Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3754 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 49
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

הייתי ממליץ מאוד את הידנית, אני מאוד אהבתי רכב פשוט כיף ונוח לנהיגה + להמנע מצרות והפתעות של DSG.

Opel Adam S 2017

פורסם
נהגתי לאחרונה על A3 והיא בפירוש איכותית יותר מהלאון ומרגישה נעימה יותר. מה שכן, נהגתי בה עם מנוע 150 כ"ס (אחלה מנוע!) והוא לא מיובא ארצה, מה שמכניס לתמונה את הגולף שכן מגיעה אתו.

לעניין מה שאמרו כאן על הג'ולייטה - היא נסחרת בסדר גמור וגיר ה-TCT שלה הוכיח עצמו אמין בזכות עצמו, ויותר אמין מה-DSG7 ללא ספק.

לגבי הסדרה 1 - היא מצוינת כמכונית נהיגה, פחות כמשפחתית - צפופה יותר מהג'ולייטה (והרבה יותר מה-A3, שהיא מאד מרווחת מאחור ותא המטען שלה גדול, לדעתי יותר מכל מתחרותיה). עם מנוע ה-3 ציל' לא הייתי שוקל אותה כי הוא מאד לא הרשים אותי מעבר למהירות עירונית.

לפי הרגשתך, הלאון הרבה יותר חזק מA3 1.4?

פורסם

לא נהגתי ב-1.4 של הארץ. הלאון מרגישה בשרנית יותר מהג'ולייטה שלי, ולה יש 170 כ"ס ומעל 25 קג"מ, אז אני מניח שכן, הפער יהיה מורגש.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

ה-1.4 של אודי (אותו אחד בגולף הבסיסית) לא רע בפני עצמו, אבל בגרסת ה-122 הוא ממש לא חף מתקלות.

אני הייתי לוקח את הסיאט.

הג'ולייטה יותר איטית מהלאון, ולטעמי עיצוב הפנים שלה פחות יפה (לי אישית זה מפריע), אבל המנוע טוב מאוד, ולא ידוע על תקלות סדרתיות (חוץ מחיישן הקיפאון ועוד כמה דברים קטננים).

פורסם

עניין של טעם - אני לא מסוגל לחיות עם עיצוב הפנים של הלאון, פשוט לא רואה עצמי מסתכל עליו 3100 ק"מ בחודש. חבל בגדול, כי הלאון היא מכונית טובה (DSG7 aside). הג'ולייטה אכן אמינה ולא נופלת מהלאון בהתנהגות כביש, הן מאד דומות בהיבט הזה.

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

בהחלט עניין של טעם.

בין האודי לסיאט- הייתי הוךף על הסיאט, תשוט תמורה גבוהה יותר.

בין הג'ולייטה ללאון- זה מאוד עניין של העדפות אישיות, אבל מאמין שהייתי נוטה (ולמרות שאני וואגיסט וחובב גרמניות [רק מכוניות!!] מושבע) לכיוון הגולייטה, בגלל שרוב הלאון FR שתמצא יהיו של ערסים ועם כל מיני עזרים חיצוניים כאלו ואחרים, ואולי עם איזה STAGE 2\3 במנוע.

פורסם

אם הבנתי נכון, גולף 150 תרגיש הרבה יותר חלשה מלאון 180.

מוזר, לפי דפי הנתונים המומנט שלהם זהה.

לפי דעתכם, כשמשקללים יכולת ספורטיבית, איכות ואיבזור. הלאון מנצחת? או הגולף?

מה את הייתם לוקחים בתקציב של עד 150K?

פורסם

ג'ולייטה תלתן ירוק :oops:

אבל אם מצטמצמים לבחירות שלך: גולף 150 נשמעת כמו פשרה נהדרת בין איכות לכוח, אישית הייתי בוחר בה על פני צמד המתמודדות שהצגת.

לא לגמרי הבנתי איך אתה פוסל ג'ולייטה על אמינות כשאלו המתמודדות, היא לא פחות אמינה מהן (ויש שיאמרו יותר). תפסול אותה על חוסר באבזור, מרווח מצומצם ליושבים מאחור, צריכת דלק גבוהה וכו'. יש מספיק חסרונות לכל רכב לא צריך להמציא חדשים (או להשתמש בסטיגמות ארכאיות)

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם

לא יודע אם יש גולף 150 בשנתון שלו (13-14). ל-1.4 ול-1.8 אותו מומנט בגלל שזוהי ההגבלה של ה-DSG7 (נראה לי שזה DQ200)- שהיא 250 ניוטון מטר.

לג׳ולייטה יש גיר ידני שאני מניח שפותש לא מחפש.

פורסם

לג'ולייטה יש גם TCT. שמוגבל ל-350 נמ למיטב זכרוני, הפרש ניכר.

ZC6 | JB43 | 932

פורסם
תודה לכולם

הבעיה בגולייטה זה שכירות נמוכה ואמינות ששמעתי בדגם אוטומט שלא גבוהה במיוחד

אני מחפש איכותי אמין וחזק בדגש על אמין ואיכותי

אתה קונה רכב משומש. מכאן שרכב עם סחירות נמוכה זה טוב לך. ככה תשלם פחות.

פורסם

ללאון בגרסת ה1.8 שוק מצויין ,כך גם לכל סדרת הA3 סביר להניח שעם האלפא תצטרך להיות גמיש מאוד במחיר.

מבחינת איכות אין ספק שהאודי זה ליגה אחרת , האלפא מגישה פיאט באיכות וזה אומר איכות לא מושלמת .

לגבי הלאון מדובר ברכב שלא מצטיין בשום דבר בגרסת ה1.8 הוא בהחלט חזק אבל יקר מדי.

לסיכום : מחפש רכב עממי מאובזר ומודרני קח את הלאון 1.2 ב116אלף, מחפש בעיקר מנוע במחיר שנמכר עכשיו עדיפה האלפא .

מחפש איכות קח את הAUDI .

קח בחשבון שלאון 1.8 במחיר הנוכחי לא רלוונטית וסביר להניח שבשנה הבאה יהיה מבצע שיצבוט אותך בלב וירוקן לך כמה אלפים מהכיס בסגנון לאון 1.8 רמת גימור FR + תוספות שוות ב135 אלף ש"ח.

בכלל נראה לי שמנועי TSI מאוד אופטימים בכוחות הסוס שלהם , בהשוואה 1.8 הקודם מנועי 1.5 טורבו של יצרנים אחרים נותנים אותם כוחות עם עדיפות בזמינות.

תכניס טוב טוב לראש רכבים כאלה קונים רק במבצע !!!!

• תוכן חדש...