Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3697 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 145
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

תתחדש, סקירה יפה ומהנה!

אוטו נראה מעולה!

אגב, תמיד בסקירות או מאמרים כאלו ארוכים, החשש שהאינטרנט יקרוס וכל הסקירה הארוכה תלך לפח גורמת לי בד"כ לעשות העתק הדבק לדברים.

סתם, הערה שלא קשורה.:wink:

פורסם

תתחדש ותהנה!

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

עושה רושם שהנוזל הורוד נמצא על מינימום (?)

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם

תודה על הסקירה, מקיפה מאוד שעונה כמעט על כל שאלה אפשרית בנוגע לדגם למרות ניחוח קל של סינמה סיטי ברקע.

הרכב עושה רושם מאוד מוצלח עם נתונים יפים על הנייר, למען האמת לא היה אפילו דבר שלילי אחד בסקירה שלך, יתכן שהרכב באמת מושלם (בלי להכנס להאם יש אלטרנטיבות עדיפות אלה הרכב עצמו בלבד) ?

אשמח לסיקור נוסף לאחר תקופת בעלות ארוכה יותר, משהו בסגנון "החיים בצל הריגוש עם הגרמניה הקטנה והלוהטת".

אגב, האם שימך האמיתי הוא אילן פייביש? בזמנו גם הוא כתב מבחנים מפורטים בסגנון דומה.

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם
על השימוש המטריד במרכאות אני עוד יכול לסלוח, אבל כאן:

איבדת אותי, קראתי הכל ואז הבנתי שאני לא יכול לקחת ברצינות שום דבר שנאמר ע"י מישהו שמשתמש בוואלה!דואר.

ובכל זאת, תתחדש ותהנה, עושה רושם של אחלה רכב.

השימוש במרכאות נעשה ע"פ כללי השפה העברית ותו לא. בנוגע לוואלה דואר - אני מאמין שזה נכתב בצחוק אך מדובר בכתובת משנית שלי שפתחתי עוד כשהייתי בתיכון (מעל 10 שנים), את הראשית לא פרסמתי.

אגב, עשיתי לא מזמן נסיעת מבחן נחמדה על הגולף, וגם הופתעתי לטובה מההתנהגות, שהייתה פחות אנמית ממה שציפיתי שתהייה.

נשמח לקרוא רשמים :)

השארת את השאלה הכי מעניינת, סגורה, כמה פולו GTI ידניות נמכרו עד כה?

37 יחידות, אולם אין לי מידע לגבי אבזור והזמנות מיוחדות (כרגע ראו שהלך להם אז מייבאים גם בייבוא סדיר).

ראשית, תודה על הסקירה. היא ארוכה קצת, אבל סה"כ ניכר שהשקעת בה מאמץ רב, שאפו.

היות והפולו עניינה את אחי הגדול מאוד בתור קנייה [ואני ניסיתי להוריד אותו ממנה] אני שולח לו את הקישור לגבי הרכב.

עם כל הצחוק סביב הפולו, האקסלים, הטרולים ושאר הדברים בצד,

אחלה עבודה ביבוא הרכב. שאפו.

אני מצרף לך כמה דברים שכתבת בעבר על הרכב כדי שאולי, אם תרצה, תערוך לך לתוך הסקירה משום שהם רלוונטיים.

שלחו לי את זה באחת מקבוצות הוואצפ של מתענייני פולו. חיפשנו, מתענייני מידע גם מכתבות בחו"ל אבל זה פחות אלוונטי לארץ.

https://justpaste.it/tyji

אם יהיו לו שאלות נוספות הוא יכול לפנות במייל (בדיוק בשביל המקרים הללו פרסמתי את המייל).

אגב, קובץ האקסל נמחק.

תתחדש וסע בזהירות, מצחיק שיבואן כמו צ'מפיון לא פתוח להזמנות מיוחדת בצורה כזו, זה לא שזה איזה רכב שלא חולק מכלולים עם עוד רכבים בקונצרן, אין בזה שום בעיה, במרצדס הייתי מזמין גם את הA הכי פשוט בהזמנה מיוחדת אם הלקוח היה רוצה משהו מיוחד

גם הגרמנים עשו בעיות...

קצר, קולע ולעיניין.

תודה.

כן, גם המרצים באקדמיה היו מתעצבנים עלי בנוגע לאורך - תמיד הייתי מבקש אישור להארכה.

פורסם (נערך)
תתחדש, סקירה יפה ומהנה!

אוטו נראה מעולה!

אגב, תמיד בסקירות או מאמרים כאלו ארוכים, החשש שהאינטרנט יקרוס וכל הסקירה הארוכה תלך לפח גורמת לי בד"כ לעשות העתק הדבק לדברים.

סתם, הערה שלא קשורה.:wink:

אתה צודק לחלוטין - במקור כתבתי על ה- Word ואז העתקתי לכאן (שמרתי שם כל כמה דקות).

עושה רושם שהנוזל הורוד נמצא על מינימום (?)

על מקס' - כרגע אין צריכת שמן מנוע ונוזל קירור, אך קיבלתי את הרכב עם חצי מיכל שמן ריק והשלמתי לבד כשהרכב היה חדש.

תודה על הסקירה, מקיפה מאוד שעונה כמעט על כל שאלה אפשרית בנוגע לדגם למרות ניחוח קל של סינמה סיטי ברקע.

הרכב עושה רושם מאוד מוצלח עם נתונים יפים על הנייר, למען האמת לא היה אפילו דבר שלילי אחד בסקירה שלך, יתכן שהרכב באמת מושלם (בלי להכנס להאם יש אלטרנטיבות עדיפות אלה הרכב עצמו בלבד) ?

