Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3773 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
עכשיו שאני חושב על זה, איך הבס"ד יתמודד עם הגשם על השמשה?

בא לי לנסות את זה.

משאיר סימנים על השמשה מהנסיון שלי, ערבבתי אותו עם כימיקל V07 והוא השאיר לא מעט סימנים, הייתי צריך לעבור עם מטלית ירוקה של הקוריאני לשמשות כדי להוריד אותם וגם זה השאיר מעט, אבל עם קצת ריבים וכוח זה ירד לגמרי והשמשה נשארה חלקה מאוד + דוחה מים בצורה יפה, לא יודע עד כמה זה מחזיק כיוון שלא ירדו יותר מדי גשמים והמים בווישרים שלי מהולים בסבון של סונקס והוא דיי חזק (מסיר).

לשמשות אני תמיד ממליץ על מוצר יעודי.

Opel Adam S 2017

• תגובות 41
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

ניסיתי 2 מוצרים לשמשות ומשניהם התאכזבתי, הפרו קלינר והמוצר של פוסו.

השבוע אני שוב אנסה ליישם את המוצר של פוסו אחרי מעבר עם פלסטלינה ואולי פוליש, נראה אם זה יעזור.

אולי אנסה חצי שמשה עם BSD לבדוק את העניין.

פורסם

אל תנסה בס״ד על השמשה, זה מקנה בדיוק את האפקט שאתה לא מעוניין בו, בידינג.

אתה מעוניין בשיטינג, דחייה/הגלשה של המים מעל פני השטח.

"יאללה בירי".

פורסם

אם המוצר של SOFT99 והפרוקליר לא עבדו אצלך אז אולי יש משהו על הזכוכית שמפריע.

משהו מוזר שקרה לי - ביצעתי ניקוי + אוטם צבע על הפח + פרוקליר על השמשה , והחניתי את הרכב מתחת לעץ בחניה - לעץ אין פירות אבל יש לו עלים קטנים (אלו שמתקפלים שנוגעים בהם) אם אני לא טועה עץ המשי זה נקרא.

היה גשם מטורף שהוריד את כל העלים של העץ על הרכב, ולמחרת שבאתי לא היה זכר לא לאוטם על החלונות ולא על הפח! אחרי מנזרנה PL.

מעניין אותי לדעת האם אני לא היחיד בעניין, זה קורה בכל פעם שאני חונה תחתיו לדעתי הוא מפריש משהו שממש מסיר הכל, אפילו טשטש את העקבות של הסונקס BSD כשחניתי שוב תחת אותו עץ לאחר גשם.

אז אם למישהו זה קורה כדאי לקחת בחשבון..

נ.ב הזמנתי אוטם צבע / קוויק דיטיילר של SOFT99 שנקרא Prism Shield, אמור להגיע בחודש הקרוב בתקווה ואמור לספק הגנה של כמה חודשים, אעלה כמובן חוו"ד.

Opel Adam S 2017

פורסם

יש עצים שהעלים שלהם חומצתיים כדי לתקוף את האדמה/סביבה על מנת למנוע צמחיה זרה מסביבם

כנראה הם רואים ברכב האדום שלך איום פוטנציאלי...

פורסם

יצאתי רגע לצלם את העלים השטניים.

P60224-104931.jpg

אז לכל מי שיש עץ כזה בבית, כנראה שלא משנה איזה סילנט יש על הרכב..הוא לא ישאר.

בחיי פחות משבוע לאחר פרוקליר על השמשות ירד כלא היה + ווקס ואוטם שהיו נעלמו, יישמתי שוב בגלל זה.

Opel Adam S 2017

פורסם

גיליתי עוד חומר של carpro בשם hydro2 wipe less פשוט משפריצים על הרכב ואז שוטפים עם מים וזהו בלי למרוח ובלי לנגב את הספריי. יש יתרונות או חסרונות מול ה reload?

2016 Mini Cooper S - Pure Led

Maximum Go Kart Feel = 100% FUN

פורסם

גם איתו יש לי ניסיון.

זאת הדרך הכי קלה בעולם ליישם הגנה כלשהי, לא מריחה לא המתנה ולא באפינג, השפרצה על פאנל רטוב (כמובן לאחר שטיפה והכנה טובה), והתזה של מים שיוצרים ריאקציה של החומר עם הפח, זהו, הפאנל מוכן.

מחזיק עד חודשיים, הגנה מעולה ובידינג בין המרשימים.

חסרונות מאוד מורגשים לעומת זאת, יש צורך בדילול מאוד מדוקדק (לפני כל יישום, לא מומלץ להכין מראש ולשמור לפעם הבאה) ומתן התייחסות גדולה לכמויות שמשפריצים ( עוד בעיה בהקשר הזה, שפריצרים שלא עושים את עבודתם נאמנה/לא מתיזים באופן אחיד, והם מבזבזים יותר מידי חומר).

החומר עצמו ממש לא value for money, בקבוקון של מאה מ״ל מספיק לארבעה רכבים גג, ואחרי מאה מ״ל הבקבוק הבא מגיע בגודל של 500 או ליטר שלם - וזה מאוד יקר.

יש צורך בעבודה מהירה, ברגע ההתזה יש צורך להעיף את החומר כמה שיותר מהר מהפח, אחרת נוצרים כתמים מעיקים שרק panel wipe מוחק אותם.

יש עוד גרסה של החומר שהיא ready to use, אבל היא מעט פחות עמידה, משהו שהבנתי מהביקורות, עם גירסה זו לא התנסתי - ניסיתי להזמין אותה מהאתר של קארפרו והם לא שולחים לארץ, פנו אליי במייל ואמרו שכנראה אמצא אצל היבואן pdr plus, ואין להם את המוצר.

בכל מקרה, ההידרו מוצר נחמד מאוד לחורפים קשים, או לעצלנים גמורים.

עם המינוסים הלא מועטים שיש להידרו, אני מאוד אהבתי להשתמש בו, אך כרגע אעדיף את הרילואד על פניו.

"יאללה בירי".

• תוכן חדש...