Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3766 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אני מחפש פיאט 500 יד שנייה 2010,

נתקלתי במודעה הזו, כמו כל מודעה שאני מתעניין בה, אני מחפש בגוגל את הטלפון (מה מוצאים לפעמים על מוכרים שם ישמור) ואז זה הוביל אותי לאתר Ad

ומראה לי תמונות של המודעה לפני כמה שבועות, עם תמונות שלא נמצאות ביד2 ושם הגה לבן עם מרכז שחור

http://www.ad.co.il/ad/3605929

בקיצור

זה שילוב תקין? נראה כמו הרכבה :)

דגמי הלאונג' והפופ+ שראיתי עד כה בעלי הגה בצבע אחיד.

מי מבין ומאשר שזה עוד אחד מהגוונים השונים בהם פיאט 500 משווקת?

תודה וערב טוב.

Fiat Bravo 2011 TJET​

• אחראי פורום
פורסם

לא מכיר שילוב כזה. גם הקונסולה וחופת השעון לבנה והדשבורד שחור? לא ראיתי כזה עד עכשיו.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם (נערך)

כן מחשיד :o

אנצל את הפוסט לעוד שאלה, למה הפיאט 500 פופ+ 2010 הזו:

http://www.yad2.co.il/Cars/hotPicCar.php?CatID=1&SubCatID=1&RecordID=273b0677f4b0273ede274e325f1a13048c8&Code=2ce00ea22c515230367833a74fbb8a17

או

http://www.ad.co.il/ad/3376591

בעלת ג'אנטים שחורים ולא כסופים כמו כל שראיתי עד עכשיו?

עריכה אחרונה על ידי איתמר123

Fiat Bravo 2011 TJET​

פורסם

ברכב הראשון משהו קצת מסריח. גם הפלאש חושף גוונים קצת שונים בין מכסה המנוע לכנפיים. בכל מקרה כנראה שהוחלפה כרית האויר של הנהג ( לא בטוח תאונה )

פורסם

אני נוטה להגיד שהרכב הראשון עבר תאונה וכרית האוויר הוחלפה.

ברכב השני הג'אנטים לא מקוריים. מין הסתם קשה להעיד על האיכות שלהם. תראה אולי יש למוכר את הקבלה עליהם.

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם (נערך)

הטלפון במודעה הוא של בן דוד של המוכרת, הוא טוען שהוא גנן ומקצועו ולא סוחר, ורק דואג לה למחיר. היא לא יודעת כ-ל-ו-ם על הרכב, אומרת לבוא לראות ושהיא תשלח רישיון רכב.

מוזר שזה לא מקורי זה גרסאת pop+. גם מחשיד, מי מחליף ג'אנט מקורי יפה?? איפה מוצאים רכב נורמלי במדינה הזו?? מסע חיפוש הרכב לא נגמר :shock:

עריכה אחרונה על ידי איתמר123

Fiat Bravo 2011 TJET​

פורסם

או ש..........

נהייתי כבר חרדתי בקשר לקניית הרכב, כל משהו קטן מקפיץ לי חשד בקשר לאמינות הרכב, שלא הורכב מ-500 ישנה וג'אנטים של גטס :p

Fiat Bravo 2011 TJET​

פורסם
הטלפון במודעה הוא של בן דוד של המוכרת, הוא טוען שהוא גנן ומקצועו ולא סוחר, ורק דואג לה למחיר. היא לא יודעת כ-ל-ו-ם על הרכב, אומרת לבוא לראות ושהיא תשלח רישיון רכב.

מוזר שזה לא מקורי זה גרסאת pop+. גם מחשיד, מי מחליף ג'אנט מקורי יפה?? איפה מוצאים רכב נורמלי במדינה הזו?? מסע חיפוש הרכב לא נגמר :shock:

מה שמחשיד - זה החלק הראשון של ההודעה שלך.

alfa 156 2.5.

פורסם

הכל מחשיד, זה שהוא מוכר בשבילה, שהיא לא יודעת כלום ושיש ג'אנט לא מקורי, בנוסף היא מנסה למכור את הרכב מעל שלושה חודשים!

לרדת סופי? יש טעם לראות את הרכב?

Fiat Bravo 2011 TJET​

פורסם
לקח לי מעל חודש אבל מצאתי לאשתי 500 יפיפייה במצב חדש לגמרי ובמחיר נמוך מהמחירון באוטודיל (הטרייד אין של היבואן), אם ב-500 אתה מעוניין, שווה לעשות סיבוב שם (יש מספר סניפים, אני רכשתי בחיפה).

בעלים גאה :inlove: של פיאט 124 ספיידר 1800.

פורסם

סיפורים כמו חול (יש לבעלי הרכב הזה) - ואין מה לאכול.

מה זה שהיא אינה יודעת כלום על הרכב ?!

לא קונה את זה.

התאזר בסבלנות וגם תמצא רכב פחות מחשיד מזה הנוכחי.

alfa 156 2.5.

פורסם

חולגי, המוכר פשוט התבלבל כנראה. הוא רצה להגיד שהוא לא יודע כלום על הרכב, ושכח להגיד שהוא מנסה לחרטט אנשים כדי לקבל כמה שיותר כסף על האוטו.

Ford Focus estate ; Subaru XV

• חברי המעגל הראשון
פורסם

תתרחק גם ממודעות של אנשים שמבקשים סכומים נמוכים משמעותית.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• תוכן חדש...