Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3700 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מה שהם עשו לתא המטען של הרכב זה בזיון...

תעלה בהזדמנות תמונה עם סף הטענה נמוך (הבנתי מדבריך שזה אפשרי), מידע שימושי למי שמתלבט.

עם כל החיבה שלי לפולין gti ת"א המטען הזה הוא בגדר דיל ברייקר.

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

• תגובות 145
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
...

הגזימו לגמרי, זה דומה לדפנות בריכת השחיה של השכנים בגינה :).

...

אתה צודק, אבל זו הייתה דוגמא אקראית (ספיציפית אאל"ט מדובר היה ב"מגן כלב", שאז ברור למה הוא מעוצב כבריכת שחייה). יש גם בסגנון הזה.

בקיצור, כוונתי היא שזה עדיף על פני סתם מגבת. בטח אם אתה פדנט. 8)

פורסם

אם התכוונת למגבת, זה כדי שהשטיח לא יתלכלך (אני מאוד פדנט).

מאחר ואני בוגר של שנים ארוכות עם 2 סבתות פולניות ויש לי אנטי מובנה לענין כיסווי סלון/מיטה, בין אם מבד או מפלסטיק, תרשה לי לשאול אותך, ברור ש"רצונך כבודך" אבל מה לעזאזל ההגיון בשטות הזו?

אתה הולך לנסוע 3 שנים עם מגבת מכוערת בבגאגז' בשביל מה? בשביל שתמכור לבא בתור שטיח בגאז' במצב מינט?

אתה שם גם מגבת דומה על הריצפה באוטו?

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

תצחק, אני מכיר מישהו עם פולו חדשה ששם יריעות גומי דמוי פרקט מעל השטיחונים המקוריים כדי שלא יספגו לכלוך.

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

תעלה בהזדמנות תמונה עם סף הטענה נמוך (הבנתי מדבריך שזה אפשרי), מידע שימושי למי שמתלבט.

בכיף, אעלה היום בשעות הערב או מחר בבוקר.

מאחר ואני בוגר של שנים ארוכות עם 2 סבתות פולניות ויש לי אנטי מובנה לענין כיסווי סלון/מיטה, בין אם מבד או מפלסטיק, תרשה לי לשאול אותך, ברור ש"רצונך כבודך" אבל מה לעזאזל ההגיון בשטות הזו?

אתה הולך לנסוע 3 שנים עם מגבת מכוערת בבגאגז' בשביל מה? בשביל שתמכור לבא בתור שטיח בגאז' במצב מינט?

אתה שם גם מגבת דומה על הריצפה באוטו?

שאלה לגיטימית. ובכן, אני מעמיס לתא המטען מעת לעת כל מיני דברים שיכולים ללכלך את השטיחון המקורי, ולכן המגבת חיונית שכן ניתן להעיף אותה לכביסה.

הפטנט הזה הוכיח את עצמו פעם אחר פעם בשמונה השנים האחרונות בסקודה וגם בשבע השנים עם הפיאט.

מגבת בבגאז' כן אבל כיסוי למושבים לא? :conf:

אלמלא כריות האוויר היו כיסויים גם על המושבים - ומכיוון שברכב הזה יש כריות וילון הבטיחות עולה על הפדנטיות.

פורסם

אף פעם לא הבנתי אנשים שקונים רכב חדש ומתחילים לעטוף כל דבר בכיסויים.

אתה זה שהוריד את הניילונים, אתה חוטף את ירידת הערך הכי חזקה, בשביל מי אתה שומר עליו?

הרי זה שיבוא לקנות ממך לא ישלם לך X% מעל המחירון בגלל שהכל היה מכוסה במגבות, אז מה

עשית בזה? זה כאילו שאתה (לא אתה ספציפית, אנשים שעושים את זה) שומר את החוויה של

"רכב חדש" לבעלים הבא שישלם חצי ממה שאתה שילמת.

לי זה נראה קצת הזוי, לא יודע.

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

• חברי המעגל הראשון
פורסם

זה לא מוגבל רק לפולנים, גם בעדות אחרות קונים כיסויים למושבים ברכב החדש, שמים את השלט בניילון, מכסים את הספות בסלון ומכסים גם את הטלויזיה כשלא יושבים לצפות.

תנו לבן אדם להנות. אם זה מה שעושה לו טוב, לבריאות.

Sent from my ALE-L02 using Tapatalk

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

אתה זה שהוריד את הניילונים, אתה חוטף את ירידת הערך הכי חזקה, בשביל מי אתה שומר עליו?

הרי זה שיבוא לקנות ממך לא ישלם לך X% מעל המחירון בגלל שהכל היה מכוסה במגבות, אז מה

אתה לעולם לא תבין 'תנודות' של אנשים כמו שאני לא מבין את האנשים אשר מנקים יום שלם את רכבם ולסיום מנקים עם מקלוני אוזנים את הפקקים של הונטילים.

האמת שיש כדורים שמפחיתים את האנרגיות האלה. :oops:

איזה כייף לי :)

פורסם

כל מילה, סוכר!!!

פורסם

בXV יש משהו כזה (כיסוי רצפת מטען) מקורי וגם דמוי מקורי באיביי. זה נראה טוב, שטיף, ויוצא בקלות. אולי תחפש לפולו?

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

http://www.weathertech.com/

יש לי שטיחונים שלהם, פשוט ליגה אחרת מהשאר, אמנם טיפה יקר אבל שווה.

גומי איכותי, שטיף, ניתן להתאמה ע"י חיתוך של השאריות, קיים גם לתא המטען, (ואם מותאם לדגם של הרכב בכלל תותים:wink: )

פורסם

אני שומר על הרכב בשביל עצמי, מכיוון שאני יודע שאני לא מחליף מכוניות כל 3 שנים (יותר לכיוון 10 שנים פלוס מינוס). אם רוכש הרכב בעתיד יקבל רכב שמור הוא יוסיף על זה כסף (גם אם זה זניח), ופרט לכך אשמח למסור רכב שמור.

מגבת לתא המטען? בקטנה... השאלה אם בבית כל השלטים בניילון?

אפילו לא שלט אחד.

בXV יש משהו כזה (כיסוי רצפת מטען) מקורי וגם דמוי מקורי באיביי. זה נראה טוב, שטיף, ויוצא בקלות. אולי תחפש לפולו?

בהזדמנות, זה לא בוער לי - אבל תודה על תשומת הלב.

מתחת לקרש מצופה בבד נגלה את הגלגל הרזרבי - עכשיו אם תשימו לב תוכלו לראות פער גובה בין הגלגל עצמו לבין ערכת כלי הנהג מצד שמאל. מה שמעניין הוא שיש שם רק את האפוד הזוהר, משולש, וו גרירה ואיזה מברג - המגבה ומפתח הגלגלים נמצאים מתחת לגלגל.

לא ברור לי (ואשמח אם מישהו יאיר את עיניי) מדוע לא למצוא מקום אחר לכמה קשקושים הללו ולהנמיך את רצפת תא המטען עד הגלגל עצמו. על כל פנים, במצב הזה אני יכול לאכסן שם כבלים להתנעה למשל ועוד כל מיני דברים על הגלגל עצמו.

מצ"ב תמונה לשיפוטכם. אגב, מה המצב באיביזה קופרה מהבחינה הזו?

פורסם

זה מיועד בכדי שכשיהיה לך פאנצר, תוכל לתחוב שם גלגל בעובי מלא (זה המפונצר).

אם זה היה נמוך כמו שאתה רוצה, לא היה נכנס של גלגל ואז היית נאלץ ללכלך את המגבת שפרושה בתא המטען.

• תוכן חדש...