Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3707 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
כבר 30 עמודים, אבל רק התחלנו. יש שעון חום?

שאלה מצוינת! שאין עליה כרגע תשובה. בתמונת הפנים חסום המקום שבו אמור להיות שעון החום (מקביל למקום שעון הדלק מימין):

alfa-romeo-giulia-interior-260615-00_1440x655c.jpg

לפי האיור יש, אבל זה איור בלבד:

Alfa-Romeo-Giulia-1_19-610x342.jpg

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

• תגובות 1.2 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אם אין, אז יש רוכש פוטנציאלי אחד פחות לג'וליה. חבל. זה לחלוטין כישלון שכולנו יכולים להסכים עליו.

מה שיותר עצוב הוא, שחשבתי על שעון החום גם כשראיתי את התמונות הראשונות של הקונסולה, ואני בטוח שהשאלה עברה בראשם של עוד לא מעט חברי פורום אחרים.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם

ג'ולייטה 750/101

ג'וליה 105

ברלינה 105/115

אלפטא 116

ג'ולייטה 116

75

155

156

159

בהכללה מאד גסה - חוץ מהג'ולייטה הראשונה ועד הופעת ה-155 (שהייתה סבירה) כולן היו מכוערות

רגע, רגע. בעיניך, הג'וליה ספרינט 105 מכוערת, אבל ה-155 סבירה?

מתי בפעם האחרונה בדקת את הסובייקטיביות?

פורסם (נערך)

למה עצוב? זה מדהים עד כמה running gag השתלט על המחשבה. עדות לכוחו של הפורום.

אגב, למרות שהעיצוב החיצוני לא יכנס לפנתיאון, אני מאד מאד אוהב את עיצוב הפנים של הג'וליה - זה כאילו לקחו את הפנים של ה-F30, שאני מאד אוהב, והפכו אותו לאלפא.

עריכה אחרונה על ידי RK

ZC6 | JB43 | 932

פורסם (נערך)

מה שיותר עצוב הוא, שחשבתי על שעון החום גם כשראיתי את התמונות הראשונות של הקונסולה, ואני בטוח שהשאלה עברה בראשם של עוד לא מעט חברי פורום אחרים.

התודעה, במקרה הזה, מעצבת הוויה. ;) עריכה אחרונה על ידי Fkl0ster
:idea:
פורסם (נערך)
צודק. אבל אתה יודע כמה זה קשה להמציא משהו חדש ומקורי לחלוטין + להפוך אותו לנורמלי בתקופה העכשווית?

זה מה שאמנים עושים, ממחזרים את עצמם כל הזמן עד שאולי יצא להם משהו מקורי ומהפכני פעם או פעמיים בחיים.

שים לב שלכל יצרן, רק דגמים בודדים הפכו לאייקונים של עיצוב, כאלה שלא משנה באיזה תקופה בהיסטוריה האנושית תסתכל עליהם, מיד תבין שזו יצירת אומנות.

קשה...

הייתי מתחלף איתם במשכורות שלהם :lol:

וביתר רצינות - בשביל מקוריות היו צריכים להעז יותר.

אבל הבנו כבר שרצו שם ללכת על בטוח (שפנים שכמותם :twisted:).

לאלפא היו מספיק יצירות אומנות בעברה. לכן הציפיות.

(אגב - נגעת פה בנקודה מעניינת : האם כל המכוניות שאהבנו / נאהב, כבר יוצרו בעבר, או שייוצרו מהן גם בעתיד ?

ככלל - יש לי דעה מוצקה בנושא ונראה לי שהמשימה העתידית בנושא כלי רכב היא קשה למדיי)

עריכה אחרונה על ידי חולגי
תוספת

alfa 156 2.5.

פורסם
רגע, רגע. בעיניך, הג'וליה ספרינט 105 מכוערת, אבל ה-155 סבירה?

מתי בפעם האחרונה בדקת את הסובייקטיביות?

הג'וליה סדאן. גרסאות הקופה של ה-105 יפהפיות אחת אחת, כשהמועדפת עלי היא ה-1750GTV. כתוב בראש שהתכוונתי לגרסאות הסדאן, לא בכדי.

את הסובייקטיביות אני בודק כל יום. איך אתה רוצה שאדבר על עיצוב? לאחר סקר מינה צמח?

ZC6 | JB43 | 932

פורסם
אין לי מושג איך אפשר לפסול את הג'וליה לפני שמישהו נהג בה, שלא לומר, חלילה, לפני נסיעת מבחן.

למה לייבא? אין טעם. בקארספורום הרי פסלו אותה.

31 עמודי דיון, בא תראה לי שורה אחת שמישהוא פסל את הרכב.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

• חברי המעגל הראשון
פורסם (נערך)
:lol:

וביתר רצינות - בשביל מקוריות היו צריכים להעז יותר.

אבל הבנו כבר שרצו שם ללכת על בטוח (שפנים שכמותם :twisted:).

