Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3707 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני דווקא שמח על העיצוב הגנרי שלה.

אחרי 156/159 נהדרות ויחודיות, הגיעו מיטו וג'ולייטה יחודיות אך כעורות להפליא בעיני.

הג'וליה נראית נהדר וקיים יסוד סביר להניח שתתן דגש על הפן הדינמי כמו הנמסיס מבאווריה.

מבחינתי היא הופכת רלוונטית בהחלפה הבאה.

You can always count on Americans to do the right thing - after they've tried everything else.

W. Churchill

• תגובות 1.2 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
מיץ פטל,

דוגמא לא טובה, מדובר ביצירה של מישהוא שעשה אותה ככה בכוונה ולא במישהיא ש"נולדה ככה בטעות".

בא נגיד שאם בר רפאלי היא אמת המידה שלנו, אז למרות שיונית לוי הרבה פחות יפה, היא עדיין יפה מאוד.

אבל מה תגיד על בר פאלי?

אבל זה הכל ישכח במהרה אם הרכב יהיה טוב לנהיגה, נחכה ונראה ונקווה שכן.

לא ירדת לסוף דעתי. הטענה העיקרית שנטחנת כאן היא שמדובר בקולקציה של מוטיבים. האם בת זוג שחלקים מסויימים ממנה כל אחד מזכיר לך מישהי אחרת - היא פגומה או לא יפה? השאלה היא החיבור בין המכלול. וכאן הוא טוב. לא מקורי, נכון, אבל טוב. נחכה לשמוע ולראות אותה בפעולה. זה הדבר החשוב באלפא ולא ההתבססות על מראה. שזה בעצם מה שקרה בעשורים האחרונים. וכל מי שמתעסק בזה בעצם לא מבין מה זה אלפא אמיתית.
פורסם

הקיה אופטימה נטענת כהעתק של לקסוס GS300 ולאחר שישבתי בלקסוס GS300 - אהבתי את הקיה יותר! (למעט המנוע כמובן)

אבל הג'וליה פשוט יפה, לא יודע מה יש לכם.

צריך להיות אלפיסט כנראה בכדי להבין - בשביל אחד שמביט מהצד כל אלפא פשוט מדהימה.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• אחראי פורום
פורסם

אני בתור חובב המותג אומר שממש לא כל אלפא היא מדהימה.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

לכל מותג יש את הפשלות שלו.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
הקיה אופטימה נטענת כהעתק של לקסוס GS300 ולאחר שישבתי בלקסוס GS300 - אהבתי את הקיה יותר! (למעט המנוע כמובן)

צריך להיות אלפיסט כנראה בכדי להבין - בשביל אחד שמביט מהצד כל אלפא פשוט מדהימה.

לאלפות תמיד היה איזה אלמנט של ייחודיות. כנראה הפעם זה לא קרה. אחת מהעדר (עדר עילאי, אבל עדיין עדר).

אני בתור חובב המותג אומר שממש לא כל אלפא היא מדהימה.

צודק.

גם אני חושב ככה.

לכל מותג יש את הפשלות שלו.

לא יודע אם זו פאשלה. זה עניין יותר של טעם.

עובדה שחלק מתלהבים בכל זאת מהרכב (עיצוב, מה שראינו לפחות).

(דעתי ש)פשוט לא הצליחו הפעם לייחד את הרכב עם עיצוב "של אלפא".

אם הרכב לא יימכר בכלל (או במספרים זעומים, לעומת מתחרות) - כאן יכול להיות אלמנט "פאשלתי" (לא יודע איך לנסח).

אבל מקרה כזה (של חוסר הצלחה בשיווק) כבר לא יהיה עניין לטעם אלא עובדתי.

אם נחייה גם נראה.

alfa 156 2.5.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

זו ספציפית ממש לא פאשלה. זה שהעיצוב לא מיוחד או מקורי 100% לא אומר שהוא לא יפה ונעים בעין. לדעתי היא הרבה יותר יפה מהBMW המקבילה, גם בחזית וגם בצד. אבל יש אלפות שנראות כמו משקולת נייר.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

לאלפות תמיד היה איזה אלמנט של ייחודיות. כנראה הפעם זה לא קרה. אחת מהעדר (עדר עילאי, אבל עדיין עדר).

