Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3767 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לי יש ליסינג ליום יום. גם לא סופרים אותי. אבל בסופי שבוע אני עם היילקס לשטח. אני רק מאותת ונותנים לי להשתלב..

HU: clarion 786Amp1: jbl 1004 Amp2: sundown audio sae1000d comp': polk audio 5251 db SUB:polk audio sr 12dvc

• תגובות 242
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

לגבי הנסיעה בשמאל - תאורטית כולכם צודקים. מעשית, אני מניח שלמרות שבדרך כלל אני מקפיד מאד על הנהיגה בימין בקטע הקצר הזה לא הייתי מקפיד. הנתיבים די צרים, לאורך חלק ניכר מהדרך חונות מכוניות ומישהו עלול לצאת מתוך אחת מהן או ביניהן, והסימון של המעבר לדרך צרה לקוי. בדרך הזו יש בעיה קשה של גיאומטריה וסימון, בהחלט מבין את מי שלא נצמד לימין.

ממש ככה.

אני מקפיד על שמירת הימין גם בעיר, אבל לפעמים גם אם הנתיב הימני לא חסום כלל עדיין מוטב לנהוג בשמאל במשך קטעים ארוכים בגלל נקודות מתות, הולכי רגל וכניסות צדדיות לתוך הכביש.

הייתי בטוח שהילוך M נועד בשביל עליות [Mountain]

• חברי המעגל הראשון
פורסם

זה לא נכון בגלל שאם יגיע נהג ממהר ויעקוף אותך מימין, הסיכוי שלו להוריד הולך רגל גבוה משלך, במידה והיית בימני.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• תוכן חדש...