Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3708 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אתה מתבלבל, הן היו הרבה יותר יקרות. התחילו בסביבות המחיר שכתבת והצפינו אל מעבר ל400.

הראשונה שלי (TI 2.2 ידנית) תומחרה באופן רשמי בקצת יותר מ350 על הכביש ב2008.

לגבי המחיר של הג'וליה, הלוואי והוא יהיה קרוב ל159 רק שלפי הצהרות מרקיונה כנראה שלא.

• תגובות 1.2 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
ואני מזכיר ש 159 שכבו בבונדד כאבן שאין לה הופכין כשיובאו בהתחלה במפרט של 279K ש"ח (מקווה שלא מתבלבל במחיר).

כמו שאמר מר"ן הפורום, במחיר של 300 ש"ח לדגם הבסיסי, "חבל על הסולר של האוניה שתביא אותן לכאן".

קבל תיקון - אוניה מונעת במזוט, לא בסולר.

ואם זה יהיה טווח המחירים שלה באירופה, אזי חבל על הסולר של המוביליות שיוציאו אותה מהמפעל לעתיד לא ידוע.

למעט אקזוטיקה אמיתית כמו פרארי או למבורגיני, או אפילו חצי אקזוטיות כמו מזארטי, אף מכונית איטלקית יקרה לא הצליחה באמת, לפחות לא ב 40 שנה האחרונות, ולא בגלל שהיו גרועות.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

האם 159 תומחרה גבוה בגלל היצרן או בגלל סמל"ת?

אנחנו אפילו לא יודעים מה תהיה גרסת הבסיס עדיין, אז לדבר על המחיר שלה?!

זה הפוך.

המחיר של דגם הבסיס נגזר מ"גבולות המותג" ועפ"י הגבולות האלה מתמחרים את הרכב והוא (התמחור) זה שמחליט איזה מנוע ואיזה אבזור יכול להכנס לתמחור הזה.

אם הם (או כל יצרן אחר) יתמחרו מחוץ לגבולות המותג (ג'וליה, לא אלפא רומאו) הם יספרו זבובים.

1400 טורבו, 170 כ"ס ב 300K ש"ח זה לספור זבובים ולעשות טוב על הנשמה לסוכנים באולם התצוגה של ב.מ.וו.

קבל תיקון - אוניה מונעת במזוט, לא בסולר.

תודה על התיקון :lol:

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

אין לי שמץ של מושג מה המחירים של BMW או מה יהיו המחירים של האלפא הזו אבל גבולות המחיר מאוד פשוטים וברורים.

חובת ההוכחה היא על אלפא. כל דגם שייצא וצפוי להתחרות בדגם מקביל של BMW יצטרך להיות טוב יותר מכל בחינה ומתומחר ב-5-10 אחוז פחות על מנת לייצר מכירות. כל ניסיון להשוות מחיר או למכור יקר יותר מעל דגם מקביל של BMW ינחל מפלה.

אם עוקפים אותך מימין את/ה כנראה בנתיב הלא נכון.

(lancia delta turbo mk3 (844

fiat x1/9

HU: ECLIPSE CD5000   AMP: NAKAMICHI PA1004   SUB: ROCKFORD FOSGATE rfz3412    FRONT: RAINBOW CS 3/160

פורסם
לא היית אומר שהם וה-DNA של מה שהם יצרו, מגולמים כיום - בצורה כזו או אחרת - באבארט?

אני חושב שיש בזה משהו.

גם ה-500 אבארט היא שילוב של עיצוב ותוכן, למרות שהתוכן גם הוא טוב מאוד.

נהגתי רק ב-500 והיא בהחלט משהו מיוחד. אישית ה-500 הרגיזה אותי, כי אני לא אוהב שבמכונית כזו אי אפשר לנתק את הבקרה (זה לא שאני נוהג טוב, אבל אני רוצה לתקן את הטעויות שלי לבד), אבל אי אפשר להתכחש לעובדה שהיא ממש מיוחדת.

אבל העיקר באבארט זה מה שעושים עם המותג בארץ.

יוצרים חוויה של בעלות, בחסות היבואן, שזה ממש נהדר. אנשים לא מחפשים רק את הכלי ולנהוג, אלא גם לשתף ולהיות בקהילה. לקחו מכונית וחצי ויצרו סביבה הייפ, גאווה ברכישה וקהילה קטנה שדבקה במותג.