בדיוק.

זה שיש פה אנשים שנהנים להכנס באלפיסטים בשרשורים שונים, ולהוכיח להם שאלפא מתה, זה נכון.

זה שיש פה אדם או שניים, שיסגדו לכל דבר שאלפא תוציא, זה גם נכון.

בין לבין יש כמה מעריצי מותג, שמבינים שאהבתם למותג היא עיוורת ולא מנסים לשכנע אחרת.

עוד קצת בין לבין יש אנשים כמוני, שאוהבים את המותג, היו שמחים להחזיק כמה אלפות בבית (גם מהישנות וגם מהחדשות), אבל יכולים להיות אובייקטיבים מספיק, כדי לשים לב שהפעם הרכב, עפי התמונות, חסר ייחודיות כלשהי.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם

היא בסדר. מתאימה לממוצע.

מה שיש לנו זה שאנחנו מצפים ל-156, לבררה, ל-GTV (יש עוד דוגמאות), לאלפא הראשונה שתוכננה כמשהו פרימיום, שתביא את האקסטרא בעיצוב.

זה תמיד היה פורטה של האלפות, גם אם כמכונות נהיגה תמיד היו טובות יותר.

כשהיתה לנו פיאט קופה במקביל ל-325 קופה, היה ברור שהאחרונה מכונה טובה יותר, אבל לפיאט היתה כיפית עם יחודיות. כנ"ל 156 מול סדרה שלוש.

לפחות הפנים נראה קלאסי (של אלפא), שלא תשכח.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
בדיוק.

זה שיש פה אנשים שנהנים להכנס באלפיסטים בשרשורים שונים, ולהוכיח להם שאלפא מתה, זה נכון.

זה שיש פה אדם או שניים, שיסגדו לכל דבר שאלפא תוציא, זה גם נכון.

בין לבין יש כמה מעריצי מותג, שמבינים שאהבתם למותג היא עיוורת ולא מנסים לשכנע אחרת.

עוד קצת בין לבין יש אנשים כמוני, שאוהבים את המותג, היו שמחים להחזיק כמה אלפות בבית (גם מהישנות וגם מהחדשות), אבל יכולים להיות אובייקטיבים מספיק, כדי לשים לב שהפעם הרכב, עפי התמונות, חסר ייחודיות כלשהי.

:mm_yeah: :mm_yeah: :mm_yeah:

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם

שמח לשמוע.

כן, אני לא כותב מפוזיציה של fanboy שרוף. זה מאפשר לי כנראה לראות את הדברים בצורה אחרת, ולא להניח שמשהו הוא טוב ויפה רק כי יש עליו סמל של אלפא.

באמת, באמת שגם לך עלול להיות יותר נחמד אם תשפוט רכבים בהתאם למה שהם ולא בהתאם לסמל שיש עליהם.

ושוב, זה כמובן לא סותר את העובדה שיש גם אנשים המגיעים מהכיוון הנגדי ונהנים "להעמיד את חובבי אלפא בפורום במקום", בכל פעם שיש הזדמנות לזה.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם

אהבתי גם את זה שאתה מעיד על עצמך - אתה בטח יודע הכי טוב.

בכל אופן, אם הבנתי נכון אז כדי להצטרף למועדון "אובייקטיבי" כל מה שאני צריך זה להגיד שאני מתאים ולא לאהוב את הג'וליה (מבחן קבלה)?

* מועדון אלפא רומיאו הישראלי IAROC *

פורסם

כל אלה שאומרים שזה שאלפא עשו רכב דומה לא אומר שהוא בהכרח לא יפה זה נכון אבל באלפא מחפשים יחודיות כי כל אלפא זה סוג של הפתעה.

כמה היא תהיה אמינה?

כמה היא תהיה מהנה?

ועוד שאלות שאנשים שואלים את עצמם .

ולכן עיצוב יפה וייחודי היה אחד מהפרטים שלא היה צריך לדאוג להם. אני רוצה שאלפא שאני רואה תסובב לי את הראש ולא לכל הלא חובבי רכב שמסתכלים ולא יודעים שהם רואים ב.מ.וו

ומתרגשים.כי אלה האנשים שקונים טיוטה בסוף היום.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3707 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...