Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3701 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קודם כל תתחדש!

עכשיו כשיש לרכב תקינה, מה מונע ממר ישראל ישראלי לרכוש אחד כזה בגרמניה, להעלות אותו על האוניה עם כל התוספות האפשריות במחיר נמוך יותר?

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
  • תגובות 145
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

סולל - כלום.

גם אם לא הייתה לו תקינה - היו מעבירים אותו תקינה עצמאית. לא עניין מסובך כל כך.

השאלה אם בשקלול מחיר הקניה בחו"ל + עלות ההובלה, עדיין המחיר אטרקטיבי. בנוסף שקלל גם אחריות יצרן שקצרה מאחריות יבואן.

ככל הנראה התשובה שלילית.

Sent from my GTI-9500 using Tapatalk

You can always count on Americans to do the right thing - after they've tried everything else.

W. Churchill

פורסם
לא קראתי את הסקירה, פחות עניין אותי...

אבל בזכותך עשיתי 300 ש"ח בהתערבות על זה שתפרסם או לא תפרסם סקירה.

תודה לך סטיו, תהנה מהרכב!

התאפקתי שרשור שלם לא להזכיר את האירוע, אבל מכיוון שפתחת את התיבה - כנראה שהוכחנו שאנחנו ראויים לסיקור. כל הכבוד לנו!

פורסם
אגב, למרות שללא ספק מדובר במנוע אימתני ועצום מימדים, בשנת 2001 דחפו מנוע עצום יותר בקליאו ספורט הקטנה יותר ועדיין הצליחו להשאיר את המצבר במקומו הטבעי.

ניסית פעם להחליף נורה בקליאו?!

צריך ידיים של בן שנתיים בשביל זה...

חוצמיזה, לפולו יש גם טורבו.

ובצרפתיות, אפשר תמיד למקם כל מיני חלקים אקראית, ולמתוח חוטים משם לפה ומסביב ובחזרה.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

אהבתי את הסקירה. כתיבה יפה!

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

כתיבה נחמדה מאוד.

מה שכן, הייתי שמח לשלוש מאות מלים פחות ובאורך הזה, אולי גם לאבסטרקט.:wink:

הייתי בטוח שהילוך M נועד בשביל עליות [Mountain]

פורסם

Stio , שתהיה לי בריא.

אני שואל את עצמי כמה החיים של אנשים תותים??? שהצרה הכי גדולה בחיים שלהם, שהם מרגישים צורך להילחם בכל העולם במשך כמעט שנה וחצי, זה: שהרכב שהם רוצים יגיע בגרסא ידנית ולא אוטומטית?!?..

תהנה מלא ותן בגזיות :lol:

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אחלה סקירה, בתור בעלים של רכב זהה אני חושב שהוא יחסית סליפר וזו אחת הסיבות שאני אוהב אותו..

גם לי יש מתלים אדפטיביים ואני מסכים שהם עוזרים, אבל עדיין הרכב קופצני מאוד - בטח בהשוואה ל208 של אשתי שנוח משמעותית, מעניין לעשות השוואה בין רכב ההדגמה לרכב שלנו (וכל הדרך להוסיף אולי גם 208 gti).

IMG_5221.jpg

Jeep Grand Cherokee Trailhawk
Renault Megane RS Trophy

פורסם

אגב מכל הסופר-מיני'ס החמימות - לטעמי הפולו היא היפה ביותר BY FAR. במיוחד בלבן.

באופן אבסורדי פעם אחר פעם יוצא שהפולו נאה יותר מאחותה הגדול (דבר שהתחיל כבר מMK5).

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם

בארבעת החודשים הראשונים של השנה עלו

66 אוטומטיות ו 28 ידניות GTI

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

^ 30% מכלל הGTI-יות.

מרשים, מרשים מאוד.

מפתיע שעם נתון כזה הרכב עדיין זמין רק בהזמנה מיוחדת... (זה עדיין המצב?)

במיוחד כשלוקחים בחשבון שלמתחרות יש זמינות גבוהה.

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם

מניסיון עם האיביזה קופרה, המתלים האדפטיבים עושים הבדל משמעותי.

אממה, ה-208GTI עושה זאת יותר טוב, עם מתלים "טיפשים". גם נוחות סבירה וגם מתנהגת יותר טוב.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
מניסיון עם האיביזה קופרה, המתלים האדפטיבים עושים הבדל משמעותי.

אממה, ה-208GTI עושה זאת יותר טוב, עם מתלים "טיפשים". גם נוחות סבירה וגם מתנהגת יותר טוב.

סוגר עוד מעט חודשיים עם 208GTI

הרכב חסכוני ונוח באופן מפתיע [יחסית להוט האץ' כמובן]

מהיר,אוחז, רועש [לטוב ולרע] כיף כל בוקר מחדש

במחיר של 138K קניה מדהימה לדעתי.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

מפתיע שעם נתון כזה הרכב עדיין זמין רק בהזמנה מיוחדת... (זה עדיין המצב?)

היום כבר ניתן להזמין הזמנה רגילה, האמת כבר שאני הזמנתי בספטמבר היו משלוחים רגילים.

Jeep Grand Cherokee Trailhawk
Renault Megane RS Trophy

• תוכן חדש...