Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3971 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נכנסה בי מאחורה נהגת, שהסלוררי היה יותר חשוב באותו רגע, מאשר להתרכז בנהיגה.

עצרנו בצד, רציתי לצלם את הפרטים שלה.

טענה שהניירת בבית והיא כבר הפעילה ביטוח החודש ולא רוצה להפעילו שוב, והציעה כי נסגור את זה בנינו. שאני אלך למוסך לקבל הצעה, אדבר איתה והיא תכסה את עלות הנזק. החלפנו טלפונים, צילמתי את הרכב שלה, ואת תעודת הזהות. היא לא צילמה כלום.

השאלה היא אם עשיתי טעות שלא צילמתי את הפרטים שלה, רישיון רכב וביטוח?

זה יכול לבוא נגדי שאין לי את הפרטים האלה?

• תגובות 65
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

תבקש שתצלם ותשלח לווטסאפ-תוודא שהיא רשומה שם.

מעבר לזה תבדוק שבאמת הטלפון הוא שלה אז תצלצל ותבקש את הפרטים ותגיד שאתה בינתיים לא מערב ביטוח.

תיקון לבד(בדר"כ) יעלה שליש מחיר מתיקון דרך ביטוח

פורסם

זה מספיק כדי שהחברת ביטוח שלך תגיע אליה.

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם

אם יש לך צילום של הרכב סוכן הביטוח שלך יוכל לאתר את פרטיה. או שתגישת ללונה במשטרה ותקבל את הפרטים.

הנתון החשוב ביותר הוא צילום מספר הרכב שלה, רצוי עם הנזק. כבר סיפרתי בפורום, היה לי מקרה שבו הוצגו לי תעודות של רכב שונה מהרכב שפגע בי.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

מניסיון מר שנצבר לאורך שנים ומספר תאונות (בכולן לא הייתי אשם) למדתי שכל התפשרות מצידי תמיד הביאה לניסיון התחמקות של הצד הפוגע. מבחינתי רק דרך חברת הביטוח.

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

פורסם

מהלך הגיוני , אם באמת הפעילה כבר החודש ביטוח , ותפעיל שוב, (ומי יודע כמה תביעות נוספות יש לה ב3 השנים האחרונות) היא יודעת מה מצפה לה, חברת הביטוח תסרב לחדש לה ביטוח בפעם הבאה. לפיכך יש לקחת את הדברים בפרופורצייה הנכונה, עשית נכון שצילמת את מספר הרכב ופרטיה, דרכם אפשר לאתר היכן מבוטחת, כל שנותר זה לאחל בהצלחה לשניכם ושבאמת ייסגר הסיפור בניכם בצורה טובה

כשאתם מחפשים את המקומות המעניינים באמת!

👈 היסטוריה על המפה | :wave: פרוייקט טיגארט

פורסם

ממה שאני מכיר והתנסתי, היא לא חייבת לפנות לחברת הביטוח שלה ולא חייבת לשלם לך כלום. במשטרה יגידו לך מה שאמרו לי שזה להגיש תביעה. מכל העסק הזה רק הפסדתי.

מקווה שאני טועה לגביך.

פורסם

היא סך הכל רוצה לסגור את זה "מאחורי הגב" של חברת הביטוח שלה כדי שלא יהיו לה הרבה תביעות.

היית צריך לצלם גם את הרישיון ואת הרישיונות רכב שלה, אבל גם היא עשתה טעות שלא צילמה את הנזק שגרמה לך, לא חסרים כאלה ש"יוסיפו" נזקים. בכל מקרה קח ממנה עוד פרטים, לך למוסך תקבל הצעה ותסדרו את העניין :-)

Volvo V40CC T3 Inscription 2019
Volvo S60 T5 R-Desing Plus 2015
Mazda 6 2.0L 2008
Mitsubishi Lancer Sportback 1.8L CVT 2011

פורסם

דבר ראשון פותחים תביעה. ניגשים לאחד המוסכים לבחירתך ומעריכים את הנזק ע"י שמאי, משאירים את הרכב לתיקון עד להחזרת המצב לקדמותו, מעבירים פרטי התקשרות מול המוסך וכל הגורמים הרלוונטיים שאמורים לקבל נתח מהעוגה לנהג הפוגע ומשם הוא יכול לבחור אם להפעיל את הביטוח שלו או לשלם עבור הנזק. אתה לא צריך לשבור את הראש (כל עוד אתה לא אשם).

Just daily

07' Škoda Octavia 1.9 TDI DSG6 09' Toyota Avensis

HU: Alpine CDE-126BT AMP: Mac Audio ZX 4000 SUB: Hifonics HFI12D4

מצלמות תיעוד לרכב - המון מידע והמלצות מחברי הפורום

פורסם

אני היתי מפעיל את הביטוח שלה ... תאונה שניה החודש ? מי יודע אולי פעם הבאה היא תהרוג מישהו. אז אני אקרא לזה עונש חינוכי. אולי היא תלמד דרך הכיס.

ערן EMT-P

NISSAN X-trial 2017.

VW GOLF Mk7.5 150 HP

פורסם

להבא אכן כדאי להתעקש על קבלת המסמכים - גם אם אתם מסכימים לסגור זאת ביניכם.

בצורה זו, הכוח יהיה בידיך והיכולת של הפוגע/ת להתחמק הוא נמוך.

במקרים כאלו יש לפוגעים נטייה לומר לך אחרי הערכת הנזק ״מה 2,000₪?! יש שם אולי

400₪ נזק״ וכו׳.

תהיה הוגן ותנסה למזער את הנזק - אם לא תצליחו להגיע להסכמה וגם היא תסרב למסור

לך את פרטי הביטוח, גש לתחנת המשטרה והגש תלונה.

פורסם

תודה על התגובות.

בנתיים אבי ביקר במוסך מורשה הקבוע שלנו וקיבל הצעת מחיר.

פגוש אחורי משומש, עם פחחות וצבע, עבודות חשמל( חיישני רוורס? ) יצא 13,000שח.

נשמע לי גבוה מעט, לא?

מדובר בג'טה 2012.

פורסם

גם אם תגיד לה 7,000 ש"ח היא תקבל שוק. צור איתה קשר ותראה איך היא מגיבה. תמיד תוכל לתבוע את הביטוח שלך שיגבה מהביטוח שלה את ההשתתפות העצמית.

פורסם

למה משומש ? מגיע לך חדש ! תתקן מה שצריך. עכשו משומש אחכ אחד עם סדק רק כדי לחסוך על טעות של מישהו אחר...

ערן EMT-P

NISSAN X-trial 2017.

VW GOLF Mk7.5 150 HP

• תוכן חדש...