Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3700 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

סקירה מעניינת ומשקפת, שאפו!!

אז זה אומר שיש פולו gti בשכונה? D:

מוזמנים לשאול ולהתייעץ בתחום מצלמות דרך לרכב

• תגובות 145
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

קודם כל אני מופתע מכמות התגובות החריגה - אמנם אני נמצא בלחץ זמן (עבדתי היום 13 שעות ברציפות) אך כמובן שאענה לכם.

מכיוון ששמתי לב שלא ניתן להכניס הרבה ציטוטים בהודעה אחת, אפצל לכמה תגובות.

שוב אודה לכם מקרב לב על כל עשרות המחמאות בכל הפלטפורמות.

אין לי מושג מה המחירון הרלוונטי, בגלל זה שאלתי אם מישהו יודע מניסיון אישי כמה עולות תוספות דומות אצל יבואנים אחרים.

כמו כן ניתן להניח שאם היית מנהל קרב נחוש וקשה כפי שתארת מול יבואן אחר, יתכן שהתוצאה הייתה זהה.

הרחקת לכת ועשית דברים שלמיטב ידיעתי טרם נעשו בישראל ורק בזכות זה התאפשרו ההזמנות המיוחדות, או שאני טועה?

בנוגע לתוספות, איני יודע כמה כסף צריך להוסיף עבורן אולם חושב שצריך לבדוק קודם לכן האם ישנה בכלל אופציה להזמנה מיוחדת. בשבועיים הקרובים אעשה סיבוב סוכנויות לצורך החלפת הפאביה ואברר את הסוגיה.

ההזמנות המיוחדות נפתחו רק לאחר שהיבואן פדה את השיק (יום לאחר מכן ליתר דיוק), וע"פ מנהלת אולם התצוגה בזכות המאבק הזה ובעיקר בזכות המכתב שנשלח אליהם בדואר רשום צ'מפיון פתחה את האופציה להזמנות מיוחדות. גם מנהל בכיר במטה החברה (שכחתי את שמו אולם השיחה מוקלטת ויכול לחפש אותה) אישר את הדברים הללו.

וואלה לא ציפיתי לעבודת חפיף שכזו. מה זה אתה מצטט לנו מויקיפדיה על טירת הזאב? ציפיתי למצוא נתוני מזג אוויר וגם לגלות מי מנהל שם את התחנות המטאורולוגיות השונות.

ציינת כי מנועה הענק של הפולו - בכל זאת 6 ליטרים ותריסר צילנדרים - לא הותיר מקום למצבר. אני חושב שאולי הסיבה לכך שונה: חלוקת משקל.

דבר נוסף, אני לא ממש יודע על מה אתה מדבר, אבל פולו, GTI או לא, לטוב ולרע זה רכב בלתי נראה למדי (בטח בצבע כסף).

פיזית אין מקום בתא המנוע, אך יכול להיות שיתכן גם בחלוקת משקל - לא פוסל זאת.

הרכב הוזמן בצבע כסוף ע"מ לא למשוך תשומת לב, אך זה לא צלח (רציתי בהתחלה כחול מטאלי כהה).

בנוגע לתחנה המטאורולוגית - יש עמוד פעיל בפייסבוק עם מאות עוקבים ושם אני מרכז את הפעילות, לאחרונה התראיינתי בגלי צה"ל בנושא התחנה הזו.

אחלה סקירה סטיו! אני תמיד נהנה לקרוא את מה שאתה כותב, עוד מימי פיאט קלאב והאונו האדומה ;) אתה חבר כבוד פה בפורום, מאוד מקווה שלא תעלם מהנוף, ושתמשיך לכתוב ולכתוב עוד שנים רבות. יש מי שקורא ונהנה מהסגנון . סע בדרכים טובות!

תודה רבה, כף לקרוא. אני אעלם מהנוף רק כשיקברו אותי בבוא העת (אני אעלם מהפייסבוק ולא אעלם מפה).

STIO - עבורך: http://www.vagit.co.il/forum/viewtopic.php?f=21&t=16926

עקוב אחרי ההוראות לטעינת אייקונים לתחנות הרדין ברכב.

תהנה

תודה רבה רבה, אקרא ואתפעל בהמשך השבוע.

