם ההתעסקות איתו תעלם.

והכי חשוב שזה לא יעלה לצרכן שקל.

Sent from my SM-N920C using Tapatalk

• תגובות 269
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

כשאתה רוכש מערכת ברכב שכוללת איגו, אתה משלם על האייגו שבתוכו? לפחות במיצובישי זה ללא עלות.

פורסם
כשאתה רוכש מערכת ברכב שכוללת איגו, אתה משלם על האייגו שבתוכו? לפחות במיצובישי זה ללא עלות.

זה עם עלות רק שאין אופציה לא לשלם על זה.

ב.מ.וו\מרצדס\אאודי קנו את HERE בשביל להתקין ברכבים שלהם.

IGO צריכים לסגור עסקה עם מישהו אם אין להם.

בתור אפליקציה אין להם סיכוי מול הסטארט אפים שנותנים אפליקציות בחינם עד שקונים אותם.

וכן IGO יותר טוב

אייל

פורסם

לא חסרים פרנואידים בעולם או סתם טכנופובים שישמחו להשאר מחוץ למעגל של "חוכמת ההמונים" (המעגל עליו מתבססות ומתקיימות ווייז וגוגל מעפז) ולדגול בניווט עוף-ליין וכן, גם לשלם בעבור זה כסף.

בפעם האחרונה שבדקתי (ואני מודה שזה לקח קצת זמן), ניווט לא מקוון בווייז לא פעיל כלל או פעיל בצורה מאוד מוגבלת.

פורסם (נערך)

עוד זכור לי מפגש ישן של מנכ"ל igo ומנהל בווייז כשהראשון לגלג על המוצר של וויז. איך גלגל מסתובב... אבל מעבר לקוריוז : בחו"ל אני משתמש בווייז או navigator שכן מגיעה עם POI . שתיהן חינמיות ואני מסתדר מצויין כמו גם 95% מהנהגים. אם ממש רוצים לשלם אז יש את sygic שהיא זולה יותר. ולדעתי שוק הרכב ילך בכלל לכיוון של mirror link אחיד כלשהוא, כי ביננו ,רדיו מובנה זה היסטוריה . הרדיו יהיה אישי ודיגטלי ויגיע ממכשיר הטלפון האישי .גם גלגל"צ וגם igo יודעים את זה וחיים על אדים אחרונים.

כבר היום המוסיקה באוטו מגיעה מהזרמה מיישום חינמי (ותודה למר Bluetooth)

עריכה אחרונה על ידי save
פורסם

ב2014 מי שלא קנה את הדגמים היקרים של מאזדה 3 היה צריך לשלם 2500 שקל על כרטיס אייגו עם עדכונים ל3 שנים. אחרי 3 שנים תסתדר לבד......

ככה זה שווק בכל העולם

זה היה בתקופה שהם לא דחפו קופסת אנדרואיד בהתקנה מקומית עם וויז

פורסם

נניח שהתוכנה ללא עלות.

מחר יוצאת מפה עדכנית, גם היא בחינם במיצובישי? ואם ה"ללא עלות" כולל עדכונים חינם לשנה, הרי לאחריה, יש עלות, והיא לא זניחה, כיום 250 ש"ח לעדכון מפה. סע להרצליה או שלח להם את כרטיס הזכרון שלך.

ומה אם אין לי מערכת מתאימה ברכב, ואני מעוניין להתקין על הסמארטפון? יש מצב לחינם? והמפות?

אני לא מתנגח, אבל אם בהשקה נושא ה"חינם" יעלה, נשמח לתשובות.

פורסם

אחת החולשות הגדולות של וויז היא הוראות לניווט במחלפים גדולים ומורכבים. זה משמעותי יותר בחו"ל (ארה"ב למשל).

בIGO יש לזה פתרון מעולה, יש תצוגה דומה לשילוט של הנתיבים בכביש (חץ לכל נתיב), והבלטה של הנתיב הרצוי.

יש כאן השוואה טובה בין IGO וSYGIC :

http://www.iphonetunes.com/index.php/apps/comments/iphonetunes_review_igo_vs_sygic_-_all_features_compared

Tesla model Y RWD

Mazda Miata NC1 2008

פורסם

בIGO יש לזה פתרון מעולה, יש תצוגה דומה לשילוט של הנתיבים בכביש (חץ לכל נתיב), והבלטה של הנתיב הרצוי.

