Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3968 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא מגיע לו פגוש חדש.

הרכב שלו נמצא יותר משנתיים על הכביש, גם אם היה מרסק אותו על קיר בנסיעה לאחור ומפעיל את המקיף היה מקבל פגוש משומש. לא צריך להתנהג בחזירות רק כי מישהו אחר משלם.

I see now that the circumstances of one's birth are irrelevant; it is what you do with the gift of life that determines who you are

Mewtwo -

• תגובות 65
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אצל פחח המחיר יכול להיות שליש. תבדוק את זה...

חיישני רוורס לא מצדיקים כזה מחיר.

אגב יש פגושים תחליפיים חדשים. אני לא יודע אבל אולי זה עדיף מפגוש משומש..

פורסם

לא כדאי , לרוב מבינים שאתה פשרן ואח"כ מתחמקים מתשלום.

תתקשר לביטוח שלו או שתדבר עם שלך ותבקש לפתוח הליך תביעה.

ברע חברת הביטוח של הפוגע תשמע על כך הם יתקשרו אילי ויבקש מימך לא להגיש תביעה ולתקן על חשבונם.

זה פשוט יותר זול להם .

פורסם

רק תוודא שאתה מקליט את השיחה. שאחר כך היא לא תתנהג כאילו לא מכירה אותך ותתחמק.

היא תעדיף לערב את הביטוח, לשלם את ההשתתפות עצמית אם זה הסכום שצריך בשביל תיקון.

פורסם (נערך)

זו ההצעת מחיר.

מרגיש לי יקר מידי. אפילו שהביטוח יכסה את הסכום, ממש ממש מרגיש לי צורם הסכומים.

לא רוצה שהעושק הזה ישולם, לא משנה אם הנהגת הפוגעת או הביטוח..

אלך לפחח לקבל הצעת מחיר נורמלית, בתקווה..

81b500b72cd7c165fa65f5374c8ab147.jpg

עריכה אחרונה על ידי thenewguy
פורסם

מה זה "שונות" שמהווה 80% מהסכום? משהו מוזר.

בשביל זה יש שמאי שמכמת את הנזק באופן האמור להיות אובייקטיבי, בסכומים כאלה עליך לשכור שירותי שמאי, כדי שיהיה לך בסיס לתביעה בבית המשפט. אין לי מושג במשפטים, אבל לא נראה לי שבית משפט יקבל תביעה על "שונות".

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

דרך אגב ... כשירצה למכור הרכב ויגיע לבדיקה במכון לא יגידו שהוחלף חלק לאחר תאונה ויש להפחית מהמחיר של הרכב ? אם התשובה כן אז כאשר תובעים את הביטוח מקבלים גם ירידת ערך לא ?

ערן EMT-P

NISSAN X-trial 2017.

VW GOLF Mk7.5 150 HP

פורסם

מנסיוני אם מחליפים פגוש ומגן יש לרכב ירידת ערך [אצלי היה 1.5%]. הזמן שמאי מטעמך.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם
למה משומש ? מגיע לך חדש ! תתקן מה שצריך. עכשו משומש אחכ אחד עם סדק רק כדי לחסוך על טעות של מישהו אחר...

אם לא יודעים , לא שולפים תשובות הזויות מהמותן,

רכב עד שנתיים על הכביש יקבל חלקים מקוריים (לא בהכרך שיהיו חדשים אגב) , מעל זה, גם חליפי וגם משומש יהיו רלוונטים , בייחוד אם שמאי יהיה מעורב בזה,

להחליף למקורי חדש תמיד אפשר, האם חברת הביטוח של הצד השני תשלם את זה? בחלום הלילה. ישלמו לך לפי עלות של משומש במצב תקין.

כשאתם מחפשים את המקומות המעניינים באמת!

👈 היסטוריה על המפה | :wave: פרוייקט טיגארט

פורסם

13,000 במוסך מורשה לפגוש חדש +תומכים + צביעה ועבודה.

מעניין כמה עולה החלפת פגוש אצל פחח מורשה (ולהודיע לו שמדובר בתיקון ללא התערבות הביטוח) ברמה טובה; אני מהמר בהגזמה יותר לכיוון ה- 5,000 ש"ח.

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

מעדכן.

טוב, אחרי שעברתי תלאות במקרה הזה, טיפ אחד גדול לכולם - במקרה של תאונה, לקחת פרטים במקום או לפנות למשטרה עד 48 שעות מהאירוע כדי שיעבירו לכם פרטים. אם לא, אכלתם אותה בערך.

אגיע לסוף בערך. בסופו של דבר הנהגת הפוגעת החליטה לשלם ולא לערב את הביטוח, והשתכנעה לעשות את התיקון במורשה של צמפיון אשדוד - טלנוע.

