Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4005 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם. היום קיבלתי מראה את צג רוורס פנימי. רכשתי אותה לאחר שהזכוכית מהמראה הקודמת נפלה ונשברה. עד עכשיו מה שעשיתי הוא שהדבקתי את הצג מהמראה הקודמת עם סלוטייפ על המראה המקורית רק שיהיה לי רוורס. עכשיו חיברתי את המראה החדשה לחלק שנמצא בתא המטען אליו מתחברים כל החיישנים ומשום מה היא לא עובדת. החיבור אותו חיבור של 4 פינים. ברגע החיבור אני מקבל 2 קווים כאלה : --|-- והם נעלמים תוך שנייה. מה יכולה להיות הבעיה?

פורסם

זו לא מצלמה אלא צג עם מספרים ואורות מהצדדים. הוא מגיע עם חוט אחד שבקצהו חיבור 4 פינים. ניתקתי את המראה הקודמת וחיברתי אותו במקומה ומשום מה זה לא עובד...

פורסם

אם כך כנראה שמדובר בדגם שונה (גם אם נראה חזותית אותו דבר) ואין תקשורת תקינה בין הצג למוח, האם קבלת את המוח בנוסף למראה החדשה? אם כן, החלף את המוח לזה שהתקבל עם המראה וחבר אליו את החיישנים,

כשאתם מחפשים את המקומות המעניינים באמת!

👈 היסטוריה על המפה | :wave: פרוייקט טיגארט

פורסם

המערכת תקינה. רק המראה נשברה ולכן קניתי מראה חלופית זהה לחלוטין לזו שהייתה כולל חיבור וחיברתי למוח הקיים. לא מבין את זה. זו לא מצלמה, זו מראה עם צג מרחק פנימי.

פורסם

אתן לך דוגמא, גם לי בעבר המסך חיישני רוורס התפגר, קניתי אותו דבר מאותו דגם , חיברתי את את הצג עצמו , ולא היה תקין,

יכול להיות שהרכב המסך שונה ממה שהיה לך או שהיה סוג של חיבור שהתנתק.

כשאתם מחפשים את המקומות המעניינים באמת!

👈 היסטוריה על המפה | :wave: פרוייקט טיגארט

• תוכן חדש...