בשבילי זה מותג עם כיסוי, למרות שאין לו לא היסטוריה ולא הילה.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

• חברי המעגל הראשון
פורסם (נערך)

האמת?

העיצוב לא רע ביחס למפלצות חסרות הפרופורציה שמתגלגלות בכל מקום. העיצוב פשוט לא מקורי, זה הכל.

זה חבל, אבל לא מדובר ברכב מכוער חו"ח.

כנראה כשאין לך משהו מקורי מספיק מוצלח, אתה מעתיק אלמנטים מוכחים.

מצחיק כי אפשר לומר שBMW סוג של העתיקו מאלפא הרבה אלמנטים בשנות ה70 (בעיקר בחזית), עכשיו אלפא מחזירים להם ומעתיקים את הפרופיל.

עריכה אחרונה על ידי SlowRide

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
רומן,

אתה מציג מיצג שוא כאילו לאלפא רומאו יש איזה קהילת שונאים שישמחו לקטול אותה בכל הזדמנות ולעולם לא יקנו אלפא רומאו כאשר האמת היא הפוכה לחלוטין.

אין חובב רכב אחד שאני מכיר שמוכן לפסול באופן גורף את תוצרת אלפא רומאו, רק שייצרו כבר איזה משהוא שהוא לא מגרד את התחתית של הקטגוריה שבה היא נמצאת.

כולנו תקווה שזה יקרה עם הג'וליה הזו.

מצג שווא? כל שרשור כאן פחות או יותר מביא את דבריי לגדרי "אמת דיברתי". מצג שווא הכי רחוק מדבריי.

מה גם שה-156/147, למשל, היו רחוקות שנות אור מתחתית הקטגוריה, ועדיין שום דבר לא מזיז לאף אחד. גם ה-159 (חרף היותה לא כלכלית בעליל) לא הייתה מכונית רעה, גם ביחס לבכירות שבמתחרות.

אבל בגדול אני יודע שאני מדבר לשווא, זה בסדר.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

רק שלא יתנו לה מחיר סטייל בררה ,שהגיעה לארץ במנוע הצנוע 2.2 במחיר של 390 אלף בזמנו .

וה 3.2 הגיעה ל 470 אלף.

כי אם זה רכב שאמורים לבנות עליו סקס אפיל מוטורי לדורות הבאים ושיקשור את הדגמים הבאים

או לצידה של זו, אז כולי מלא בשאלות ותהיות.

פורסם
מה גם שה-156/147, למשל, היו רחוקות שנות אור מתחתית הקטגוריה, ועדיין שום דבר לא מזיז לאף אחד. גם ה-159 (חרף היותה לא כלכלית בעליל) לא הייתה מכונית רעה, גם ביחס לבכירות שבמתחרות.

צודק 100%.

מה 100, מליון אחוז!

וזו בדיוק הסיבה שתהפוך את הפורום ותנער שעה, לא תמצא ב 11 שנות כתיבה שלי כאן (OMG) אפילו מילה אחת רעה על אף אחת משתיהן וגם לא על ה 159 (למעט עניין המחיר).

אבל בגדול אני יודע שאני מדבר לשווא, זה בסדר.

אתה בהחלט מדבר לשוא כאשר מדובר על המיטו או הגולייטה, אף אחת משתיהן לא תככב בספר "המכוניות הגדולות של אלפא רומאו".

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
אתה בהחלט מדבר לשוא כאשר מדובר על המיטו או הגולייטה, אף אחת משתיהן לא תככב בספר "המכוניות הגדולות של אלפא רומאו".

ביחד עם האלפא 6, האלפא 90 וכמובן הארנה הבלתי נשכחת.

אבל מצד שני הג'וליה המקורית, ה GTV שנראית נפלא גם אחרי 50 שנה, האלפטא והאלפא 75.

זה שאלפא מצליחה לעורר כל כך הרבה אמוציות, מעיד שישנה עוד תקווה.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

אין ספק שדבר אחד אלפא שימרו היטב זה נושא האמוציות. זו תמיד הייתה האטמוספירה שלהם.

רק שבעולם המודרני כפי שהם תופסים אותו, ניהול האמוציות מודגש בצורת ההשקה והכוח של הבאזז ברשת.

ראבק - מתי נוכל לראות את האינטריור? מתי ישוחרר המפרט? יש לפחות תאריך לדברים האלו?

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3708 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...