Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3986 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום, אני ממש לפני קניית פולו(2006) מסוחר רכבים.

הרכב עבר כבר בדיקה במכון ומצבו מצויין למעט נזילות מרובות מגיר ומנוע, ופרונט לא מכוון.

מה שיותר מטריד אותי זה שרק באותו יום של הבדיקה גיליתי שהמוכר הוא בעצם סוחר, והרכב לא רשום על שמו אלא יש לו בעלים אחרים. הסיפור הוא כזה- הבעלים הנוכחיים של הרכב מכר את הרכב לחברת ליסינג, והסוחר באמצעות ייפוי כח מחברת הליסינג מוכר לי את הרכב.

האם הדבר תקני? יש עוד דברים שכדאי לי לבדוק כדי להיות יותר רגוע?

עריכה אחרונה על ידי Omri Nahmani
פורסם

הכל תקני. רק תעשה בדיקה מדוקדקת במקום שאתה בחרת מחוץ לעיר של הסוחר. ועל זה שגילית שהוא סוחר תנסה להוציא עוד הנחה.

יש רק דרך אחת לשחות 100 מטר בשביל להביא מדליה;

אתה מתחיל הכי מהר שלך, ואז לאט לאט אתה מגביר

פורסם

בדרך כלל חברות ליסינג מביאות לסוחרים את הרכבים השחוטים שהם לא מעוניינות/מצליחות למכור. תבדוק את הרכב במכון בדיקה מטעמך.

Miata ND2

פורסם
אכן בדקתי את הרכב במכון שאני בחרתי ולא בזה שהוא רצה.

לגבי המחיר- בוצע גם כן.

אם הבדיקה טובה. אז רק לבצע וידוא הריגה:

1. בדיקה ברשם המשכונות אונליין 11 ש"ח.

2. לנסות לאתר את הבעלים הקודם לפי הרישיון ולדבר איתו ולנסות להבין מה הסיפור.

3. לצלם רישיון רכב, ללכת למוסך היבואן ולברר שהיסטוריית הרכב תקינה ואין הפתעות במיוחד לכאלו של ק"מ גבוה.

סוחרי רכב קונים רכב בתו סוחר, משכירים אותו בשחור, ולאחר שנה, וארבעים אלף ק"מ, מזייפים את הק"מ לבערך 5000 ק"מ יותר ממה שהיה רשום בטסט ומוכרים אותו כרכב חדש, יד ראשונה מרופא שמנתח בקבלנות, עם הכנה לרדיו, למצית ולאוברדראפט (:-

יש רק דרך אחת לשחות 100 מטר בשביל להביא מדליה;

אתה מתחיל הכי מהר שלך, ואז לאט לאט אתה מגביר

פורסם
הרכב עבר כבר בדיקה במכון ומצבו מצויין למעט נזילות מרובות מגיר ומנוע,

תברר מה הסיבה לנזילות וכמה אמור לעלות לתקן אותן. העלויות עשויות לשנות את כל התמונה.

פורסם

תברר היסטוריית טיפולים. אם אין קבלות על הטיפולים תצא מנקודת הנחה שלא טיפלו כראוי/בכלל לא. רצועת טיימינג ברכב הזה יקרה מאוד (סביב 2500 ש"ח) ודורשת החלפה כל 3 שנים או 90K הקודם מבניהם. אי החלפה עלולה לעלות ביוקר!.

פורסם

או לחילופין, פתח יד 2 וחפש אחת אחרת מפרטי, הבנאדם שיקר לך כבר פעם אחת - למה באותו רגע לא הסתובבת והלכת?

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם (נערך)

תודה רבה על כל התגובות!

את התיקונים של הנזילות והכיוון פרונט הוא עכשיו מבצע על חשבונו- סביבות ה- 1000 שקל זה יצא.

לגבי חגורת טיימינג והיסטוריית טיפולים אבא שלי התעסק עם זה אבל אבקש ממנו שוב. בבדיקה לא רואים אם החגורת טיימינג צריכה החלפה?

אה ובדקתי את רשם המשכונות- הכל תקין.

רציתי ללכת כשהוא שיקר ולא להיכנס לבדיקה אבל בסוף אמרתי ניתן צ'אנס, האוטו סה"כ נראה מעולה והוא הוריד לי את המחיר ל- 23.5K, ככה שהעסקה מאוד משתלמת...

פורסם (נערך)
הסיפור הוא כזה- הבעלים הנוכחיים של הרכב מכר את הרכב לחברת ליסינג, והסוחר באמצעות ייפוי כח מחברת הליסינג מוכר לי את הרכב.

אכן נשמע... סיפור. ממתי חברות ליסינג קונות מכוניות משומשות, כדי למכור אותן אח"כ דרך סוחרים במסווה?

נשמע לי שחשפת בינתיים רק את השקר הראשון בסדרה. תתחיל מלבדוק את הקילומטרז'.

ככה שהעסקה מאוד משתלמת...

אין דבר כזה. הוא סוחר ולכן יודע היטב את השווי ואת השוק. אם קנית מציאה מסוחר, סימן שאכלת אותה.

עריכה אחרונה על ידי yuvk
:turn-l:
פורסם

אני חושב שאתם קצת מגזימים.

כאשר לפלוני יש פולו 2006 והוא רוצה טויוטה קורולה שסיימה את שרותיה בהשכרה, הוא ניגש לחברת ליסינג ומבצע טרייד אין מפתח תמורת מפתח.

מה אלבר יעשו עם הרכב? ככל הנראה יעבירו לסוחר שימכור הלאה ולא יתעסקו במכירה שלו לבד.

יחד עם זאת, יש לבדוק את האוטו בשבע עיניים.

פורסם
בדרך כלל חברות ליסינג מביאות לסוחרים את הרכבים השחוטים שהם לא מעוניינות/מצליחות למכור. תבדוק את הרכב במכון בדיקה מטעמך.

מחזק את דבריך!

רכבים איכותיים נשארים אצל חברת הליסינג/יבואן שקיבל את הרכב בטרייד אין, אלא אם הם ישנים מידי/שחוטים/תאונה קשה ואז עוברים לסוחרים. אני אצל אדם לא אמין לא קונה רכב. ממליץ לך לקחת לבדיקה במקום מטעמך בלבד וכמה יותר רחוק ממיקומו של הסוחר.

כעת: יונדאי i10 שנת 2015, 1.0, ידנית.

בעבר: יונדאי אקסנט שנת 2005, 1.5, אוטומט.

פורסם

אני בטוח שאם תתאמץ טיפה יותר אתה תמצא יד ראשונה או שניה במצב ובמחיר יותר טוב, למה לקנות מסוחר? לא סתם הרכב אצלו.

ביצוע תיקוני שפכטל ועבודות צבע בבתים,

פרטים בה"פ .

פורסם (נערך)

בסוף כן החלטתי לקנות והיום עשיתי לו טיפול ראשוני, הנורות של המנוע וה- EPC נדלקו לי ככה שכנראה אצטרך החלפה של חיישן.

אבל בסה"כ מבסוט מאוד מאוד האוטו נוסע מעולה :)

לכידה2.jpg

פורסם
בסוף כן החלטתי לקנות והיום עשיתי לו טיפול ראשוני, הנורות של המנוע וה- EPC נדלקו לי ככה שכנראה אצטרך החלפה של חיישן.

אופטימיות זו תכונה חשובה.

:turn-l:
  • תוכן חדש...