Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3701 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

תתחדש ותהנה, העיקר שאתה מרוצה מהרכב, למרות השנמוך מהפאביה.

עריכה אחרונה על ידי DJI

אם הייתי יכול הייתי מזדווג עם הרכב הזה ומרבה אותו.

• תגובות 145
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
מחירים גבוהים מאוד לתוספות פשוטות יחסית, המצב זהה אצל יבואנים עממים אחרים או שרק צ'מפיון מככבים ככה?

בנושא הפריפריה, אני מתנייד בנתניה הידוע כשמורת ערסים.

אגב, עשיתי גוגל לאילן פייביש וראיתי שהוא מנכ"ל של מגזין לרכבי ספורט ויוקרה, לעניות דעתי כבוד להיות בעל סגנון כתיבה דומה.

אני משתדל לא לתת לדעות של בעלי אינטרסים להשפיע עלי ובמקום זה פשוט בוחן את העובדות בשטח.

בכל אופן, תהנה מהרכב המושלם ובהחלט תסקר לנו אותו אחרי חוויות שימוש ארוכה יותר.

אני מודה לך מקרב לב לגבי המחמאות הלבביות על הכתיבה, אולם אני חושב שסגנון הכתיבה שלך דומה יותר למנכ"ל המוערך.

לגבי מחירן של התוספות - מהו לדעתך המחיר הרלוונטי? אני מזכיר לך שאנחנו חיים בשוק בעייתי על כל המשתמע מכך - לרבות מיסים גבוהים ולכן לכאורה היבואנים עושים כרצונם. מאוד בעייתי.

אגב, מעניין אותי האם יש עוד יבואנים עממיים שמאפשרים הזמנות מיוחדות? מה המצב אצל לובינסקי למשל או אצל דלק?

נראה לי שהבעיה העיקרית עם רכב כזה מושלם, היא מה לקנות אחריו כשרוצים להחליף.

פאביה ספורט חדשה, זה ברור!

פורסם

אין לי מושג מה המחירון הרלוונטי, בגלל זה שאלתי אם מישהו יודע מניסיון אישי כמה עולות תוספות דומות אצל יבואנים אחרים.

כמו כן ניתן להניח שאם היית מנהל קרב נחוש וקשה כפי שתארת מול יבואן אחר, יתכן שהתוצאה הייתה זהה.

הרחקת לכת ועשית דברים שלמיטב ידיעתי טרם נעשו בישראל ורק בזכות זה התאפשרו ההזמנות המיוחדות, או שאני טועה?

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם

קודם כל, תתחדש ותהנה מהרכב!

וואלה לא ציפיתי לעבודת חפיף שכזו. מה זה אתה מצטט לנו מויקיפדיה על טירת הזאב? ציפיתי למצוא נתוני מזג אוויר וגם לגלות מי מנהל שם את התחנות המטאורולוגיות השונות.

ציינת כי מנועה הענק של הפולו - בכל זאת 6 ליטרים ותריסר צילנדרים - לא הותיר מקום למצבר. אני חושב שאולי הסיבה לכך שונה: חלוקת משקל.

דבר נוסף, אני לא ממש יודע על מה אתה מדבר, אבל פולו, GTI או לא, לטוב ולרע זה רכב בלתי נראה למדי (בטח בצבע כסף).

* מועדון אלפא רומיאו הישראלי IAROC *

פורסם

אחלה סקירה סטיו! אני תמיד נהנה לקרוא את מה שאתה כותב, עוד מימי פיאט קלאב והאונו האדומה ;) אתה חבר כבוד פה בפורום, מאוד מקווה שלא תעלם מהנוף, ושתמשיך לכתוב ולכתוב עוד שנים רבות. יש מי שקורא ונהנה מהסגנון . סע בדרכים טובות!

"אם אי פעם המהירות תהרוג אותי , אל תבכו , כי אני אחייך". פול ווקר ז"ל

פורסם

לכל המלעיזים, יש סיבה לכך שפולו GTI תניף הרבה יותר אגודלים ותעורר התנהגות הרבה יותר בריונית על הכביש מאשר S63 AMG. הסיבה פשוטה, קהל היעד של הפולו מתרגש בצורה מעט אחרת ממראה של ההוט האץ׳, בטח לא בגלל שהיא אגדה מוטורית.

208GTi, 206XS, BRZ- SOLD

Mx5 Nc Prht- SOLD

פורסם (נערך)

לא קראתי את הסקירה, פחות עניין אותי...

אבל בזכותך עשיתי 300 ש"ח בהתערבות על זה שתפרסם או לא תפרסם סקירה.

תודה לך סטיו, תהנה מהרכב!

עריכה אחרונה על ידי Shmelov

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

• חברי המעגל הראשון
פורסם

עם מי התערבת?

Sent from my ALE-L02 using Tapatalk

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

אפשר לדעת למה אילן פייביש לא מוערך בעולם הרכב?? כי למיטב ידיעתי הוא המנהל של מועדון רכבי על היחיד בארץ.. (טיולים וכו).

אם הוא כזה לא מוערך למה כל בעלי הרכבים האלו דווקא במועדון שלו?!

פורסם

בא נעזוב את פייביש בשקט ונמשיך בנושא השרשור.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
עם מי התערבת?

Sent from my ALE-L02 using Tapatalk

חבר פורום.

הוא אמר שסטיו לא יפרסם כי הוא נתן מילה, ואני אמרתי שכן יפרסם כי הוא לא יעמוד בזה ;)

מפה לשם 300 ₪ בשטרות לא מסומנים...

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם
קודם כל, תתחדש ותהנה מהרכב!

וואלה לא ציפיתי לעבודת חפיף שכזו. מה זה אתה מצטט לנו מויקיפדיה על טירת הזאב? ציפיתי למצוא נתוני מזג אוויר וגם לגלות מי מנהל שם את התחנות המטאורולוגיות השונות.

ציינת כי מנועה הענק של הפולו - בכל זאת 6 ליטרים ותריסר צילנדרים - לא הותיר מקום למצבר. אני חושב שאולי הסיבה לכך שונה: חלוקת משקל.

דבר נוסף, אני לא ממש יודע על מה אתה מדבר, אבל פולו, GTI או לא, לטוב ולרע זה רכב בלתי נראה למדי (בטח בצבע כסף).

עוד תהייה בנוגע למצבר ותא המטען, כמה מקום מצבר כבר אמור לתפוס? אם נשאר 200 ליטר זה אמור להיות וואחד מצבר של 100 ליטר, יש מצב לתמונה של תא המטען?

אגב, למרות שללא ספק מדובר במנוע אימתני ועצום מימדים, בשנת 2001 דחפו מנוע עצום יותר בקליאו ספורט הקטנה יותר ועדיין הצליחו להשאיר את המצבר במקומו הטבעי.

בנושא ה"בלתי נראה", הכותב ציין בברור שבפריפריה, בשונה מתל אביב, פולו אפורה זה מרגש.

ואני בטוח שהפס האדום מקדימה לא בדיוק מוסיף לאנמיות שלה.

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

• תוכן חדש...