מחזק. מדובר בפיצ'ר מעולה שנקרא "תצוגת צומת (Junction View)". תמונת המחלף/צומת מופיעה בנוסף לשילוט (ירוק כחול בהתאם לסוג הכביש).

קובץ הנתונים נפרד מקובץ המפה, ונמצא בקובץ בסיומת fjv/fjw.

junction_view1.jpgjunction_view2.jpg

יש גם תמונת מנהרה, בנוסף לחיווי הסטנדרטי של "אין קליטת לוויינים", עם ציון המרחק לסוף המנהרה. אם בסיום המנהרה יש צורך לשינוי נתיב, מופיע שילוט בהתאם.

tunnel_view.jpg

פורסם
עוד זכור לי מפגש ישן של מנכ"ל igo ומנהל בווייז כשהראשון לגלג על המוצר של וויז. איך גלגל מסתובב... אבל מעבר לקוריוז : בחו"ל אני משתמש בווייז או navigator שכן מגיעה עם POI . שתיהן חינמיות ואני מסתדר מצויין כמו גם 95% מהנהגים. אם ממש רוצים לשלם אז יש את sygic שהיא זולה יותר. ולדעתי שוק הרכב ילך בכלל לכיוון של mirror link אחיד כלשהוא, כי ביננו ,רדיו מובנה זה היסטוריה . הרדיו יהיה אישי ודיגטלי ויגיע ממכשיר הטלפון האישי .גם גלגל"צ וגם igo יודעים את זה וחיים על אדים אחרונים.

כבר היום המוסיקה באוטו מגיעה מהזרמה מיישום חינמי (ותודה למר Bluetooth)

אמריקאים משלמים מנוי חודשי על רדיו.

בעקרון כל מוזיקה חינמית שיש לך עכשיו תעבור לתשלום, יו טיוב מתחילים לגבות כסף על דברים בודדים ומתכננים והגדיל את החיוב ליותר דברים.

אפל יצאו עם הרדיו שלהם במנוי חודשי.

אם אתה נכנס לאוטו ויש לך מסך בגודל שיש לטסלה אתה תרצה תוכנת ניווט על המסך הגדול .

אאודי\מרצדס\ב.מ.וו לא סתם שילמו 3 מיליארד דולר על here . (פי שלוש מוויז)

אם יצרן רכב יגיד לך יש מסך גדול אז תתחבר עם הטלפון ותסתדר לבד זה יראה ממש לא רציני.

אייל

פורסם

אני רוצה מסך בלבד באוטו עם ממשק לטלפון. הטלפון יקרין את הכל למסך וגם יאגור תקלות דרך obd מנוע ומדדים אחרים כמו טמפ מנוע... מרצדס זרקו כסף לפח

פורסם (נערך)
נניח שהתוכנה ללא עלות.

מחר יוצאת מפה עדכנית, גם היא בחינם במיצובישי? ואם ה"ללא עלות" כולל עדכונים חינם לשנה, הרי לאחריה, יש עלות, והיא לא זניחה, כיום 250 ש"ח לעדכון מפה. סע להרצליה או שלח להם את כרטיס הזכרון שלך.

ומה אם אין לי מערכת מתאימה ברכב, ואני מעוניין להתקין על הסמארטפון? יש מצב לחינם? והמפות?

אני לא מתנגח, אבל אם בהשקה נושא ה"חינם" יעלה, נשמח לתשובות.

אתה לא מתנגח. אני לא נציגם עלי אדמות[emoji1]

להיפך אני אוסף שאלות כדי שהכל יהיה ברור.

כל שאלה עוזרת.

וכן, התצוגה של igo טובה הרבה יותר וברורה הרבה יותר מוויז.

במיוחד כמו שכתבו ביציאה ממחלפים.

לגבי הקרנה של טלפון, זה לא בטיחותי ולא פרקטי. זה סוג של פלסטר במכשירים בלי תקשורת נתונים.

זה גם מיותר לחלוטין ברגע שיש לך את כל מה שאתה צריך על מסך ברכב.

Sent from my SM-N920C using Tapatalk

עריכה אחרונה על ידי ceyal

• תוכן חדש...