Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3707 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפסול את הרכב אך ורק על סמך העיצוב - פיגור.

seriously?

לפסול רכב על סמך עיצוב זה פיגור?

אתה יודע לכמה אנשים קראת כרגע מפגרים...?

אני לא ארכוש בחיים מולטיפלה למרות שאני חושב שזה רכב מדהים ושימושי בטירוף, אם על זה אתה קורא לי מפגר אז... אהמ, כן.

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

• תגובות 1.2 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
אם בכך שאני מסרב לשפוט רכב לפני שנהגתי עליו מטר אני פאן-בוי, אז יאללה, שיהיה. אין פה עניין של צד. עד כמה שאני יודע באף צד אין פה רואי נסתרות ואורן זריף גם לא כותב פה. נכון שאני מתלהב - ופאק, נראה לי צודק להתלהב מדגם שחוזר לשורשים לאחר 23 שנים ומציג נתונים שמתיימרים לתת בראש ל-M3/4, שהן מובילות הקטגוריה. גם אם הוא לא נראה כנזר הבריאה. להזכיר - קו הספורט-סאלון של אלפא כלל את הדגמים הבאים:

ג'ולייטה 750/101

ג'וליה 105

ברלינה 105/115

אלפטא 116

ג'ולייטה 116

75

155

156

159

בהכללה מאד גסה - חוץ מהג'ולייטה הראשונה ועד הופעת ה-155 (שהייתה סבירה) כולן היו מכוערות, חלקן אפילו מאד (הברלינה, למשל, חסרת חן לחלוטין). לא העיצוב היה הנקודה ולא העיצוב היה החשוב ביותר.

עריכה - אמנם התגובה כוונה ל-oryo, אבל עונה יופי גם לפוסט של dorki.

הסר ידך מהברלינה, אוטו מדהים, גם ביופי גם באופי.

פורסם
אני לא ארכוש בחיים מולטיפלה למרות שאני חושב שזה רכב מדהים ושימושי בטירוף

או פוקוס.

A good drive is measured with G's, not KMH

Always go sideways

פורסם
הסר ידך מהברלינה, אוטו מדהים, גם ביופי גם באופי.

worry not, לא נוגע בו. גם את האלפא 6 מבחינתי אתה יכול לקחת. אופי - ייתכן מאד, אבל לא דיברתי עליו.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם (נערך)

מגרש השדים, אחרי הנהיגה על הפוקוס אקובוסט, כבר אמרתי לחבר שכשהוא נפטר מהרכב יש סיכוי סביר שהוא יעבור אל אשתי... XD

אבל כן, לא פוקוס, לא עבורי לפחות

עריכה אחרונה על ידי oryo

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

• חברי המעגל הראשון
פורסם
seriously?

לפסול רכב על סמך עיצוב זה פיגור?

אתה יודע לכמה אנשים קראת כרגע מפגרים...?

אני לא ארכוש בחיים מולטיפלה למרות שאני חושב שזה רכב מדהים ושימושי בטירוף, אם על זה אתה קורא לי מפגר אז... אהמ, כן.

שים לב כשאתה קורא. הרכב המדובר, לא כל רכב. לפסול את האלפא הזאת בגלל העיצוב זה מאד מפגר. מישהו באמת חושב שהיא מכוערת מעבר לכל פרופורציה?

ברור לך שגם אני אפסול את הרכב הכי טוב בעולם אם הוא יראה כמו גוש חרא.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם (נערך)

אוקיי, לא הבנתי את כוונתך.

אני חושב שהיא יפה, יפה מאוד אפילו.

אני גם חושב שהרכב יצליח, אם יהיה לו תמחור ריאלי.

עם זאת, אני חושב שהעיצוב חסר ייחוד, וזה מבאס אותי כי הייחוד של אלפא זה ה'קיק' שלהם, זה מה שגורם לי לשקול לרכוש ג'ולייטה למרות שיש לה הרבה מאוד פרמטרים אחרים בהם היא לעיתים נחותה יחסית לתחרות.

וזה, מבאס. כשאגיע לנקודת החלפת הרכב יש סיכוי שהג'וליה תהיה רלוונטית עבורי, ואני קיוויתי מאוד שהיא תהיה סוגשל 159 'של זמננו' מבחינה עיצובית, והיא ממש לא (לטעמי). היא נראית לי כמו 'סתם' עוד רכב יפה.