אשמח לסיקור נוסף לאחר תקופת בעלות ארוכה יותר, משהו בסגנון "החיים בצל הריגוש עם הגרמניה הקטנה והלוהטת".

אגב, האם שימך האמיתי הוא אילן פייביש? בזמנו גם הוא כתב מבחנים מפורטים בסגנון דומה.

אני מאמין שאגלה חסרונות בהמשך (אין רכב מושלם - לא אשלה את עצמי), אך כתבתי את החסרונות כפי שהבחנתי בהם נכון לעכשיו. אעדכן בהמשך.

לגבי פייביש - שאלה מעליבה ואבחר ברשותך לא לענות עליה (קרא שוב את ה"כתבות" שלו).

מכונית נחמדה מאוד.

תהנה ותשתחרר מהמחשבות שאתה יודע לקרוא מחשבות של אלו שנדמה לך שמסתכלים עליך.

כל הכבוד על שכנוע צ'מפיון. אני בזמנו לא הצלחתי עם גולף GTI.

אתה מוכן לנהל מערכה עם דלק כדי שיביאו את ה ST וה RS?

אני נמצא במערכה להוצאת אזרחות גרמנית ובמקביל מנהל מאבק משפטי מול "גולן טלקום" - לצערי אין לי זמן לנהל מערכה שלישית, אבל אם תרצה ייעוץ אז בשמחה.

תודה לכולם על הברכות - לא אודה לכל אחד באופן אישי כדי שלא תהיה פה הצפת הודעות. :)

עריכה אחרונה על ידי stio
פורסם (נערך)

תתחדש על הרכב, אחלה בחירה.

ביקורת לחיוב:

(+) חידשת לי בסקירה שלך בנוגע לתא המטען - לא ידעתי שמדובר ב200ל' בלבד. בתור מי ששקל לרכוש רכב מהסגמנט הזה הנתון הזה לבד היה חוסך לי נסיעה לצ'מפיון שכן הגעתי לצערי לגיל בו לתא מטען עלולה להיות חשיבות בשנים הקרובות :(

(+) ביקורת מאוד מקיפה על הפן הטכני, ואני מאמין שקונה עתידי יכול להרוויח מפסקה 2 - כאמור, הצלחת לחדש לי ואני התעניינתי ברכב בעבר

(+) הצגת הרכב במרחב הסגמנט שלו באופן שקול ונכון, ולא התעלמות מהמציאות.

לשלילה:

(-) דיברת רבות על הסקירה שלא תהיה, והכברת במילים על מספרים כשעדכנת אותנו משבוע לשבוע על כמות המילים הכתובות. בתור חובב מספרים אחד לשני אספר לך שהקדשת 740 מילים מתוך סך ה2680 בסקירת הפולו GTI לשם האדרה עצמית בפתיח (27%), ו 65 מילים מתוך 550 (11%) הוקדשו לתיאור איך הפולו נוסעת בפסקת ה"איך היא נוסעת".

(-) סיפרת שהיית באמצע אירוע פח"ע, אבל השארת אותנו בקליף-הנגר... מה קרה בסוף עם האישה שליטרלי הורידה אותך מהכביש??

עריכה אחרונה על ידי oryo

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם

אגב-

אחרי מס' חודשים עם רכב מסגמנט דומה אך יצרן אחר, אני מוכרח להודות שפסקה 3 גרמה לי לחשוב שאני נוהג על ליסינגומטית. לא חוויתי 5% ממה שאתה טוען שאתה חווה על בסיס רגיל, קטע הזוי.

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם

Stio, ניכר בך שאתה נהנה ונרגש מאוד מהרכב דבר שלטעמי גרם לך לאבד פרופורציות במשהו.

אז חבר, מחד אני מאחל לך שתתחדש ותהנה מהרכב, סע רק בדרכים טובות.

מאידך אציין במאמר מוסגר שרכבי שבסמלון שהוא 'קצת' יותר מהפולו בהכל - לא גרם אפילו לחלק מתופעות הכביש שתיארת.

תחזור אל המציאות

פורסם

oryo - בנוגע ל"סקירה שלא תהיה" - הדברים נכתבו מתוך אכזבה לאור מלחמת גרמניה VS איטליה בפורום, אולם מכיוון שהמלחמה שכחה וקובץ האקסל עף לסל המחזור ונמחק גם משם כולי תקווה שניתן להתחיל דף חדש.

אני לעומתך לא חובב מספרים (אני ומתמטיקה לא ממש מסתדרים למרות שבאקדמיה הוצאתי ציונים יפים ולא מעט נכשלו), אך אני מודע לכך שיש מעט טקסט בסעיף הנ"ל - אני בחרתי בכוונה תחילה להמעיט בטקסט במקום לחרטט שטויות, עם צבירת הקילומטרים יהיו לי רשמים נוספים ותזכו לקרוא.

לגבי האירוע - הוקפצה ניידת משטרה לאירוע הזה ולא היו נפגעים - האשה פונתה ואפילו לא היה אזכור לכך בחדשות. מה שכן זה היה מבהיל מאוד והלב שלי דפק חזק, כבר ראיתי איך כותבים עלי באתרי החדשות: "צעיר נעצר בחשד שדרס אשה תמימה לאחר שזו עצרה בסה"כ את רכבה על מנת להשחיז ע"י הסכין שברשותה ללא עלות את להבי המגבים ברכבו של החשוד".

אשמח שתרחיב לגבי פסקה 3 ע"מ שאוכל להתייחס בפירוט.

• תוכן חדש...