Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3708 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

מה קשור מבחן קבלה, בתור קורא מהצד (שנהנה מההודעות שלך) אין בכלל ספק שהדעה שלך מוטה חזק. אני מופתע מההיתממות שלך בנושא, אפס מודעות עצמית או סתם מגננה?

אני חושב שאתה לוקח את הדברים כגנאי, למרות שאין בהם גנאי בכלל. אם היית רוצה/יכול לשים משקפיים של מתבונן מהצד, והיית קורא את התגובות שלך (ולא רק בשרשור הזה), אני סבור שהיה לך ברור מאוד עד כמה הן נראות אובייקטיביות.

כמובן שכמו שיבגני אמר - יש כאן בפורום (וספציפית בשרשור הזה) אנשים לא-אובייקטיביים בעליל גם מהצד השני - שאפילו אם היה יוצא לאלפא מכונית סטייל למבורגיני אוונטדור הם היו מתלוננים על זה שהגלגלים בצבע מאעפן.

עריכה אחרונה על ידי oryo

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

• תגובות 1.2 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם (נערך)

^ אני לא נייטרלי וגם לא טענתי כך. למעשה, כמעט אף אחד אינו נייטרלי אבל זה כבר דיון פילוסופי שאין לי כוונה להכנס אליו.

זה ש-יבגניפ, או כל אחד אחר, לא אהב את העיצוב לא באמת מטריד את מנוחתי - כל אחד ודעתו. לראייתי, העובדה שהוא מעיד על עצמו שהוא אובייקטיבי ולכן דעתו אולי, ככה רק ברמיזה, יותר מקובלת מאשר מה שחושבים ה"פסיכים" משני הצדדים, היא הבעייתית כאן.

עריכה אחרונה על ידי Cuore Sportivo

* מועדון אלפא רומיאו הישראלי IAROC *

פורסם

לא רואה כאן בעייתיות.

אם נמיר את הנושא למשהו אחר בשביל לא להפוך את זה לאישי:

אם לאורך זמן אתה רואה שאלפא תמיד תומך בסמסונג, לא משנה הדגם ולא משנה הביצועים, אז כשתרצה לרכוש פלאפון תוכל לנחש את דעתו בנושא הזה, ותוכל לדעת שהיות והיא לא אובייקטיבית היא לא בהכרח משקפת את המציאות.

אם לעומת זאת בראבו (שיט, עזוב בראבו: גמא) לעיתים תומך בסמסונג, ולעיתים באפל - יהיה מעניין יותר לשמוע מה הוא חושב על הדגם האחרון של שני היצרנים.

כמובן שאם אתה רוצה לקנות טלויזיה, הדעה של שניהם שקולה.

זה לא אומר שום דבר רע על אלפא או גמא בכלליות, רק אומר שהמשקל של הדעה שלהם בנוגע לסוגיה ספציפית בה אחד הצדדים מוטה חזק, אינו אותו משקל.

זה כמו שאם אתה תתלבט עבור איזו מפלגה לבחור, זה יהיה לא נבון מצידך להקשיב רק לעצתו של ליברמן ;)

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם

הויכוח הוא על עיצוב, עיצוב הוא עניין של טעם, לרדת לפסים אישיים זה אף פעם לא טוב.

אם עוקפים אותך מימין את/ה כנראה בנתיב הלא נכון.

(lancia delta turbo mk3 (844

fiat x1/9

HU: ECLIPSE CD5000   AMP: NAKAMICHI PA1004   SUB: ROCKFORD FOSGATE rfz3412    FRONT: RAINBOW CS 3/160

פורסם

אבל על עיצוב אי אפשר להתווכח, כי זה עניין של טעם. אז על מה לעזאזל רבים פה כבר 27 עמודים?!

A good drive is measured with G's, not KMH

Always go sideways

פורסם

כל אחד שנמצא פה מספיק זמן יודע, שאם השרשור הוא על VAG או על איטלקיה - העמודים יזרמו כמו הביוב בקינגס לנדינג.

