Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3869 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

קיבלתי הצעה להתקנת מערכת מולטימדיה ברכב בעלות של 1500 ש"ח שנראת ככה:

IMG-20151118-WA0000.jpg

כנראה שמדובר באיזה שהיא חברה סינית כלשהיא. בכל מקרה, רצוני הוא להתקין בזמן הקרוב מערכת איכותית, ושאלתי היא האם כדאי או לא ואם כן האם אפשר לחבר למערכת כזו מגבר ומה יהיו התוצאות?

במידה ולא, אשמח לקבל המלצות לרדיו דיסק איכותי, רצוי עם BT. תקציב בסביבות האלף, אפשר עם חריגה.

ואם למישהו יש מידע לגבי איך אני שומר את השליטה מההגה ברכב הנל אשמח לשמוע.

שבת שלום ותודה.

פורסם

לגביי המערכת בתמונה - נראה אכן משהו סיני תואם מקור.

יתרון - נראה יפה וקשור לרכב, בדרך כלל יעבוד גם עם השליטה מההגה. חסרון - איכות שמע נמוכה יותר, ייתכן שאין מספיק יציאות RCA אם תרצה להתקין מערכת רצינית.

לחבר מגבר בוודאי שתוכל, או דרך RCA או דרך מנחת, אבל סביר להניח שהאות שיתקבל מיחידה כזאת פחות איכותי ממערכת של מותג כמו קלריון או פיונייר.

רדיו דיסק איכותי - הכוונה למערכת רגילה בגודל רגיל או למערכת דאבל דין?

תוכל לשמור על השליטה מההגה על ידי מתאם שליטה מההגה שתתקין בין הרדיו לבין המחברים שיש כרגע ברדיו המקורי, מתאם כזה עולה בסביבות 250-300₪ באיביי.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

למען האמת, דאבל דין נראה טוב אבל היות ואני לא בטוח אם אשתמש בכלל ביתרונות שלו על פני רדיו דיסק רגיל, אני מניח שאלך על רגיל. כמו כן מאמין שדאבל דין איכותי יעלה לי יותר מרדיו דיסק מקביל באותה איכות שמע. לגבי המתאם, האם מדובר ב stalk control?

פורסם

היתרון שלחלק מהדאבל דינים כמו פיונייר 2750BT או מתקדמים יותר, יש מתאם מובנה לשליטה מההגה. לא יודע אם זה תומך בסיטרואן אבל אני יודע שבחלק מהרכבים לא נדרש מתאם.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

הבעיה עם דאבל דין ברכב זה שקודם כל צריך לקנות פלסטיקה מותאמת לדאבל דין.

והדבר היותר מסובך שגורם לי כמעט לרדת מהעניין, זה המסך של הנתונים שאו מתבטל או יורד למטה וזה דיי מבאס. (ולא זול)

• תוכן חדש...