Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3744 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כיון שהתחלתי לחשוב על להחליף את הסניק, עלתה השאלה "מה הלאה" - והתשובה, כמו במקרה של הדקוטה, הוא שהתחליף לסניק הוא סניק אחרת.

באופן טבעי המקום הראשון שפניתי אליו היה הטרייד של קרסו, ואחרי שהם לא הסכימו למסור שום מידע בטלפון (הם: "הכל אנחנו אומרים בפגישה"; אני: "ואם אין לכם את הרכב במגרש"; הם: "אז יביאו לך את הרכב ויקבעו לך עוד פגישה" - כאילו שבין שני ילדים לעבודה יש לי זמן לעוד ועוד פגישות איתם) נאלצתי להגיע אליהם בשישי בבוקר.

המסקנות? סוחרים - פשוט סוחרים - ואפילו לא תומכים במותג שלהם:

על הרכב שלי, ששווה במחירון לטענתם 15,000 הם מוכנים לתת 9-10 לכל היותר (תוך כדי גלגול עיניים ואמירה בסגנון של "אחי, זה רנו - אין לה שוק"), בעוד שעל הרכב שהתעניינתי בו ("זה היה האוטו של המנכ"ל שלנו, כדאי לך" - משפט מעדות ה"זה ליסינג נהג יחיד שנהג בו עד למכולת וחזרה") - רכב עם יד ראשונה בעלות חברה - הם רוצים מחירון מלא ולא משוקלל (מחירון משוקלל 103 אלף, הם רוצים 115 אלף), ועוד מוסיפים על זה תוספת דמיונית שבמחירון של לוי יצחק נקראת Pack וכשתהיתי בקשר למשמעותה, נאמר לי על ידי הנציג משפט סתום כמו "לקחת לבדיקה אתה רוצה? אתה תרצה שנתקן לך דברים באוטו... אז זה ה pack." - כאילו שהייתי קונה רכב בלי בדיקה.

לזכות הנציג שטיפל בנו יאמר שהוא היה נחמד, ובאופן כללי נראה שיש להם מגוון יפה של רכבים, אולם רבים מהם במצב בינוני בלבד לפדאנטים כמוני.

אז אני ממשיך לחפש גרנד סניק - כנראה שמהטרייד אין שלהם לא יבוא מבוקשי :-)

פורסם

אכן חווייה מעניינת וטיפוסית להרבה טריידים ומגרשים.

ברור שכל טרייד הוא עסק מסחרי שינסה לקנות בזול ולמכור ביוקר.

עדיין, למרבה הפלא דווקא נראה לי שהם היו נדיבים בהצעתם.

מעיון מהיר בלוח יד 2 רואים בבירור כי רוב בעלי רנו סניק ישנות למכירה מבקשים מראש סכום של 50-70% מהמחירון לפני מו"מ.

כמובן התופעה הזו תהיה לטובתך אם תקנה משומשת צעירה מפרטי. קרסו העזו לבקש מעל המחירון. ראה לדוגמא מודעה על גרנד סניק טורבו דיזל יד 1 מודל 2013 שהמחיר המבוקש הוא פחות משני שליש מהמחירון ועוד לפני מו"מ. חפש כאלו.

ScreenShot_20160409224202.jpg

פורסם
היבואן של רנו טוען שאין לה שוק ?

אהבתי

צעד אחד לפני "אחי עזוב אותך מרנו, חר* של אוטו"

זה בדיוק מה שהוא אמר.

אצל הסוחרים, כשמזכירים להם את המילים "מימון" ו"טרייד אין", הם מפסיקים להיות נחמדים, ומתחילים להתנהג כאילו עושים לך טובה, שבכלל יורקים בכיוון שלך.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
אכן חווייה מעניינת וטיפוסית להרבה טריידים ומגרשים.

ברור שכל טרייד הוא עסק מסחרי שינסה לקנות בזול ולמכור ביוקר.

