Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב להורים עד 130K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3834 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הייתי ממליץ להורים לחשוב על סופרמיני - יאריס, i20, פיזו 208, פאביה.

אם רוצים משפחתית - קורולה.

אם רוצים ג'יפון - ויטרה.

אופציה טובה מאוד, אבל בעייתית מבחינת מכירה (יש המון בליסינג) - קיא סיד

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לגבי 208 התמורה שלה למחיר גבוהה מאוד , אבל אבא שלי לא כל כך מתלהב מההגה הקטן והרגיש, וזה אולי ישמע מעט מצחיק אבל המחסור בידיות אחיזה בתקרה נראה לו תמוהה ומעצבן .

לגבי כל מי שהציע רכבים כמו ספורטאז וכו' אין להוריי צורך ברכב בגודל הזה זה סתם יקשה עליהם במציאת חניה ויהיה בזבוז של דלק,

רכב כמו הונדה ג'אז מבחינת מרווח ואבזור יענה מצויין על הצרכים ואם היה מנוע מעט יותר חזק כנראה שכבר היינו פותחים הזמנה .

מה לגבי הhrv ? הבנתי שהשיווק אמור להתחיל בקרוב ויהיה מנוע חדש 1.5 ליטר , יש למישהו מושג לגבי מחירים?

citroen c3 picasso 1.6 hdi mt

פורסם

אני שוב אומר לך - אין להונדה ג'אז שום מגבלה, ולא צריך מנוע גדול בשביל ההורים שלך.

תזמינו נסיעת מבחן בסניף חיפה ותעלו עם הרכב כמה עליות .

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

מצטרף להמלצות על היאריס - רכב טוב ותנוחת-ישיבה גבוהה.

אפשר גם לשקול את ה"חצי משפחתיות" למיניהן - יונדאי i25 (מנוע 1.6) או מאזדה דמיו, שזה בעצם מאזדה 2 עם בגאז' גדול.

אין בעיה של כח, ויש 3 שנים אחריות מהיבואן.

בהצלחה

פורסם

לגבי ה208. אני רק רוצה לומר לך שהתמורה שלה למחיר מדהימה.

אבל היא מעט צרה מאחורה. במיוחד (אם אפילו לעיתים רחוקות) ירצו לקחת 3 מבוגרים מאחור.

סוף סוף יצאתי לשטח...

היה כיף... :wink:

פורסם (נערך)

גולף 1.4- מאוד מרווחת ונעימה לארבעה+מיזוג מאחור,ביצועים עדיפים משמעותית בהשוואה לאופציות שהועלו(גם ב-1.2) במיוחד בתוואי הררי וחיסכון טוב בדלק,שקטה יותר מכל משפחתית אחרת(ונהגתי על 20 דגמים בקטגוריה או יותר) נוחות (עדיפה משמעותית מ-i30 דור ראשון הקופצנית :multi: ד"א-איך הגב שלהם?) ובטח בהשוואה לכל סופרמיני/מיקרוואן/סופגניה/תת-משפת..U NAME IT -וזה תקף גם ל-1.4 וגם ל-1.2 עם המתלה הפשוט יותר מאחור וכמובן עם 3 שנות אחריות.

בהשוואה למשהו כמו ג'אז/יאריס היא תתן שדרוג משמעותי ובניגוד אליהן לא תבאס אותם מבחינת ביצועים אחרי ה-i30.

עריכה אחרונה על ידי gt3rs

turboy

פורסם
לגבי ה208. אני רק רוצה לומר לך שהתמורה שלה למחיר מדהימה.

אבל היא מעט צרה מאחורה. במיוחד (אם אפילו לעיתים רחוקות) ירצו לקחת 3 מבוגרים מאחור.

אני מכיר היטב את ה208 יש לי אחת ידנית.

כמו שאמרתי הבעיות איתה הן ההגה הקטן והמחסור בידיות אחיזה .

ולגבי גולף , תוצרת הקונצרן לא באה בחשבון

אומנם יש לגולף 3 שנות אחריות אבל עדיין לא ניקח את הסיכון , ולגבי הנוחות של הi30 הגב של ההורים שלי בסדר ואבא שלי מרוצה מהנוחות שלה ובמיוחד מהמושבים .

פורסם

מה לגבי הקיה סול? זאת גם יכולה להיות אופציה מעניינת על אף שהג'אז דווקא לא רעה בכלל. מציע לעשות נסיעת מבחן ולבחון את הדברים בעצמכם. שום דבר לא יחליף את התחושה האישית. בהצלחה!

פורסם

כנציג בני הששים עלי אדמות אני ממליץ על כל רכב שיהיה גבוה (המרחק בין בסיס הכיסא הימני והמדרכה!), תיפעול פשוט מבלי להסתבך באלף אפשרויות על מסך אחד, עניין התאוצה שהזכרת הוא טוב אולי לך אבל לא לבני ששים+. אמינות ושוב אמינות.

וכמו שנאמר כאן, תן לשני ההורים לבדוק את הרכב.

בהצלחה!

אלבום התמוונות של המוסטנג 1966 והפלקון 1960 ושני אוטובוסי הטייגר 1965 ו-1975, ראו כאן:

http://www.flickr.com/photos/benihasp/

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם (נערך)

מעדכן: ביצענו נסיעת מבחן על ג'אז והרכב נחמד , אבל באמת חלש ביחס ליונדאי שיש להורים כרגע ויש השתהות ביציאה מהמקום( בגלל הגיר הרציף?) , גם ראינו את הפוקוס החדשה שאבא שלי מאוד התלהב ממנה והיא הזכירה לו את הi30 , החסרון בה הוא שאין בה הרבה מערכות בטיחות אקטיביות וגם הדגם כבר מעט זקן , מישהו יודע מתי עתידה להיות פוקוס חדשה לחלוטין?

כרגע בסך הכל אבא שלי לא כל כך בטוח על מה ללכת , אנחנו מחכים לראות גם מה יהיה מחירו של הhrv שעשוי להתאים, אך כנראה שמחירו יהיה מאכזב.

נ.ב עוד פרמטר שחשוב לאבא שלי הוא התאורה של פנסי הרכב , אצלנו בישוב חשוך בלילות ובסעיף הזה לג'אז יש חיסרון ענק עם פנסי ריפלקטור h4 פשוטים כמו של מכוניות מיני .

עריכה אחרונה על ידי zivk

פורסם

את הטויוטה ניסיתם?

לקורולה צפויה מתיחת פנים בשנה הבאה, כולל התווספות מנוע טורבו להיצע.

גרסא חדשה לפוקוס כנראה רק עוד 3 שנים.

פורסם

ההעדפה היא לרכב עם 5 דלתות , לא היינו בטויוטה כי היאריס קטנה וצפופה והאוריס ההיברידית מעט יקרה .

פורסם

ממה שעברתי על השרשור האופציות הנותרות שלך הזמינות כרגע הן הC4, מאזדה 3 הצ'בק, הונדה סיוויק וקיה סיד.

שנה הבאה אמורות להגיע המגאן החדשה והאסטרה החדשה ואולי מתיחת פנים לקיה סיד.

• תוכן חדש...