Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3891 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כבר ארבעה חודשים אני עם אייפון 6 חדש מהעבודה. המעבר מאנדרואיד היה לא רציני - התרגלתי למערכת, הכל מסודר בתיקיות, בקושי ראיתי באגים, המצלמה סבבה. איפה הבעיה? אייטונס ארור!!

מנסה לעשות רינגטון לטלפון כבר יומיים, בקושי הצלחתי!

באנדרואיד - לוקחים קטע שיר, זורקים לטלפון, ומגדירים כצלצול.

באייפון - מעבירים שיר לאייטונס, גוזרים ממנו קטע, ממירים מפורמט אחד לשני, מוחקים את המקור, מעבירים חזרה לאייטונס, מסנכרנים עם המכשיר. ושלא לדבר עד כמה הממשק של האייטונס שווה לתחת!

למה להקשות כל כך על דבר כל כך פשוט? זה משגע אותי.

במקום 2 לחיצות עכבר, צריך 30.

סתם שחרור קיטור קטן...

• תגובות 69
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

החברה שאני עובד בה מתעסקת בפיתוח תוכנה למובייל. יש לנו כמעט כל מכשיר אפשרי, אנדרואיד ואפל, למעלה מ-120 מכשירים.

האנדרואיד משמעותית פחות יציבים מהאייפונים והרבה יותר קל להדביק אותם ברוגלות.

אני מסכים שהממשק של אייטונס מזעזע אבל באופן כללי המערכת שלהם הרבה יותר יציבה ומלוטשת משל התחרות.

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

פורסם
איפה הבעיה? אייטונס ארור!!

אייטיונס זו הנקמה של ג'ובס באנושות.

מביא את הסעיף יותר ממדפסות...

לא יודע מה זה "מלוטש" :roll:

אני עובד עם אנדרואיד שנים.

אין בעיות והטלפון עולה חצי.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

נכון, האייפון מרגיש יציב יותר כי הוא סגור ולא ניתן לשחק בתיקיות ובקבצים בחופשיות כמו באנדרואיד, א-ב-ל זה שהמערכת סגורה לא אומר שחייביםלהפוך אותה לסיוט עבור המשתמש. הוציא לי את המיץ.

תכלס, אני מעדיף את האנדרואיד בכל מצב. מקסימום הוא מתמלא בשטויות ונהיה עגלה? מפרמטים והוא כמו חדש.

פורסם

אין ספק שאם יש משהו אחד באמת שנשאר חרא לאורך השנים זה לעשות Custom ringtone לאייפון.

מעניין אם זה כי הם עדיין מוכרים כאלו...

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

אייטיונס זה עניין של הרגל, ברגע שאתה יודע איך לעבוד איתה ומה היא רוצה תהיה סינרגיה מעולה.

הרעיון שכל המוזיקה והאפליקציות מסודרות בתוכנה אחת הוא יתרון, לדעתי.

ארגון השירים בה הוא נוח למדי, שומר על סדר הקבצים ועריכת בסיס נתונים שנותנת מענה ידידותי למשתמש.

אפליקציות שנשמרות בספרייה ומתעדכנות באופן שוטף, גיבויים למכשיר וכו'.

מצטער שאני קצת נכנס לפרטיות שלך - אתה מחליף רינגטונים כמו גרביים?

מי שיש לו אייפון צריך להיות מודע לעניין שזו מערכת הפעלה סגורה וקצת יותר מקשה על משתמשי הארד-קור.

מי שיש לו אייפון ודברים כאלה מפריעים לו - שיעבור לאנדראויד. ולמרות שהפלאפון הזה מהעבודה, אני מאמין

שהייתה לך בחירה בין מכשיר עם תפוח על הגב לבין אנדרואיד.

The best car safety device is

.a rear-view mirror with a cop in it

פורסם

ממש לא מחליף רינגטון כמו גרביים. זו הפעם הראשונה שעשיתי את זה.

לא היתה בחירה בין מכשירים בעבודה, כולם קיבלו אייפון. בעבר היה אנדרואיד (סמסונג) אבל מטעמי אבטחה ואפליקציות שקשורות לעבודה, הארגון עבר לאייפון. בגלל זה גם לפרוץ אותו זו לא אופציה.

פורסם

יש לי אנדרואיד, לא מחליף אותו באייפון גם בעד שלום.

משתמש בסוני Z2. יכולתי לרכוש בזמנו אייפון 5S או 6, אין לי בעיה של תקציב. מעדיף לרכוש אנדרואיד ולא להיות בגן הסגור של אפל. (יש לי עוד שלל סיבות)

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

אכן מעצבן הקטע של הרינגטון, אבל לדעתי קטע הרבה הרבה יותר מעצבן זה שאי אפשר לפתוח תוכן שתקעת באפליקציה אחת, באחרת.

למשל, העברת סרט באייטיונס לטיסה לאפליקציה אחת, אבל הוא לא מנגן אותו משום מה. בא לך לנסות אפליקציה אחרת - אכלת אותה. לא נגיש.

פורסם

זה לא באמת שחור ולבן, ואני כן מבין את אלה שנוטים לכאן ולכאן - כן יש יתרונות וחסרונות בשני הסוגים. הבעיה היא כשהדברים הפשוטים הופכים למסובכים, פה זה מעצבן.

פורסם
אייטיונס זו הנקמה של ג'ובס באנושות.

מביא את הסעיף יותר ממדפסות...

לא יודע מה זה "מלוטש" :roll:

אני עובד עם אנדרואיד שנים.

אין בעיות והטלפון עולה חצי.

אנדרואיד ״דגל״ של חברת מותג כאשר הוא מוצג עולה בדרך כלל יותר מהאייפון המקביל.

בעוד האייפון שומר על מחירו כחדש לאורך השנה לאחר השקתו - האנדרואיד נשחק (לא לחצי מחיר, אבל בהחלט יורד). תוסיף לזה שדווקא המתחרות של אפל מציעות דגם מעודכן וגרסאות שונות לטלפונים שלהם בתדירות גבוה ואולי תקבל רושם כאילו האנדרואיד יותר זול, אבל לקנות לדוגמא את הסמסונג הכי חדיש או הlg הכי חדיש סמוך להשקה עולה מחיר דומה לזה של האייפון הכי חדיש או יותר.

באשר לטענה כאילו כאילו ממשק סגור זה בעצם ״כאב ראש״ - זה כבר ממש מוזר. למרבית המשתמשי קצה מערכות סגורות זה יתרון, ראה את יתרון הווינדוז.

הרצון שלי לקנפג את הטלפון הוא נמוך מאוד. אחרי כמעט 4 שנים עם אייפון, הייתי משנה מעט מאוד.

איפשהו בתקופת הגלקסי 3 עזבתי את האנדרואיד כי זה פשוט היה חרא.

עכשיו יוצא לי להתעסק הרבה עם הנקסוס והopo ולחלוטין יש שיפור. לא יודע אם המכשיר הבא יהיה אנדרואיד. אבל יש פזילה לכיוון.

פורסם
אכן מעצבן הקטע של הרינגטון, אבל לדעתי קטע הרבה הרבה יותר מעצבן זה שאי אפשר לפתוח תוכן שתקעת באפליקציה אחת, באחרת.

למשל, העברת סרט באייטיונס לטיסה לאפליקציה אחת, אבל הוא לא מנגן אותו משום מה. בא לך לנסות אפליקציה אחרת - אכלת אותה. לא נגיש.

כן אבל הרווח האבטחתי אדיר.

ובאפליקציות שרוצות לשתף יש שיתוף.

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

• תוכן חדש...