Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3969 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב,

רכב מהעבודה,

ניסאן קשקאי Acenta 1.2T או אוקטביה 1.8TSI?

דברים חשובים מהחשוב לפחות:

- איכות

- מרווח (תא מטען ולנוסעים)

- נוחות נסיעה

- כח וביצועים

- רמת איבזור

אשמח לשמוע דעתכם,

• תגובות 40
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

ערב טוב

גם אנחנו היינו בדיוק בשיקול הזה לפני כמה חודשים. לאחר שהיתה ברשותינו אוקטביה 2012 כזו אישתי החליטה שהיא רוצה לגוון ברכב יותר גבוה. היא לא מצטערת ואוהבת מאד את הרכב.

אני לעומת זאת מאד מתחרט והייתי הולך על האוקטביה. הרבה יותר אוטו ותמורה למחיר כמעט מכל הבחינות (אולי חוץ מפוזה וישיבה גבוהה).

פורסם

למעט איכות (לשתי המכוניות איכות גימור גבוהה), לאוקטביה יתרון בכל שאר הפרמטרים שציינת (בביצועים זה הבדל בין F15 לססנה :lol:)

Subaru BRZ 2.4 6MT | Ford Focus 1.5 ST_Line  

פורסם

הצמיג במידה 205/5R16, לא רחב מדי שגורם לרעש ולא נמוך מדי שפוגם בנוחות. הוא מתאים היטב לרכב משפחתי ולא אוהרקיל כמו במתחרות עם חישוקי 17 ו-18.

מעבר לזה שהרכבים לא ממש קשורים אני הייתי בוחר באוקטביה, לדרישות שלך היא קולעת יותר טוב מהקשקאי.

האם אלה האפשרויות היחידות?

פורסם

תיקח אוקטביה, רכב מעולה, חזק, חסכוני שלא לוחצים חזק מידי, דלק 1:13. זאב בעור כבש אמיתי. נראה כמו כל אוקטביה ליסינג עם חישוקי סגסוגת, אבל בפועל אתה יכול לעקוף 90% מכל מי שנוע על הכביש- האוטו נותן לך תחושה (ותסלחו לי על השפה ואם חרגתי מהכללים אני מצטער מראש)- האוטו נותן לך ביצים גדולות על הכביש, ומהנה לנסיעה ולנהיגה. מנוע כביר.

באשר לקשקאי, המנוע דיי חלש, אבל האבזור טוב ואם תעלה ברמות הגימור, גם האבזור הבטיחותי יהיה טוב מאוד.

פורסם

רכב קצת ישן, מנוע שאמינות זו לא הצד הכי חזק שלו (אבל טוב בהרבה מהפיג'ואים של פעם אם יש לך ספק מסוים).

הוא בעצם ג'יפון, כמו הקשקאי, ספורטאז, מאזדה CX5 ודומיהן.

מה אתה מחפש? משחפתית "פלוס" (למשל אוקטביה 1.8, לאון עם אותו מנוע, מאזדה 2 ספיריט שחלשה מהן)? או שבתוספת קטנה תוכל לקנות רכב מנהלים בגרסתו הבסיסית (מאזדה 6, אופטימה, סופרב, פאסאט וכל מה שעולה לך בראש), או שמא אתה מעוניין בקרוסאוברים כאלה כמו ספורטאז, אאוטלנדר החדש שהחתים היום דרכון, XV ועוד.

מה אתה מחפש?

פורסם

ה1.4 חזקה אין ספק, אבל הפרש המחירים הוא בסה״כ 5000 ש״ח (בהנחה שאנחנו משווים את אותה רמת גימור) ואני לא מסכים אתך - המתלה האחורי הנפרד די משמעותי.

• תוכן חדש...