Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3708 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חולגי - לכל 159 יש 156 וכיו"ב. מכל מקום, אין לי מושג איך אפשר לפסול את הג'וליה לפני שמישהו נהג בה, שלא לומר, חלילה, לפני נסיעת מבחן.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

• תגובות 1.2 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

בינתיים (לפחות בעיניי) היא "נפסלה עיצובית" :lol: גם הפנים לא משהו...

אני מאוד מקווה שנוכל לראות את הרכב פיזית בארץ ולהתרשם ממנו יותר ובמובנים אחרים גם.

alfa 156 2.5.

פורסם

למה לייבא? אין טעם. בקארספורום הרי פסלו אותה.

ZC6 | JB43 | 932

פורסם
יותר טובה מבראבו

אני לא מבין איך עדיין לא חטפת איזה מכת שחין אחרי שכתבת דבר נוראי שכזה.

A good drive is measured with G's, not KMH

Always go sideways

פורסם

תיזכר כמה ביקורת עפה, למשל, על ה-S-type לאחר שיצאה בעיצוב רטרו מקסים (לדעתי) במחווה למארק 2.

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

כי הן מציגות קונספטים חסרי סיכוי ליצור המוני כרכבי מיינסטרים.

בכלל - הנעה אחורית, משקל נמוך, מכלולים בסיוע פרארי ומזראטי -ועדיין מחפשים מה לא טוב. נשגב מבינתי.

ZC6 | JB43 | 932

פורסם (נערך)

נשגב מבחינתי עד כמה אתה מתעלם מטקסט.

(לפחות חלק מ)האנשים שאתה מבקר לא מחפשים מה לא טוב, אלא מלינים על משהו שאינו טועם את הציפיות שלהם מהמותג.

היות והרבה אנשים מהמקטרגים כאן אינם הייטרים של המותג, והיות ולא נראה לי שיש איזשהו ארגון 'בואו נעשה פוטש לאלפא', והיות והביקורת הזו חוזרת על עצמה בכל מיני מקומות אחרים - כנראה שיש משהו בביקורת הזו.

אתה וכמה אחרים לעומת זאת, מופתעים מכך שלאנשים יש תלונות על אלפא, וישר מחליטים שהתלונות האלו לא ענייניות, לא קשורות למציאות, נובעות מאמצעים לא כשרים והשם-יודע-מה-עוד. יש לך כאן כמה דוגמאות לאנשים שמאוד אוהבים את אלפא ומתלוננים, אז כנראה שהמציאות לא מתאימה לטעם שלהם.

מה כ"כ מפתיע בזה? וואלה אין לי מושג. כנראה שזה נובע מתפיסה מסוימת שאוסרת לבקר מותג אהוב. בחיי שלא הצלחתי למצוא צידוק אחר ל'שוק' הזה... מזכיר לי את האנשים שלא מבינים איך ישנם כאלו שמעיזים להתלונן על זה שמנוע וגיר שובקים באופן תדיר למרות שמדובר ביצרן סמי-פרימיום.

קיצר אני מבין למה סובייקטיבית ניתן שלא להסכים עם הביקורת, אבל לא מצליח להבין איך יש כזו פליאה מעצם היותה קיימת, ואיך אפשר להקטין כ"כ ביקורת של אנשים שאוהדים את המותג מלכתחילה.

עריכה אחרונה על ידי oryo

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם (נערך)

ממש לא עניין אישי (למרות היותך משוחד) ולא נשגב מבינתו של אף אחד.

זו רק דיעה שונה משלך.

עריכה - נכתב בתגובה לרומן.

עריכה אחרונה על ידי חולגי
תוספת.

alfa 156 2.5.

פורסם

Oryo - הביקורת על העיצוב כבודה במקומה מונח. מוגזמת, אך לגיטימית.

הסקת המסקנות ממנה ליתר מאפייני האוטו וה"חיפוש בכוח" הם שמפריעים.

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

מי הסיק מסקנות ליתר המאפיינים?

הבחור שרשם שלא ירכוש אותה, רשם זאת עקב העיצוב (כך הוא טען)

אולי פספסתי, אבל לא ראיתי ביקורת של האנשים אותם אני מתייג כ'לא קיצוניים' שטענו שהרכב גרוע מבחינת SPEC... תקן אותי אם אני טועה.

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם
כי הן מציגות קונספטים חסרי סיכוי ליצור המוני כרכבי מיינסטרים.

למה לא? למה לא?

500 יצאה עם עיצוב רטרו, מיני (ה"דור הראשון" מאז BMW) עם עיצוב רטרו, קאמרו עם הרבה נגיעות רטרו.

למה אלפא לא יכולה? זה משוגע מדי?

בדיוק על זה אני מתלונן, לא אכפת לי שפרארי עיצבו את השסתומים או שמזראטי עזרו בתיכנון חומרים בשלדה (סתם זרקתי) וגם זה רק בתלתן.

זה לא שלא אכפת לי מההתנהגות שלה, זה שכרגע היא לא ידועה.

העיצוב כן ידוע, ומכיוון שלדעתי מראה זה חשוב במיוחד ברכב מיצרן שכזה אז אני מרשה לעצמי להתמרמר על זה.

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3708 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...