לכל המלעיזים, יש סיבה לכך שפולו GTI תניף הרבה יותר אגודלים ותעורר התנהגות הרבה יותר בריונית על הכביש מאשר S63 AMG. הסיבה פשוטה, קהל היעד של הפולו מתרגש בצורה מעט אחרת ממראה של ההוט האץ׳, בטח לא בגלל שהיא אגדה מוטורית.

מסכים בהחלט.

עוד תהייה בנוגע למצבר ותא המטען, כמה מקום מצבר כבר אמור לתפוס? אם נשאר 200 ליטר זה אמור להיות וואחד מצבר של 100 ליטר, יש מצב לתמונה של תא המטען?

אגב, למרות שללא ספק מדובר במנוע אימתני ועצום מימדים, בשנת 2001 דחפו מנוע עצום יותר בקליאו ספורט הקטנה יותר ועדיין הצליחו להשאיר את המצבר במקומו הטבעי.

בנושא ה"בלתי נראה", הכותב ציין בברור שבפריפריה, בשונה מתל אביב, פולו אפורה זה מרגש.

ואני בטוח שהפס האדום מקדימה לא בדיוק מוסיף לאנמיות שלה.

מתחת לשטיח של תא המטען יש מקום נוסף שלא כלול במסגרת ה- 200 ליטרים הללו כך שמצאתי את עצמי מאכסן שם אפוד זוהר, ג'ילדה, מד עובי צבע, מתאם OBD2, מד אוויר אלקטרוני לצמיגים, נורות, פיוזים... (יש שם ערכת כלי נהג של הגלגל). אעלה תמונה של תא המטען בקרוב.

בנוגע לאנונימיות (או לחוסר האנונימיות): אני מופתע מזה בדיוק כמוכם וזו לא היתה הכוונה שלי להתבלט (בכוונה לקחתי צבע ליסינגי ומספר רישוי רגיל מסדרת הרישוי הרגילה ולא מיוחד למרות שהוצע לי ללא עלות), אך הפס האדום מדליק בעיקר נהגים צעירים - ובל נשכח את סמלי הצד האדומים, הקליפרים האדומים בגלגלים, זוג המפלטים מאחור וכ'.

פורסם
סולל - כלום.

גם אם לא הייתה לו תקינה - היו מעבירים אותו תקינה עצמאית. לא עניין מסובך כל כך.

השאלה אם בשקלול מחיר הקניה בחו"ל + עלות ההובלה, עדיין המחיר אטרקטיבי. בנוסף שקלל גם אחריות יצרן שקצרה מאחריות יבואן.

ככל הנראה התשובה שלילית.

Sent from my GTI-9500 using Tapatalk

בזמנו טענו בפורום הזה שאם אין לרכב תקינה זה כאב ראש רב ולכן החלטתי לוותר על התענוג. תוכל להרחיב על הליך התקינה ללא היבואן?

התאפקתי שרשור שלם לא להזכיר את האירוע, אבל מכיוון שפתחת את התיבה - כנראה שהוכחנו שאנחנו ראויים לסיקור. כל הכבוד לנו!

בהחלט ראויים.

Stio , שתהיה לי בריא.

אני שואל את עצמי כמה החיים של אנשים תותים??? שהצרה הכי גדולה בחיים שלהם, שהם מרגישים צורך להילחם בכל העולם במשך כמעט שנה וחצי, זה: שהרכב שהם רוצים יגיע בגרסא ידנית ולא אוטומטית?!?..

תהנה מלא ותן בגזיות :lol:

עניין של עיקרון - מאוד רציתי את הרכב ומי כמוכם יודע.

אחלה סקירה, בתור בעלים של רכב זהה אני חושב שהוא יחסית סליפר וזו אחת הסיבות שאני אוהב אותו..

גם לי יש מתלים אדפטיביים ואני מסכים שהם עוזרים, אבל עדיין הרכב קופצני מאוד - בטח בהשוואה ל208 של אשתי שנוח משמעותית, מעניין לעשות השוואה בין רכב ההדגמה לרכב שלנו (וכל הדרך להוסיף אולי גם 208 gti).

[ATTACH=CONFIG]461013[/ATTACH]

אי אפשר להשוות נוחות של רכב צרפתי לרכב גרמני, ופרט לכך הפולו היא רכב ספורטיבי ועדיין המתלים עושים עבודה מצוינת בטח בהשוואה לנוחות הנסיעה המזעזעת של רכב ההדגמה.

