Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3708 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 1.2 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם (נערך)

עמיגר, הביקורת של באגירה עניינית ולגיטימית. גם אני חושב ששיחקו כאן יותר מדי על בטוח, עד שיצא להם משהו סולידי כמו הסוודרים של מרקיונה(האיש מכור לסוודרים)

לא צריך לקחת את זה באופן אישי ולהעלב בשם כל מחוז לומברדיה...

חן, לא מסכים איתך לגבי השמרנות המתבקשת בעיצובי הפנים. C קלאס החדשה נראית נהדר בפנים, גם לקסוס IS מעניינת. וגם 159.

בהחלט יש מקום לקצת טאץ' איטלקי מקורי, גם במגבלות הסולידיות.

אפרופו סקר הפייסבוק שלב ספורטיבי פרסם, מעניין איך אנשים מתייחסים שם ל-SPECS, כשחוץ מגרסת ה-QV אף אחד עוד לא יודע מה ה-SPECS.

קצת מזכיר לי את אחת התגובות כאן, בה מישהו כתב שהוא מתלהב אוטומטית מהג'וליה מעצם היותה אלפא...

עריכה אחרונה על ידי 504L

עם רגל בחוץ... :beerchug:

פורסם

לא אישי ולא קבוצתי, שיטתי!!

וזה לא רק הוא, אל תכניס לי מילים לפה בבקשה.

כשמציירים את המטרה מסביב לחץ צריך לגוון והפעם זה העיצוב. זה מה יש.

לוקח את זה בפרופורציות הנכונות ומבטיח לא להתייחס לביקורות האלה כשאבחן רכישה שלה.

פורסם

אני אישית מסכים עם 504, מעבר לקצת מידע טכני וכמה תמונות jpg , אף אחד לא יודע כלום על הרכב. אף אחד עדיין לא נהג עליה ואו סיקר אותה פנים אל פנים. בטח ובטח בגירסאות הרגילות שיתחרו בסידרה 3. לדעתי עוד מוקדם להסיק מסקנות על טיב הרכב ועל הרמה שלו ביחס לסדרה 3/ m3.

(גילוי נאות: אני ניטרלי לחלוטין, לא חובב שום מותג ספציפי ולדעתי אלפא יכלו להתאמץ עוד קצת בעיצוב הסופי של הרכב)

HONDA CIVIC hatchback-RED

• אחראי פורום
פורסם
מכבסת מילים שנועדה להסוות בפנים הרכב בדיוק כמו בחוץ הרכב, חוסר כמעט מוחלט בעיצוב יצירתי אלא רק שאילת מוטיבים מרכבים אחרים.

יש, ברוך השם, לא מעט תעוזה בעיצוב כיום. דוגמאות?

לוח שעונים של C3 פיקאסו:

לוח שעונים רנו קקטוס:

לוח שעונים של פיג'ו 2008:

בכל אחד מלוחות השעונים האלה יש שילוב מהמם של עור, סוגים שונים של פלסטיק רך, בדים וסריגים אקזוטיים, לפחות שבעה-שמונה סוגים שונים של חומרים שונים בכל לוח שעונים וזה עוד ברכבים של 90K ש"ח.

למה אלפא הלכו על עיצוב נאה אבל כ"כ בנאלי?

בכל מקרה זה אובדן ביצים.

או שאיבדו ולא יודעים איפה הם, או שלחילופין הם נעולות בכספת של הנהלת חשבונות.

נו באמת, מכבסת מילים. מנסה לתת לך טיעון יותר מקצועי מרגשי וזה מה שיש לך?

רכבי נישה? או אולי לוח שעונים כמעט בלתי קריא בתנוחות מסויימות? מוטיבים שכבר נראו ברכבים פשוטים יותר (הגה ופתחי איוורור נוטים למרובע כבר בפנדה)?

