Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3919 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

משפחה עם פעוט בן 4 ועוד תינוק בן שנה וחצי.

הרכב יעשה כ20 אלף קילומטר בשנה.

צריכת דלק: לא קירטי לי כל עוד זה ברמת הסביר של 9-10 ק"מ בממוצע לליטר.

אמינות: הפרמטר המרכזי- שיהיה רכב שהסיכוי שלו לראות מוסך הוא הנמוך ביותר.

שנה: לא קריטי חשבתי שלפחות 2009 אבל אם אתם חושבים שעדיף ישן יותר בתקציב הנתון תציעו.

קילומטארז : בגלל נושא האמינות חשבתי שמקסימום 85 אלף אבל יש לכם הצעה למשהו שנסע יותר ועדיין לדעתכם זה יענה על הדרישות תציעו.

תא מטען: יש לי עדיפות לסטיישן או סדאן עם תא מטען גדול היות ואנחנו מכניסים שם עגלה ולא מעט דברים.

תקציב: 55 אלף שקלים מקסימום.

תודה רבה

פורסם

מכלולים דומים עד זהים בקיה יונדאי ולכן האמינות תהיה דומה.

הפורטה היא סדאן. הצריכת דלק כנראה(נהגתי רק בI30 5 דלתות היא 1-10). לכולן מנוע 1.6 וגיר 4 הילוכים בשנים האלה

פורטה עד 2010 ,סיד סטיישן גם עד 2010 I30 סטיישן יש גם 2011 בתקציב, בדוק ביד 2.

פורסם

לדעתי בתקציב שלו כבר אפשר למצוא פורטה 2011 עם גיר 6 הילוכים. קצת יותר חסכונית בדלק וקצת יותר שקטה בשיוט בין עירוני.

עוד אופציה אמינה וזולה - מיצובישי לנסר. קצת עגלתית מבחינת ביצועים, אבל לא ראיתי שזה פרמטר משמעותי עובר פותח השרשור.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

מצטרף להמלצות של יואב, הייתה לי פורטה 2010 שנתיים. עברתי איתה 50אלף קילומטר בשנתיים האלה והיא הציגה אמינות מעולה.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?530483-%D7%A1%D7%99%D7%9B%D7%95%D7%9D-%D7%A9%D7%A0%D7%94-%D7%98%D7%99%D7%A4%D7%95%D7%9C%D7%99%D7%9D-%D7%95%D7%90%D7%97%D7%96%D7%A7%D7%94-%D7%A7%D7%99%D7%94-%D7%A4%D7%95%D7%A8%D7%98%D7%94-2010

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם

מצטרף להמלצות על הI30CW ושולל את הטידה.

הוריי הייתה בהתלבטות לגביי שני הרכבים האלו ב2010, הייתי בנסיעות מבחן של שני הרכבים. היונדאי נרכשה בסוף.

הטידה הרגישה צפופה לי ולאבא שלי (ואנחנו לא גבוהים), הרכב לא סוחב מי יודע מה בעליות, הגיר מושך הילוכים ולא סוחב מי יודע מה. תא נוסעים די בסיסי, בטיחות נחותה מהמתחרות.

הI30CW בעיניי הבחירה הנכונה בתקציב הזה. רכב מאובזר לא רע, ביצועים סבירים, מרווח מאוד, תא מטען סופר פרקטי (יותר מכל סדאן), צריכת דלק סבירה, בטיחות טובה (6 כריות אוויר, ABS וESP כסטנדרט) ותחזוקה זולה.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

אנחנו גבוהים מאוד והטידה מרווחת לא פחות ומנסיון אפילו יותר מהיונדאי נחותה רק במימד הרוחב, נוחה הרבה יותר (צברתי לא מעט שעות בשניהם) גם במימד החיסכון טובה יותר מהיונדאי, לגבי בטיחות אכן פחותה מהיונדאי אבל גם עם 6 כ"א, abs, esp

פורסם (נערך)

אני לא יודע איך הרכבים שאתם מציעים נכנסים ב55k משיטוט ביד 2 ואתרי ליסינג יונדאי i30 וקיה בשנתונים 2010-2011 ב55k זה כאלה שנטחנו ונסעו 150 אלף ק"מ וצפונה, עד איזה קילומטראז הייתם מציעים לקנות כדי לא להיתקל בתקלות של בלאי?

את האמת שטידה נכנסת יפה בתקציב אבל קראתי שיש לי איזה מחלה כרונית במזגן.

אגב ביצועים וזריזות באמת פחות חשובים לי

עריכה אחרונה על ידי avital1919
פורסם

טידה מכונית נהדרת, נוחה מאוד, תא מטען גבוה ועמוק וגם 1 ל 12.5 בדלק, ונמכרת במחירי בדיחה בקרסו טרייד אין לאחר טיפול גדול, יישור קו ואחריות. ה I30 סטיישן קצת יותק מרווחת אך ביחס שקל לרכב הטידה מנצחת.

יש רק דרך אחת לשחות 100 מטר בשביל להביא מדליה;

אתה מתחיל הכי מהר שלך, ואז לאט לאט אתה מגביר

פורסם

גם מיצובישי לנסר קצת יותר זולה מאשר קיה/ יונדאי, ואפשר למצוא בתקציב בלי להתפשר על מצב הרכב. לא פחות אמינה, בגאז' גדול, הרכב מרווח ונוח. צריכת דלק די דומה למשפחתיות אחרות.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

• תוכן חדש...