עדיין, למרבה הפלא דווקא נראה לי שהם היו נדיבים בהצעתם.

מעיון מהיר בלוח יד 2 רואים בבירור כי רוב בעלי רנו סניק ישנות למכירה מבקשים מראש סכום של 50-70% מהמחירון לפני מו"מ.

כמובן התופעה הזו תהיה לטובתך אם תקנה משומשת צעירה מפרטי. קרסו העזו לבקש מעל המחירון. ראה לדוגמא מודעה על גרנד סניק טורבו דיזל יד 1 מודל 2013 שהמחיר המבוקש הוא פחות משני שליש מהמחירון ועוד לפני מו"מ. חפש כאלו.

[ATTACH=CONFIG]456640[/ATTACH]

מדובר ברכב בן 3 שעשה 154 אלף(כ-50 אלף קילומטר בשנה) כשיש סניקים אחרים(אפילו שזה טורבו דיזל) עם 1/3 מהקילומטר הזה - לא רלוונטי.

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

פורסם

גם לי יצא לבקר בטרייד אין שלהם כשעזרתי בחיפוש אחרי סניק. הרכבים מעלים אבק במגרש והצמיגים כבר מזמן איבדו אוויר וצורה אבל עושים טובה שמורידים 1000 שח מהמחירון לרכב שנמכר as is.

Sent from my GT-I9301I using Tapatalk

Mini Cooper S R56 - לכיף

פורסם

אם אתה מגיע לכאלה מחירים לא מבים למה טרייד ליד שנייה.

תבדוק בקרסו אם עוד יש להם את הסניק שהם פרסמו ב 135 (דיזל חדש). אם לא אז בדוק את הסי 4 פיקאסו. יכול להיות שעם טרייד אטרקטיבי ההפרש יהיה זניח.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

גם אני הייתי שם בשישי בבוקר,

באתי לרכוש ולא לבצע החלפה, גם לי אמרו שלא מדברים על מחיר בטלפון. באתי היה תור. לאחר מכן הוצע לי רכב עם תיקונים בגג עם "משמעות גבוהה" - והסוחר במקרה פספס שורה זו בבדיקה.

רכב אחר שעניין אותי, אין תמונה, אין כלום. רק בדיקה מטעם. רוצים 2000 שקל דמי רצינות כדי לשנע אותו מכפ"ס לחיפה.

כשאשתי אמרה "לא משאירה לכם כלום, כבר עדיף אסע לכפ"ס", הסוכן התעצבן (כמו ילד שלקחו לו צעצוע) ואמר "אז להתראות לכם, אני עושה את כל העבודה ובסוף אתם נוסעים לכפ"ס" - מתקשר לשרשור אחר פה על עמלות סוכני המכירות.

בקיצור, לא טוב.

משכנתא זה קל

פורסם
היבואן של רנו טוען שאין לה שוק ?

אהבתי

צעד אחד לפני "אחי עזוב אותך מרנו, חר* של אוטו"

אני משער שזו דוגמא יפה מאוד לתגמול לא נכון של אנשי השטח.

הם מתוגמלים רק על תזרים (לקנות בזול ולמכור ביוקר), ואף אחד לא נותן את הדעת מה הם עושים למותג.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

אכן, טמטום. אבל לא נדיר בשוק שמנהלים חושבים לטווח קצר מאוד ולא רואים רחוק.

שיקום מותג זה קשה. להעלות ריווחיות זה קל יותר (אפשרי גם דרך צמצומים)

פורסם

קראתי לא מעט סיפורי זוועה על קרסו טרייד אין בפורום.

לעומת זאת לי יש חוויה אחרת לגמרי.

חיפשתי רכב זול וממש במקרה, ראיתי רכב שחיפשתי מעל 4 חודשים באיזו תערוכת עודפים שקר כל שהיא בגני התערוכה.