שילובי חומרים, בדיוק כמו אבזור רב ברכבים זולים, באים לתת ערך מוסף. הרי במה כבר הרכבים האלה היו מתבלטים בלי זה?

ולגבי הג'וליה - אני כן חושב שהיה מקום ליותר תעוזה מבלי להבהיל אף אחד, אבל גם מתחבר לגישה שאומרת שלא יכלו להמר על כל הקופה

כי זו מכונית משמעותית ליצרן ולכן התוצאה שמרנית יחסית.

אגב, ממש לא אמרתי שאין תעוזה היום. יש וגם הטכנולוגיות מאפשרות דברים יפים, אבל אתה משמעותית פחות מופתע.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם

העיצוב החיצוני עמוס מדי לדעתי (מה זה הפרונט הנוראי הזה?) אבל הפנימי נראה טוב מאוד. הבעיה היא שהתמונות הן של "הגרסא הבכירה", נקווה שהנמוכות יותר לא תהיינה בפער ניכר ממנה.

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם
Mazda3_2013_interior_06.jpg

מי העתיק ממי?1312838870781687843.jpg

אתה צוחק? חוץ מזה שבשניהם כפתורי השליטה של הבקרת אקלים עגולים (לא שונה מVAG והרבה רכבים אחרים) ואיזשהו דימיון בתחתית החישוק האמצעי של ההגה שום דבר, אבל שום דבר לא דומה.

פורסם

1. מהצצה נוספת קשה באמת לראות את הדמיון בין לוח השעונים של המזדה ( שמצידו נראה כמו חיקוי מעט פחות מוקפד של ב.מ.וו ), לזה של האלפא. אולי באמת כדאי להתחיל לערבב בין סידרה 3 ל 2 של מזדה, כפי שהציע חברנו פרחי קודם, אולי משם יגיע הדמיון.

2. אין שום דבר חדשני או יוצא דופן בעיצוב הפנים של האלפא החדשה, גם קשה לשפוט רמות איכות וגימור מצילומים בלבד. עם זה הוא נראה סולידי ונאה למדי כשאת הטאצ' הספורטיבי מספקים העיגולים האלו בצדדים בסיגנון פרארי המשמשים כפתחי איוורור.

3. לא צריך להתרעם על חברים כאן שנתפשים ככאלו שעד שהם לא קוברים את האוטו, הם לא נרגעים, בין שמדובר בביקורת ענינית, בין במעט מאולצת. אחרי הכל הם מעידים על עצמם שהכל נובע מאהבה יתרה, למצער מנייטרליות זוהרת.

פורסם

בסך הכל הפנים נראה כמו ג'ולייטה 2015, נראה טוב ואיכותי אבל לא משעמם וחלק מדיי כמו בגרמניות.

של המאזדה 6 שיש פה מעל, העיצוב משעמם לגמריי - פשוט לקחו איזה אליפסה שמו עליה חורים של מזגן והגה, אין שמה עיצוב בכלל. אפילו לשים את המסך בתוך הדשבורד הם לא יכלו ועשו אותו מעל כמו איזה טאבלט שמוחזק עם מעמד מאיביי. איך אפשר להשוות בכלל.

מבחינת חיצוניות האוטו נראה יפה, יחסית, מפריע ההגזמות כמו כל הספויילרים השחורים והחורים במכסה מנוע. אבל בטח הגרסה הפשוטה יותר לא תכלול את כל השטויות האלה והפגושים יהיו עדינים יותר והאוטו יהיה הסדאן הגדולה הכי יפה שיש.

Citroen C1 2017 ידנית (ליום יום) | Fiat Punto Cabrio 60s 1995 (לא ברור למה 😅)

פורסם
לא צריך לקחת את זה באופן אישי ולהעלב בשם כל מחוז לומברדיה...

אני לא חושב שיש לו ברירה תחת החוזה הדרקוני בעת ההצטרפות ל"פאמיליה".

