Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3884 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חברים שלום

בינואר עברתי ליחידת דיור קטנה בבית קרקע. היחידה כוללת 2 חדרים כולל הסלון ויש חלון רק בחדר השינה.

היום, זו הפעם השלישית השנה, שנכנס לי עכבר פנימה לתוך הבית.

אחרי 2 הפעמים הראשונות שהופתעתי מהנוכחות הזרה אימצתי חתול, והיום כשנכנסתי הביתה תפסתי אותו עם עכבר מת בפה.

החלון בחדר השינה סגור מרבית שעות היום, ואת דלת הכניסה אנחנו מקפידים לסגור מיד כשנכנסים/יוצאים מהבית.

חור הניקוז של המקלחת קטן מאוד עם רשת ואני מאמין שמשם העכברים לא יכולים להיכנס.

האם הם נכנסים מהאסלה?

חוץ מפיתרון החתול, איך ניתן לדאוג באופן סופי ומוחלט שהיצורים האלו לא ייכנסו אליי הביתה?

יש לי מלכודת בחצר שעומדת ריקה כל הזמן.

אשמח לשמוע פתרונות סופיים.

אציין שהבית מאוד נקי, אף פעם לא משאירים זבל, תמיד מפנים כלים, אוכל יבש כמו אורז סגור בשקיות אטומות.

תודה,

אלון

פורסם

הגג הוא מרעפים?

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

אצלי הם היו נכנסים מדלת הכניסה או מהמרפסת. תבדוק מה הרווח בין הדלתות לרצפה, עכבר מסוגל להכנס ברווחים שישאירו אותך בפה פעור.

וגם אם אין רווח, מספיק שמישהו ישאיר את אחת הדלתות האלה פתוחות לרגע וזהו. העכבר בפנים.

האמצעי הכי יעיל אבל הכי אכזרי והכי מסוכן הוא רעל עכברים. כדאי להשתמש בזה רק כאפשרות אחרונה.

אצלי היינו משתמשים במלכודת עכברים שעובדת על שיווי משקל, וכל פעם שנתפס עכבר היינו נוסעים לשדה סמוך ומשחררים שם, עד שקצב התפיסה היה כמעט יומיומי (הייתה המלטה), ואז עברנו לשימוש חד פעמי ברעל (קוביות אדומות) שנתן לנו שקט להרבה זמן.

להזהר מאד מאד עם הרעל שלא יגיע לחיות הבית, ובמיוחד לא לילדים.

פורסם

עכברים יכולים להגיע גם לקומות גבוהות. אין להם בעייה לטפס.

קל וחומר - דירת קרקע.

לא שאני מת כ"כ על חתולים, אבל עשית נכון באימוץ חתול פעיל (לא כמו זה של אלעד, שצריך לשכנע אותו לתפוס משהו ;) ) ואולי אם תפזר מעט אוכל לחתולי החצר, הם יוכלו לסייע מעט גם בטיהורה מעכברים.

עד אז - תצטרך לסגור דלתות וחלונות ולחפש טוב טוב מהיכן יכולים עכברים להכנס (וכמובן לאטום פתחים כאלה).

alfa 156 2.5.

פורסם
יש הרבה חתולי רחוב בסביבה וגם חתול בבית. יש סיכון בפיזור הרעל או שחתולים יידעו להתרחק ממנו?

חתולים לא יודעים להזהר מזה וגם לא ילדים קטנים. אסור לפזר את זה במקום שיש אפילו סיכוי קטן שמישהו יגיע לזה.

את הרעל הזה מפזרים רק במקומות מאד מאד מוסלקים כמו למשל עמוק עמוק מתחת למקרר, שאין שום סיכוי שילד או חתול יגיעו לשם.

הרעל הזה הוא ממש סכנת נפשות, והורג בקלות.

פורסם
חוץ מפיתרון החתול, איך ניתן לדאוג באופן סופי ומוחלט שהיצורים האלו לא ייכנסו אליי הביתה?

לדעתי פשוט תן לחתול שלך לעשות את העבודה

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
אשמח לשמוע פתרונות סופיים.

פתרונות סופיים זה עניין למופתי.

אצלי המנוולים הקטנים היו נכנסים לארונות המטבח דרך פתחי המיכשור והאינסטלציה. תבדוק שכל הפתחים אצלך חסומים. בדוק ארונות אחרים אם יש להם פתח לשקע חשמל שיכול להוות פרצה.

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם

הייתה לי כלבה ולא לא ממש רדפה אחרי עכברים, אם לשם כיוונת.

מנגד, היא הייתה ממש מוצלחת בחיסול תרנגולות.

I see now that the circumstances of one's birth are irrelevant; it is what you do with the gift of life that determines who you are

Mewtwo -

• תוכן חדש...