(ב159, התאהבתי from the get go, לא היתה תקופת הסתגלות ולא בטיח)

עריכה אחרונה על ידי oryo

פורסם
worry not, לא נוגע בו. גם את האלפא 6 מבחינתי אתה יכול לקחת. אופי - ייתכן מאד, אבל לא דיברתי עליו.
אלפא 6 היא לא יותר מאלפטא מגודלת מדי, גסה ומסורבלת. ברלינה היא עיצוב מהנקיים והעדינים שהוצמדו אי פעם לפח על גלגלים. פרופורציות מושלמות למרכב ותא נוסעים שפשוט אין יותר כדוגמתו, עתיר עור, עץ וכרום והכל במינון הכי נבון שניתן לדמיין. מהעיצובים היותר משובחים של ברטונה. לשים את ה 6 יחד עם הברלינה ? במקומך הייתי שוקל שוב ואני באמת עדין.
פורסם
עם זאת, אני חושב שהעיצוב חסר ייחוד, וזה מבאס אותי כי הייחוד של אלפא זה ה'קיק' שלהם, זה מה שגורם לי לשקול לרכוש ג'ולייטה למרות שיש לה הרבה מאוד פרמטרים בהם היא נחותה יחסית לתחרות.

וזה, מבאס.

לגבי ה"קיק" ראה פוסט קודם שלי, אך דווקא הג'ולייטה (ואתה לא יכול להגיד שיש לי משהו כנגדה, בדיוק קניתי אחת) היא אולי מהאלפות הכי מיינסטרים שיצאו לאחרונה.

אלפא 6 היא לא יותר מאלפטא מגודלת מדי, גסה ומסורבלת. ברלינה היא עיצוב מהנקיים והעדינים שהוצמדו אי פעם לפח על גלגלים. פרופורציות מושלמות למרכב ותא נוסעים שפשוט אין יותר כדוגמתו, עתיר עור, עץ וכרום והכל במינון הכי נבון שניתן לדמיין. מהעיצובים היותר משובחים של ברטונה. לשים את ה 6 יחד עם הברלינה ? במקומך הייתי שוקל שוב ואני באמת עדין.

תראה. אמנם עיצוב זה בעיני המתבונן, אבל ואלה - אתה הראשון שאני מכיר שחושב שהברלינה יפה, מה גם שברלינה לג'וליה היא כמו 6 לאלפטה, אותו העיקרון. מצד שני, בסוף בטח נמצא גם מישהו שחושב שה-6 היא יפה. אני, למשל, מאד אוהב את העיצוב של ה-75, למרות שבגדול, גם היא לא כוסית-על.

ZC6 | JB43 | 932

פורסם (נערך)

לא יודע איך אתה מגדיר מיינסטרים, אבל הג'ולייטה לא דומה בעיני לשום דבר אחר על הכביש. למיטב ידיעתי וקריאתי, גם המקטרגים שלה לא טוענים שהיא מיינסטרימית אלא פשוט טוענים שהיא מכוערת.

כנראה שזה כבר עניין סובייקטיבי.

אגב ראיתי את הפוסט הקודם שלך, לא הסכמתי איתו. לטעמי רוב האלפות נראו 'כמו אלפות' ולא כמו שום דבר אחר. את הג'וליה אני כנראה לא אזהה מרחוק (לעומת 159 שאני אזהה דרך המשקפת של עמיר פרץ).

עריכה אחרונה על ידי oryo

• חברי המעגל הראשון
פורסם (נערך)

וזה, מבאס. כשאגיע לנקודת החלפת הרכב יש סיכוי שהג'וליה תהיה רלוונטית עבורי, ואני קיוויתי מאוד שהיא תהיה סוגשל 159 'של זמננו' מבחינה עיצובית, והיא ממש לא (לטעמי). היא נראית לי כמו 'סתם' עוד רכב יפה.

(ב159, התאהבתי from the get go, לא היתה תקופת הסתגלות ולא בטיח)

צודק. אבל אתה יודע כמה זה קשה להמציא משהו חדש ומקורי לחלוטין + להפוך אותו לנורמלי בתקופה העכשווית?

זה מה שאמנים עושים, ממחזרים את עצמם כל הזמן עד שאולי יצא להם משהו מקורי ומהפכני פעם או פעמיים בחיים.

שים לב שלכל יצרן, רק דגמים בודדים הפכו לאייקונים של עיצוב, כאלה שלא משנה באיזה תקופה בהיסטוריה האנושית תסתכל עליהם, מיד תבין שזו יצירת אומנות.

עריכה אחרונה על ידי SlowRide

פורסם
ואני השני שחושב שהברלינה יפה.

רועי נימק היטב גם מדוע.

סובייקטיבי. אני לא משתגע על העיצוב של הג'וליה, אבל הפרופורציות וה-stance שלה מאד נכונים, לטעמי. הברלינה מותחת את כל אלה באופן שלדעתי הורס, בדיוק, כמו שרועי כתב, שה-6 עושה לאלפטה (שאותה אני אוהב רק בגוף הקופה).

ZC6 | JB43 | 932

• חברי המעגל הראשון
פורסם
כבר 30 עמודים, אבל רק התחלנו. יש שעון חום?

חייב, זו איטלקיה ובטוח תתחמם וילך הפקום-ראש.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3707 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...