Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3707 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הכל טוב ויפה ניקו, רק שזה לא עיצוב של אלפא בכלל אלה חברה חיצונית שהחליטה לעצב גוף חדש על בסיס ה8c.

למרות זאת, לדעתי זו האלפא הלא אלפא הכי יפה שיוצרה.

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

• תגובות 1.2 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
הכל טוב ויפה ניקו, רק שזה לא עיצוב של אלפא בכלל אלה חברה חיצונית שהחליטה לעצב גוף חדש על בסיס ה8c.

למרות זאת, לדעתי זו האלפא הלא אלפא הכי יפה שיוצרה.

וואלה, לא היה לי מושג. מה שם החברה? יש להם עוד עיצובים שאפשר להתרשם מהם?

בשורה התחתונה, מצידנו שיעצב מי אותה מי שעיצב את המולטיפלה. המכונית הזו מהפנטת [אותי לפחות].

דיסקו וולנטה (המודרנית) נולדה בחטא, שכן כל דיסקו הייתה 8C לפני כן.

איך אומרים? "בוא לצד האפל, יש לנו עוגיות", לא?

אז בוא לצד האפל יש לנו דיסקו [לא חבר הפורום] :twisted:

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

ניקו, החברה היא Carrozzeria Touring, התחילו את דרכם לפני כמעט מאה שנים כבוני כרכרות לפי הזמנה.

זה בעצם מה שהם עשו לאלפא, פשוט הלבישו לה גוף אחר.

פורסם

עוד מסמר בארון הקבורה שהוא "הם העתיקו ממזדה בלה בלה בלה", שימו לב לעיצובי הקונספט האלו והשנים שלהם.

במיוחד השנים 2009 ו2011 כשמזדה שש החדשה עוד לא הייתה בתכנון בכלל.

post-23-0-16921500-1435345069.jpg

הפנסים והפרונט עדיין מזכירים את המזדה שש החדשה ונראים די דומים לג'וליה שהוצגה.

אז או שלמעצבי אלפא הייתה מכונת זמן והם העתיקו ממזדה העתידית או שמישהו צריך לאכול את הכובע.

*קרדיט לזלמן מפורום מועדון אלפא שהעלה את התמונה הזו בהקשר שונה לחלוטין.

פורסם (נערך)

אקסודוס,

למען ההגינות יש לציין כי בתמונות הללו אינם מופיעים "קונספטים" של אלפא אלא ציורים של אנשים פרטיים.

כך או אחרת, אני אישית לא חושב שהג'וליה מזכירה מאזדה 6. יחד עם זאת, מאזדה השאילו, ולא בפעם הראשונה, לא מעט אלמנטים עיצוביים של האיטלקים ב-6 החדשה. ה-6 נראית מעולה לדעתי ואני גם לא חושב שזה נורא, עדיף שיעתיקו מאלפא מאשר מסובארו. אגב, הם כבר הודו בעבר שכאשר הם ניגשים לעצב רכב, הם בודקים תחילה מה אלפא עשו לאחרונה.

עריכה אחרונה על ידי Cuore Sportivo

* מועדון אלפא רומיאו הישראלי IAROC *

פורסם

אני קצת מבולבל, איך ברכב שהוצג ב 2012 יש אלמנטים "מועתקים" מרכב שהוצג לראשונה אתמול?

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

קורו,

יצא לי לפגוש את הדיסקו פנים מול פנים.

היא דוגמא מצויינת (ששכחתי ממנה לגמרי) לאיך אני חושב שאלפא אמורה לגרום לך להרגיש כול פעם שאתה רואה אותה.

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם
קצת מוזר להסיק שהעיצוב הזה שאין בו איזו בשורה או חדשנות יוצאת דופן, הוא הראיה הניצחת לכך שהרוח הזו של אלפא שבקה חיים לכל חי יחד עם מרכז העיצוב שהיה או לא. ראשית גם ה 4C שהבאת כאן היא תולדת התקופה הנוכחית חסרת שאר הרוח כדבריך, חשוב יותר מרבית העיצובים יוצאי הדופן ועתירי הדמיון היו בכלל פרי עטם של בתי עיצוב כמו פינינפארינה, ברטונה ולפעמים זאגאטו. אלפא כמעצבת בכלל לא היתה שם.

1. לא טענתי שזו ההוכחה הניצחת ואפילו לא הסיבה היחידה. אבל כשאתה מתחיל הכל מחדש אז קשה לשמר את מה שהיה... (גם דברים רעים!).

בוודאי שהרבה עיצובים באו במקור מסדנאות עיצוב, אבל לא בשיטת מכרז. יצרני רכב לא מתכננים כמעט שום רכיב ברכב שלהם in house, אבל שיטת העבודה מול הסטודיו היא גם חלק מתהליך שנלמד בארגון. גם סדנת העיצוב לא עבדה בריק, אלא כקבלן מול לקוח.

2. ה-4C ספיציפית לא סובלת מהמגבלות של מכונית בייצור המוני. שיטת הייצור שלה היא של מכונית במהדורה מוגבלת יחסית וזה נתן חופש בתכנון העיצוב.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

עוד הערה לגבי עיצוב הג'וליה, אני מניח שהעיצוב שלה שמרני יחסית גם כדי לא להתחרות ויזואלית במותג הבא בהיררכיה של פיאט, מזראטי.

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם

לדעתי היא נראית פשוט מדהים, מהממת מכל זווית.

תא הנוסעים בכלל נראה חבל"ז. שיחקו אותה.

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3707 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...