אם אני זוכר נכון את החוקים, על בגידה במותג או חוסר הגנה עליו הוא צריך להוריד את קצה הזרת...:lol:

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

הבעיה היא לא עם המגינים על המותג, הבעיה היא עם אלה שבחיים לא הייתה ולא תהיה להם אלפא, אבל הם יודעים יותר טוב מכולם ומה שהם יודעים זה שאלפא צריכה להכות את BMW (וכנראה גם פרארי, שקודה פאביה ופיאט בראבו) ביכולת הדינאמית, להיות יותר מעוצבת מפגאני זונדה ולעלות שליש מסוזוקי אלטו. וגם אז יהיה להם מה להגיד.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

תרומתי הצנועה לויכוח האינסופי והמטומטם מי העתיק ומה קדם למה

[h=1]תבנית:זרמים באמנות הציור[/h]מתוך ויקיפדיה, האנציקלופדיה החופשית

קפיצה אל: ניווט, חיפוש

[TABLE=class: navbox nowraplinks, width: 90%]

[TR]

[TH=colspan: 3, align: center]זרמים באמנות[/TH]

[/TR]

[TR]

[TD=bgcolor: #F2F3F4]אמנות העת העתיקה[/TD]

[TD]יוון העתיקהרומא העתיקהמצרים העתיקההסהר הפורה[/TD]

[TD=align: center]90px-Mona_Lisa%2C_by_Leonardo_da_Vinci%2C_from_C2RMF_retouched.jpg[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD=bgcolor: #F2F3F4]אמנות ימי הביניים[/TD]

[TD]אמנות מרובינגיתאמנות קרולינגיתאמנות רומנסקיתאמנות גותיתביזנטיון[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD=bgcolor: #F2F3F4]הרנסנס[/TD]

[TD]מנייריזם[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD=bgcolor: #F2F3F4]אמנות מזרחית[/TD]

[TD]אמנות סיניתאמנות יפנית[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD=bgcolor: #F2F3F4]אמנות העת החדשה[/TD]

[TD]בארוקרוקוקו[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD=bgcolor: #F2F3F4]אמנות מודרנית[/TD]

[TD]נאו-קלאסיציזםרומנטיציזםפרה-רפאליטיםאר נובוריאליזם (אמנות)פוינטיליזםאימפרסיוניזםפוסט אימפרסיוניזםנאו-אימפרסיוניזם[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD=bgcolor: #F2F3F4]אמנות המאה ה-20 וה-21[/TD]

[TD]אמנות מופשטתקוביזםאקספרסיוניזםפוטוריזםקונסטרוקטיביזםסוריאליזםאקספרסיוניזם מופשטפוביזםפופ ארטאופ ארטנאו-גאודאדא[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

רומן, אני לא מבין למה אתה ממשיך לשחק על הקלף של "לא היה ולא תיהיה לך אלפא".

לי לא הייתה אלפא (מצד שני גם לא הייתה לי BMW או מרצדס או לקסוס, ובטוח גם לא רולס רוייס או בנטלי).

אני גם לא פוסל קניה של אלפא (או בימר/בנץ/בנטלי) בעתיד (הלוואי ויהיה לי עוד שנה מספיק כסף כדי לקנות את הג'וליה תלתן בלי למשכן את החיים, אבל זה סתם פנטזיה).

אז בעקבות זה, הדעה שלי לגבי הג'וליה (S קלאס/ סדרה 6/ מולזאן) פסולה מראש בגלל חוסר הבעלות שלי על רכב כזה או אחר?

האם גם אתה מגביל את דעותך רק על מותגים שהיו ברשותך / ריאלי שיהיו ברשותך בעתיד הקרוב?

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם

הדעה שלך לא פסולה בגלל זה, אלא בגלל שיש אנשים שמאד רחוקים מהמותג ומתיימרים לדעת מה בדיוק הוא אמור לסמל, איך זה אמור להיראות וכמה זה אמור לעלות.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3708 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...