פורסם

קודם כל, אף אחד לא רב, מנהלים דיון.

והדיון הוא לא על טוב או רע, יפה או לא, אלא על זה שהעיצוב הוא אסופה של מוטיבים ממובילי הקטגוריה ועל זה הביקורת.

זו ביקורת 100% אובייקטיבית.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

באופן כללי אני מסופק שביקורת על עיצוב יכולה להיות אובייקטיבית. ממילא כאן היא משולבת בביקורת ריבה יותר, אז על אחת כמה וכמה.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

עריכה:

נמחק כי זה בזבוז זמן.

אני רק אסכים עם פאלו (לשם שינוי) ואכתוב שהייתי בין אלו שציפו למשהו כמו בררה או gt או 159.

חבל שזה לא שם.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם

שוב - קחו זמן. כשה-159 יצאה דיברו עליה בדיוק, אבל בדיוק ככה (כולל ציטוטי "פרופיל של מאזדה" בפורום מועדון אלפא, בחיי), ועכשיו היא פתאום נזר הבריאה, יותר טובה מבראבו ופאביה. על ה-GT אמרו דברים אפילו יותר גרועים.

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

בהחלט יכול להיות שאתה צודק.

יכול להיות גם שהדיעה של תשתנה כשהיא תגיע לארץ ומישהו מהמגיבים כאן יזמין אחת ;)

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם

זה לא יכול או לא יכול להיות, הכל בכתובים.

ZC6 | JB43 | 932

פורסם (נערך)

חוץ מהפעם, כי הרי הג'וליה לא מספקת להם רעיונות חדשים... P:

אני ממש קיוויתי שהעיצוב יהיה יותר דומה לאיטרציה על אחד מהבאים, שהזכירו לי את 159 הנצחית:

Alfa-Romeo-Giulia-1-000400.jpg2015-alfa-romeo-giulia-GT-1024x688.jpg

עריכה אחרונה על ידי oryo

פורסם

רומן - כשמסתכלים על הג'וליה, לידה ה-159 בהחלט נזר הבריאה.

הלא כן ? (עם היד על הלב, תגיד לי שאני טועה...? )

אין בכלל ספק (לי לפחות) שאלפא הולכת עם הזמן ונהיית פחות ופחות אלפא (יש לזה מן הסתם סיבות). מי שאמר שהמותג הולך ודועך (שלא לומר הולך ומת) - אז זו גם תחושתי, נשאר רק הסמל (וגם אותו החליפו). אולי הזמן יוכיח אחרת - נשאר רק לקוות.

לאוהבי המותג ללא תקנה - "אין ברירה" אלא לאהוב או לנסות ולהתחבר בכל זאת לג'וליה החדשה שהוצגה זה מכבר.

(הדוגמה הקיצונית אך הכי טובה שאני יכול לתת היא של הורים, שנתנו הכל לבן שלהם. בינתיים הבן סרח ופשע, אך ההורים עדיין אוהבים אותו).

מובן ומקובל, אבל קשה להשתכנע שהיא-היא ממשיכה את המסורת.

למי שעדיין מתרפק על העבר של אלפא (כמוני למשל) - מעדיף להשאר עם ה-156 המזדקנת ולאכול את הלוקשים שלה (באחזקה).

לפחות אני מרגיש (וגם אחרים שהגיבו כאן לפחות) שיש גם אלפא אמיתית לפחות יותר מהג'ולייטה / מיטו / ג'וליה ואולי גם יותר מה-159.

מן הסתם אם היתה לי gt 1750 veloce - אז בוודאי עוד יותר :lol: (טוב, צריך גם להתפשר).

אם אני צריך לקנות היום רכב חדש ספורטיבי בסיגמנט הזה (והממון נמצא כמובן בכיסי) - לא חושב שהייתי בוחר בג'וליה.

alfa 156 2.5.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3708 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...