Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3814 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כמו שכתבתי בכותרת, אני צריך עזרה בבחירת רמקולים.

הרכב הוא טויוטה אוריס היברידית שנת 2013, צורה חדשה.

אני משאיר מערכת מקורית, מוסיף מגבר Audison SR4x שיש בבית וממתין להתקנה.

כנראה, עם דגש על כנראה, מוסיף מעבד MS8?

עם רמקולים טיפה הסתבכתי. אני מכיר הייטב צליל של Morel ואני אוהב אותו. אבל, כדי להפיק מהם משהו טוב, חייבים להרים ווליום גבוהה. ולרוב, אני לא שם. בקיצור חשבתי והגעתי למסכנה שאלך על רמקילים של פוקל. בגלל נצילות יותר גבוהה. אני מכיר מצויין פוקלים ביתיים ואפילו שכלתי ברצינות לרכוש כאלה הביתה.

ברור לי כבר שלשמוע לפני רכישה לא ייתאפשר ואני מקווה שצליל יהיה רך, נעים ולא צורם כמו DLS או הרץ.

תקציב לרמקולים הוא 1200-1500 ש"ח ללא התקנה, חיווט ואיטום.

מאוד רציתי פוקל 165F3 אבל לא מצאתי אותם בארץ.

ואז אני מתלבט בין 165AS3 או 165F.

אם מישהו יודע איפו אפשר למצוא F3, אשמח.

פורסם

רצונך לקומפוננט רך ואתה אוהב את הצליל של Morel - אך אתה פוזל לפוקל ?

קצת סתירה עצמית, שכן פוקל ידועים בחדות שלהם, טוויטר ממתכת אשר מפיק צליל דומיננטי, מתכתי ודיי קר יחסית לטוויטר משי כמו של Morel.

קצת לא ברור לי למה הכוונה במשפט "חייבים להרים ווליום גבוה כדי להפיק משהו טוב". אם כך, משהו במערכת לא מכוון נכון, או ההגברה לא תואמת את הקומפוננט.

גם לגבי DLS והרץ - לא מדובר בקומפוננטים צורמים מטבעם. באם צרמו לך - הכיוון לא היה טוב עבורך. אפילו עם פוקל אפשר להגיע לתוצאה לא צורמת, אך מטבעם מדובר בסטים חדים שלא יתאימו לכל אחד.

בכל אופן, עלייך בהחלט לשאוף לסטים נצילים כמה שיותר, שכן מגבר האודיסון שברשותך לא חזק במיוחד (דגש: אין קשר לאיכותו.) וסטים של מורל דורשים המון (המון..) כוח כדי לעבוד כמו שרצתה הגברת השמנה.

את ההמלצות אשאיר לחברים הנוספים.

בהצלחה!

המדריך המלא לכניסה לעולם הדיטיילינג

HU: Pioneer AVH2750BT | Midbass: Morel Virtus MW6 | Tweeters: Morel MT230 | Amp: Sundown SAX100.4 | SW: DLS Nordica 12" | SoundDeadener: Stinger Roadkill

פורסם

מדובר בסטים 3 חלקים

ה 165F3 הוא הרבה מעל התקציב שלך גם אם תמצא אותו.

ה 165AS3 הוא סט מסידרת האקסס סידרת כניסה ,הוא כן ניכנס בתקציב אבל לא בהכרח הייתי ממליץ עליו.

אם אתה מוסיף MS8 הייתי שוקל שנית כי הוא בא עם קרוס 4WAY

וזאת אופציה טובה לעבוד אקטיבי מלא ,במידה ואתה מוסיף עוד 3 ערוצי הגברה

מה שמאפשר לך לרכוש חלקים בניפרד ולא סט.

פורסם

אם אני לא טועה ברכב הייבריד בעייתי להתקין מגבר לא?

Hu: Pioneer Deh-80prs| Amp:Jl Audio Slash 450.4v2| Mono amp: Jl Audio Slash 500.1v2| Comp:Hertz Mille legend1650.3 active| Subwoofer: JlAudio 10w7AE2

פורסם

תקציב של 1500 שח לסט חדש 3WAY הוא תקציב נמוך

אבל משומש אפשר למצוא סטים ממש טובים ,קח לדוגמא את הסט הנ"ל:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?570398-%D7%A1%D7%98-%D7%A9%D7%9C-3-%D7%97%D7%9C%D7%A7%D7%99%D7%9D-GLADEN-ZERO-PRO

תוסיף MS8 ועוד 3 ערוצי הגברה ויש לך מערכת ברמה.

• תוכן חדש...