לאלפא היו מספיק יצירות אומנות בעברה. לכן הציפיות.

לא תמיד זה טוב להעז יותר, במיוחד כשמדובר בעסק כלכלי. ה159 (ועוד כמה) יוצאות דופן וזו המהות של יצירת אומנות. למה? כי שם הם הצליחו בגאוניות להיות מקוריים וגם להישאר בתחומי הנורמה של המתחרים (אחרי הכל, מי שקונה את הרכב הזה לא רוצה מכונית מוחצנת מדי כמו סיוויק R טייפ). הברקות כאלה לא חוזרות על עצמן בכל פעם שיוצא דגם חדש.

נראה שהרכב הזה מרגיש בבית בין המתחרות שלו מבחינת עיצוב. יש בו אלמנטים דומים אבל הכל מאורגן בצורה טיפה טובה יותר, כלומר עיצוב "נכון" יותר.

חלק מחובבי המותג נעלבים בשמו כשאומרים שהרכב לא מעוצב במספיק מקוריות. אם רק היו יודעים כמה זה קשה להיות מקורי...

עריכה אחרונה על ידי SlowRide

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
הג'וליה סדאן. גרסאות הקופה של ה-105 יפהפיות אחת אחת, כשהמועדפת עלי היא ה-1750GTV. כתוב בראש שהתכוונתי לגרסאות הסדאן, לא בכדי.

את הסובייקטיביות אני בודק כל יום. איך אתה רוצה שאדבר על עיצוב? לאחר סקר מינה צמח?

הוקל לי. פיספסתי שכתבת "ספורט-סאלון".

אצל אלפיסטים זה סקר מינה תלתן.

פורסם

רוצים נייטריליות?

חבר שלא חובב רכב גדול [בלשון המעטה] מחפש להתחדש. הוא רוצה אבזור, עיצוב ומנוע חזק משודך לתיבה אוטומטית [כרגע על 1.2 TSI]. קודם חשב על A3 1.8T. אחר כך התלהב מה-159, אמר שנראית טוב, אבל רק מקדימה. הסתכל על ג'ולייטה ואמר שזו הכי נאה בעיניו מכל האופציות.

עכשיו הבאתם לי רעיון לשלוח לו תמונה של הג'וליה. נראה מה יגיד.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם
31 עמודי דיון, בא תראה לי שורה אחת שמישהוא פסל את הרכב.

עושה רושם - והלוואי שאתבדה - שזה הולך להיות פלופ מארץ הפלופים, זה העיצוב המסעיר שהסתירו?

מאזדה 3

/6 נראות דומות למדי לאלפא הזו למעט שבכה קדמית אלפא טיפוסית.

אם ההמשך הולך להיות כמו העיצוב החיצוני, מה אגיד -

נכנסתי לקישור, ראיתי גברים בבגד גוף צמוד רוקדים ליד ג'אנטים, יצאתי.

תכף אלפא יתחילו לייצר מיאטות.

עד לשם היה לי כוח לדפדף, סורי.

ZC6 | JB43 | 932

פורסם
אני חושב שיהיה שעון חום דיגיטלי אשר יציג גם את טמפרטורת השמן...

הלוואי, הרבה יותר רלוונטי מטמפרטורת המים.

הוקל לי. פיספסתי שכתבת "ספורט-סאלון".

אצל אלפיסטים זה סקר מינה תלתן.

אגב, שכחתי להוסיף את ה-90 לרשימה. עוד כונפה.

ZC6 | JB43 | 932

פורסם (נערך)

רומן, בחיי שהאנטנסביות שלך בדיון מערפלת את המחשבה שלך.

התגובה שלי התייחסה להשקה בלבד. איך הצלחת להבין שפסלתי את הרכב?

אני לא מאמין שאני צריך להסביר את הבדיחה נכון? למה גברים רוקדים בטייץ ומיאטות מתחברות?

מילא היית לוקח את התגובה הזו שלי:

התחלה ב-280 אש"ח לדעתי.

הנתונים היבשים מדהימים, אבל בתחושה אישית שלי, היא לא תצליח לערער את פופולאריות ה-M3. נראה לי שה-M3 תהיה טובה יותר.

סה"כ מדובר במכונית מאוד מסקרנת, שאין ספק שתהיה מעולה. לדעתי ההבדלים בינה לבין המתחרות יהיו בדברים הקטנים והכי חשוב בצורה שבה תתומחר. יש לי תחושה שבארץ מחירה יהיה גבוה מאוד, גבוה מדי.

וגם היא רחוקה מלהיות פסילה. סה"כ תחושה אישית שלי לאור המוניטין וההצלחה של ה-M3, עם העובדה שאלפא תמיד נמכרה פחות מהמתחרות הגרמניות [ב.מ.וו, מרצדס].

עריכה אחרונה על ידי ניקו פ.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3707 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...