לאחר משא ומתן הם נתנו מחיר מדהים והגיעו בדיוק לתקציב שלי - לא היה עוד רכב כזה במחיר הנ"ל בשוק מעל 4 חודשים שבהם אני עוקב יום יום (הנחה של 34% מהמחירון הרשמי במחיר הסגירה)

הראו בדיקה מטעמם- הרכב יצא כמעט מושלם וללא תאונות.

סוכם על מקדמה בסך 1000 ש"ח עם התחייבות לתיקון כל ליקוי בבדיקה מטעמי+אפשרות ביטול ללא הסבר וקבלת המקדמה בחזרה.

לאחר יומיים הרכב נלקח לבדיקה מטעמי במכון שאני בחרתי, ויצא זהה לבדיקה מטעמם ובסך הכל בדיקה מושלמת כמו שהבטיחו.

בהשבחה הם תיקנו את כל הליקויים+ פינקו מיוזמתם בשובר לפוליש ווקס ועוד הפתעות.

כל התהליך היה מצויין ועם שירות מצויין, ניתן ע"י נציג מכירות בשם אלכס מסניף ראשון לציון.

לשלילה:

בנוסף לרכב הנ"ל חיפשתי רכב נוסף לקנייה, ודווקא שם כאשר אני בתהליך עסקה על רכב ראשון ויש להם סיכוי מאוד גבוה למכור לי 2 רכבים ביחד נפלתי בין הכסאות עכב כך שהרכב השני לא היה שייך לסניף שבוא הייתי בתהליך.

וחבל מאוד, כי באמת שהייתי קונה כבר שניים.

נציג המכירות מאוד עסוק, הפלאפון שלו לא מפסיק לצלצל מהבוקר ועד הערב ורמת השירות נפגעת עכב כך.

אבל הנציג הסביר זאת מיוזמתו עם נתינת המקדמה והציע להתנהל מולו בווטצאפ\SMS ואכן היה הרבה יותר נוח ומהיר.

לנו זה התאים, אבל ככל הנראה לאוכלוסיה מבוגרת זה "טרנ אוף" רציני.

כמו בכל חווית קניה, ובעיקר של מוצרים יקרים- מה שיעשה חוויה טובה או רעה זה נציג המכירות המטפל.

על אותו משקל שנה שעברה כאשר חיפשתי רכב קיבלתי יחס מחפיר באודי ובסקודה, ויצאתי מבית צ'מפיון עם רצון להניף אצבע משולשת לכיוון הנציגים בידיעה שאני כבר לא יקנה שם ושיחפשו את החברים שלהם.

פורסם
גם אני הייתי שם בשישי בבוקר,

באתי לרכוש ולא לבצע החלפה, גם לי אמרו שלא מדברים על מחיר בטלפון. באתי היה תור. לאחר מכן הוצע לי רכב עם תיקונים בגג עם "משמעות גבוהה" - והסוחר במקרה פספס שורה זו בבדיקה.

רכב אחר שעניין אותי, אין תמונה, אין כלום. רק בדיקה מטעם. רוצים 2000 שקל דמי רצינות כדי לשנע אותו מכפ"ס לחיפה.

כשאשתי אמרה "לא משאירה לכם כלום, כבר עדיף אסע לכפ"ס", הסוכן התעצבן (כמו ילד שלקחו לו צעצוע) ואמר "אז להתראות לכם, אני עושה את כל העבודה ובסוף אתם נוסעים לכפ"ס" - מתקשר לשרשור אחר פה על עמלות סוכני המכירות.

בקיצור, לא טוב.

נהגת בשכל!

פשוט קשה לי להבין את האנשים שמשלמים מקדמה על רכב מבלי בכלל לראות אותו!

עמלת סוכני המכירות בכלל לא מעניינת את הלקוח ולא צריכה לעניין והלקוח צריך לחשוב רק על טובתו וביטחונו.

גם לי היו מקרים שרצו ממני מקדמה וסירבתי ואז הסוכנים שינו גישה, מה שנקרא "התגלה פרצופם האמיתי"

כמובן מדובר על יד 2 בלבד

• תוכן חדש...