Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3751 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עיצוב הוא עניין של טעם, הסיאט יותר עממית וצעירה והאאודי משדרת יוקרה.

מנוע, אבזור, ואני מאמין שביטוח וחלפים יותר זולים - סיאט

איכות תא נוסעים וחיסכון בדלק - אאודי

לא נהגתי בהן אז לא אוכל לתת דעה על איכות הנסיעה או התנהגות הכביש.

אישית הייתי מעדיף את הסיאט. מנוע ועוד קצת אבזור עושים לי את זה יותר מאשר הסמל שבחזית או איכות תא הנוסעים.

Volvo V40CC T3 Inscription 2019
Volvo S60 T5 R-Desing Plus 2015
Mazda 6 2.0L 2008
Mitsubishi Lancer Sportback 1.8L CVT 2011

• תגובות 49
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
תודה לכולם

הבעיה בגולייטה זה שכירות נמוכה ואמינות ששמעתי בדגם אוטומט שלא גבוהה במיוחד

אני מחפש איכותי אמין וחזק בדגש על אמין ואיכותי

אתה מחפש גיר אמין והולך לתוצרת ואג?

לא חסרות בעיות בDSG7 (וזה אותו דבר באאודי בשם S טרוניק).

*עם זאת גם באלפא וגם בואג ובשאר לא כולם מתקלקלים/עושים בעיות.

פורסם

אישית הייתי בוחר באאודי, בגלל האחריות הארוכה יותר שמאוד סביר שתנוצל בשביל הגיר.

מעבר לזה האאודי מכונית איכותית ונוחה יותר, והמנוע שלה מספיק חזק לשימושים סטנדרטיים פלוס.

פורסם

עוד נקודה למחשבה!!

שים לב שלכל הרכבים של סיאט יש עשרות מכות ( דנטים) קטנים בדלתות מה שאתה לא רואה באודי או בפולקסוואגן ,תבדוק ותראה שהפח שמימנו עשוי הרכב רך ורגיש מאוד, זה הבדל שיכול להמחיש לך איפה הם חוסכים .

לא נתקלתי באף רכב אחד שכל נשימה או מעבר לידו יוצר מכה קטנה .

פורסם

תודה לכולם !!

לגבי ה dsg7 הבנתי שטיפלו בכל המחלות והבעיות שהיו יש עדיין דיווחים על תקלות בשנתונים הגבוהים ? 2013 2014 ?

פורסם

בצע חיפוש בפורום לא חסר, גם 2015 יש, אני אישית מכיר איביזה 2014 שהגיר שלה החליק והיא הייתה צריכה להיות מושבתת במוסך לכמה ימים.

פורסם

זה קצת משעשע: פעם, ידעו שיש בעיות ולכן החלפים היו זמינים ומוחלפים מייד. לי, למשל, החליפו מכטרוניק תוך פחות מיום. היום, כנראה שהיבואן שכנע את עצמו שאין יותר בעיות - אז גם אין חלפים :-)

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

נהגתי לאחרונה על A3 והיא בפירוש איכותית יותר מהלאון ומרגישה נעימה יותר. מה שכן, נהגתי בה עם מנוע 150 כ"ס (אחלה מנוע!) והוא לא מיובא ארצה, מה שמכניס לתמונה את הגולף שכן מגיעה אתו.

לעניין מה שאמרו כאן על הג'ולייטה - היא נסחרת בסדר גמור וגיר ה-TCT שלה הוכיח עצמו אמין בזכות עצמו, ויותר אמין מה-DSG7 ללא ספק.

לגבי הסדרה 1 - היא מצוינת כמכונית נהיגה, פחות כמשפחתית - צפופה יותר מהג'ולייטה (והרבה יותר מה-A3, שהיא מאד מרווחת מאחור ותא המטען שלה גדול, לדעתי יותר מכל מתחרותיה). עם מנוע ה-3 ציל' לא הייתי שוקל אותה כי הוא מאד לא הרשים אותי מעבר למהירות עירונית.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

הייתי מעדיף לאון 1.8 על פני אודי 1.4

אף פעם לא מצאתי שידור של יוקרה באודי, הרכב פשוט נראה לי תמיד שמן ועגלגל מדי (כמו מה שהם עשו למורצ'ילאגו).

כמו כן משהו אומר לי שהחלפים באודי יקרים פי 2 מסיאט.

Opel Adam S 2017

פורסם

הבנתי אתכם תודה רבה

לגבי אמינות בהנחה וכל הטיפולים בזמן לא צריכות להיות הפתעות חריגות ? בנושא הביטוח יש המלצות לסוכן זול ? יש לי נהג בן 20

• תוכן חדש...