במפתיע, כשלא מערבים ביטוח, המחיר קצת יותר זול. מ בערך 12K ירדנו ל 7K. מקובל.

קצת על המוסך עצמו - באמת שהפותעתי כי שם רכשנו את הרכב ושם אנו מטפלים בו באופן קבוע ושם גם ממש התעקשנו שיעשו את התיקון בסך 7K שח. יחס פשוט מזעזע. מתחת לכל ביקורת. גם הפקידה וגם המנכ"ל בעצמו. דיבור מתנשא ומזלזל ברמה לא מובנת לי בכלל. איכס.

הלאה, לתיקון.

הוחלט על החלפת פגוש אחורי בפגוש משומש, אבל מקורי. כולל צבע והעברת חיישני רוורס. בנוסף גם להחליף מגן פנימי למשומש מקורי.

שלושה ימים הרכב היה בעבודה, כאשר קיבלנו אותו - עוד הפתעה.

20150818_170838.jpg שריטה בכנף. צולם עם פלאש כי היה קצת חשוך והרכב עמד בצל. במציאות רואים היטב. ממש היטב.

20150818_170845.jpg הפגוש מבצבץ וישנו רווח בין הפנס לפגוש. רק בצד אחד.

20150818_170855.jpg אולי אני קטנוני, אבל חיישן אחד נשבר בפינה. ניחא.

20150818_170859.jpg מחזיר אור, שנמצא על הפגוש, שבור בקצה.

עוד קטנוניות מצידי, בזמן שהצבע התייבש מישהו נגע בו וכעת יש על הפגוש טביעת אצבע מוטמעת. קצת מציק אבל כנראה שאין כבר מה לעשות..

בכל אופן, אמרו שיטופל והרכב נשאר לעוד יום עבודה.

היום התקשרתי שוב (עוד קצת יחס מגעיל ומזלזל) ואמרו שהרכב יהיה מוכן אוטוטו. הגעתי, הרכב מוכן.

החליפו מחזיר אור, סידרו את הפגוש שלא יהיה רווח וצבעו את השריטה בכנף.

11.jpg זה התיקון. קראתי למנהל עבודה, שאלתי אותו "בחייאת?" אמר כן. זה עבודת מכחול מקצועית. אמרתי שלא מקובל עלי ואני לא מבין איך זה מתקבל אצליכם על הדעת בכלל. שאל "אז מה אתה רוצה שנעשה, אפשר רק לצבוע את כל הכנף. אתה רוצה? אין לי בעיה נצבע לך". באמת תודה.

הרכב נשאר שוב במוסך לצביעת הכנף.

פורסם

עבודה מזעזעת, אני רושם מנסיון.

סלח לי, אבל זכותך (וזה היה אמור להתבצע ללא בקשה מצידך) לקבל את הרכב במצב שהיה לפני התאונה.

כל השברים, פספוסים, אי התאמות, חיפופים, טעויות, חובבנות הינם לא במקום.

פורסם

ביום ראשון פגעו ברכב של ההורים שלי מאחורה(טויוטה קורולה 2015 GLI), באותו יום הרכב נכנס למוסך של הביטוח וראה שמאי.

אני אישית לא ראיתי שום נזק נראה לעין חוץ משתי שריטות קטנות, אבל השמאי קבע שצריך טמבון חדש.

הוזמן טמבון אחורי חדש, נצבע הועברו אליו החיישני רוורס, הורכב בחזרה על הרכב, ביום שני הרכב כבר היה מוכן כמו חדש, וכל הסיפור עלה 6700 כולל שמאי.

שמדובר על תאונות חזית אחור אני לא מבין למה להסתבך?

האשמה ברוב המקרים היא 100% של הצד השני, ואתה בתור הצד הנפגע לא צריך להתנהג בצורה כזאת סלחנית ומתחשבת.

בשביל מה יש לך ביטוח, ובשביל אתה משלם לו? ניסית להיות נחמד וסתם נדפקת.

פורסם

צודק, לא הייתי צריך להתחשב. לומדים מטעויות.

מצד שני, הנהגת סירבה לתת את פרטי הביטוח. הסוכנת שלי עשתה סבב טלפונים בין חברות ביטוח ולא מצאה איפה הרכב מבוטח.

בדיקה במשטרה גילתה שהרכב ללא טסט כבר כמעט חצי שנה.

מצב בעייתי, זה אומר שהייתי צריך או לתבוע את הביטוח שלי, להפעיל את המקיף, לשלם השתתפות עצמית ולעלות לעצמי את הפרמיה. או לתקן על חשבוני את הרכב ולתבוע את הנהגת הפוגעת בתביעות קטנות.

מצב מעצבן ללא ספק שלא הותיר הרבה ברירות..

• תוכן חדש...