בהתחלה חשבתי שכך זה ברכבי ספורט, אולם אז נסעתי על שלי באותם כבישים כמו בנסיעת המבחן וההבדל תהומי! (לא מגזים ולא מתלהב למען הסר ספק). הפולו יותר נוחה מהפאביה - זה אבסורד.

מסקנה 1: רכשו איביזה קופרה עם המתלים.

מסקנה 2: תמיד נסיעת מבחן!

^ 30% מכלל הGTI-יות.

מרשים, מרשים מאוד.

מפתיע שעם נתון כזה הרכב עדיין זמין רק בהזמנה מיוחדת... (זה עדיין המצב?)

במיוחד כשלוקחים בחשבון שלמתחרות יש זמינות גבוהה.

היום זמין גם בהזמנה רגילה.

סקירה מעניינת ומשקפת, שאפו!!

אז זה אומר שיש פולו gti בשכונה? D:

בהחלט, כבר חמישה חודשים - אולם הרכב חונה בחניה סגורה ולא רואים אותו מבחוץ. אתה מוזמן לתאם איתי בה"פ ולראות אותו (מרחק הליכה ממך) - היו חברי פורום שעשו זאת כבר.

פורסם

התמונות עם האנטנה הן רק מיום מסירת הרכב והן צולמו בסוכנות עצמה כשלרכב היו 10 ק"מ על השעון ולפני שזכיתי לנהוג בו ולו מטר אחד.

כשהגעתי לביתי מהסוכנות הסרתי אותה ומאז היא בתא המטען בערכת כלי הנהג (אני מכסה את הרכב והיא מפריעה לי - ואין לי כוח להסירה ולהרכיבה מחדש בכל פעם).

החור נסתם ע"י סרט בידוד שחור והקליטה ברדיו טובה גם בלעדיה (אם פספסתי משהו אשמח להרחבה).

אמשיך להגיב מחר בשעות הערב ככל שאדרש. לילה טוב לכם.

פורסם (נערך)
חבר פורום.

הוא אמר שסטיו לא יפרסם כי הוא נתן מילה, ואני אמרתי שכן יפרסם כי הוא לא יעמוד בזה ;)

מפה לשם 300 ₪ בשטרות לא מסומנים...

כמה שילמת לstio?

stio תודה על הסקירה, ותמשיך להנות.

אם מה שאתה אומר באמת נכון, ויש לך מידה של אחריות ליבוא הדגם הידני ונמכרו 37 נראה לי שמישהו בצ'מפיון צריך לשלוח לך מתנה או לפטר מישהו אחר בצ'מפיון או גם וגם.

גם מגיע כל הכבוד לצ'מפיון שבסופו של דבר החליטו נכון והמשיכו את המדיניות שלהם, "אנחנו נייבא מה שתרצה כל עוד זה בקטלוג ותחכה לזה מספיק זמן".

נקווה שעוד יבואנים יידבקו במחלה.

עריכה אחרונה על ידי farkash7

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם

מתחת לשטיח של תא המטען יש מקום נוסף שלא כלול במסגרת ה- 200 ליטרים הללו כך שמצאתי את עצמי מאכסן שם אפוד זוהר, ג'ילדה, מד עובי צבע, מתאם OBD2, מד אוויר אלקטרוני לצמיגים, נורות, פיוזים... (יש שם ערכת כלי נהג של הגלגל). אעלה תמונה של תא המטען בקרוב.

ישנה סיבה שאתה מחזיק מד עובי צבע דרך קבע ברכב?

עם רגל בחוץ... :beerchug:

פורסם

בלם חניה נועד לחניה.

לכתוב שגם עם HillHold, לא שיצא לי להרגיש, רצוי להרים את המוט זה די מצחיק.

במיוחד כשאתה עם רכב בעל יומרות ספורטיביות.

בכל אופן תתחדש

פורסם

פניתי זמן לעבור על הסקירה שלך, סה"כ עושה רושם של רכב לא רע בכלל.

תהנה מהרכב!

בהערת אגב, בעתיד רצוי להימנע מסבירה שמתחילה בבריאת העולם, זה מכביד על הקריאה.

היה מוטב להתמקד ברכב ולהימנע מהסיפור המפורט יתר של מה הביא אותו, זה היה כבד, מיותר ועשה חשק עז לדלג לפוסט הבא.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם
סרט בידוד שחור זה כל כך ghetto, לא מתאים..

http://r.ebay.com/WQGjeh

תודה רבה, לא ידעתי שיש דבר כזה - האם הזמנת כזה וזה התאים לך?

כמה שילמת לstio?

stio תודה על הסקירה, ותמשיך להנות.

אם מה שאתה אומר באמת נכון, ויש לך מידה של אחריות ליבוא הדגם הידני ונמכרו 37 נראה לי שמישהו בצ'מפיון צריך לשלוח לך מתנה או לפטר מישהו אחר בצ'מפיון או גם וגם.

גם מגיע כל הכבוד לצ'מפיון שבסופו של דבר החליטו נכון והמשיכו את המדיניות שלהם, "אנחנו נייבא מה שתרצה כל עוד זה בקטלוג ותחכה לזה מספיק זמן".

נקווה שעוד יבואנים יידבקו במחלה.

בהחלט, לא מגיעים לי אחוזים אדון יוני? :-D

בנוגע למתנות וכ' - אני לא צריך מהם דבר ולא ביקשתי, אולם לא הייתי מתנגד לקבל. עם זאת, אני שמח לראות את התוצאות ושמח בפרט על כך לעזור לאנשים בהתנדבות - את זה אני עושה מגיל קטן כמה שאני יכול.

ישנה סיבה שאתה מחזיק מד עובי צבע דרך קבע ברכב?

יש מקום אז אני מחזיק אותו - מדובר במד מכאני בצורת עט ולא לוקח כמעט מקום. שיהיה.

אגב, בדקתי איתו האם היו תיקוני צבע או תאונות ברכב ולא היו כלום - אז הוא נשאר ברכב מאז.

בלם חניה נועד לחניה.

לכתוב שגם עם HillHold, לא שיצא לי להרגיש, רצוי להרים את המוט זה די מצחיק.

במיוחד כשאתה עם רכב בעל יומרות ספורטיביות.

בכל אופן תתחדש

בלם יד נועד בעיקר לחניה, בפועל מע' ההיל-הולדר לא מחזיקה את הרכב בעליות קשות - ואי לכך יש לנו שתי אפשרויות:

1. לעשות תאונה בדרדור כי יש מערכת עזר לזינוק אז נשתמש בה.

2. להגדיל ראש ולמשוך את ידית בלם יד - אני בוחר באופציה הזו.

פניתי זמן לעבור על הסקירה שלך, סה"כ עושה רושם של רכב לא רע בכלל.

תהנה מהרכב!

בהערת אגב, בעתיד רצוי להימנע מסבירה שמתחילה בבריאת העולם, זה מכביד על הקריאה.

היה מוטב להתמקד ברכב ולהימנע מהסיפור המפורט יתר של מה הביא אותו, זה היה כבד, מיותר ועשה חשק עז לדלג לפוסט הבא.

הפסקה הראשונה היא חריגה מאוד - איני נוקט במדיניות הזו בד"כ - התלבטתי האם לפרסמה או להעבירה לסוף, אך החלטתי לפרסמה כהקדמה בעקבות הנסיבות החריגות.

במבחנים הבאים לא תהיה הקדמה כזו כמובן.

פורסם
תודה רבה, לא ידעתי שיש דבר כזה - האם הזמנת כזה וזה התאים לך?

אף פעם לא היה לי צורך בכזה, אבל now that you mention it אולי יש טעם אסתטי לקצר את האנטנה-באורך-מטר של הסנדרו.

כולה 8 שקלים, לא יתאים נזרוק לפח. :lol:

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם
בלם יד נועד בעיקר לחניה, בפועל מע' ההיל-הולדר לא מחזיקה את הרכב בעליות קשות - ואי לכך יש לנו שתי אפשרויות:

1. לעשות תאונה בדרדור כי יש מערכת עזר לזינוק אז נשתמש בה.

2. להגדיל ראש ולמשוך את ידית בלם יד - אני בוחר באופציה הזו.

3. ללמוד איך לזנק בעלייה עם גיר ידני כמו שצריך.

A good drive is measured with G's, not KMH

Always go sideways

• תוכן חדש...