Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3709 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אם זה מה שקורה פה כשיש רק תמונות של הרכב, אני לא רוצה לדעת מה יהיה פה כשיתפרסם מבחן ראשון, שלא לדבר על מבחן השוואתי ראש בראש מול הסדרה 3.

שתהיו לי בריאים, יותר רגשנים מאישה במחזור שאמרו לה שהיא השמינה.

A good drive is measured with G's, not KMH

Always go sideways

• תגובות 1.2 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

האמת שלטעמי האישי סוף סוף אלפא שנראת כמו אלפא, כי מאז ה 159 משהו ממש לא הסתדר לי מבחינת עיצוב בפרונט של מיטו וג'ולייטה.

פורסם

רומן,

אתה מציג מיצג שוא כאילו לאלפא רומאו יש איזה קהילת שונאים שישמחו לקטול אותה בכל הזדמנות ולעולם לא יקנו אלפא רומאו כאשר האמת היא הפוכה לחלוטין.

אין חובב רכב אחד שאני מכיר שמוכן לפסול באופן גורף את תוצרת אלפא רומאו, רק שייצרו כבר איזה משהוא שהוא לא מגרד את התחתית של הקטגוריה שבה היא נמצאת.

כולנו תקווה שזה יקרה עם הג'וליה הזו.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
ואם כן, תקנה?

לא.

אבל אבא שלי עלול... הוא מזדקן וצריך משהו יותר מיושב.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
שתהיו לי בריאים, יותר רגשנים מאישה במחזור שאמרו לה שהיא השמינה.

מההיכרות שלי עם חברה שלך, אין שום סיכוי שאתה יודע איך תתנהג אישה כזו - מהסיבה הפשוטה שאם היית מנסה לעשות את מה שתיארת בהודעה שלך, לא היית חי בשביל לכתוב את ההודעה הנ"ל.

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם

העיצוב ממשיך את הקו הנוכחי של החטיבה אלפא מזראטי. רואים את זה במעבר מה159 היחודית לג'וליה ומהקוואטרופורטה המאוד יחודית הקודמת לנוכחית. כנראה מהמקום של לפנות לקהל רחב יותר. זה אולי קצת צורם ללקוחות הקיימים שהתחברו ומתחברים לעיצובים האקסצנטרים אבל מרחיב את קהל הלקוחות לכאלה שהם קצת יותר שמרניים.

שימו את זה בצד, לפי הנתונים היבשים שפורסמו אני לוקח מספר ומתייצב בסוכנות, יהיה תור ארוך.

פורסם

Oryo,

כנראה שאתה לא מכיר את חברה שלו מספיק (אולי לא את הנכונה), כי עובדה שהוא עדיין חי כדי לספר על זה (שלא נדבר על העובדה שההערה לא קיבלה 200+ תגובות [emoji1]).

Mini Cooper S R56 - לכיף

פורסם (נערך)

אני הבנתי מהנתונים היבשים (של הQV) שהמחיר יהיה בהתאם...

אני מאוד, מאוד, סקרן לדעת כמה תעלה הגרסא ה'שפוייה'. במחיר הנכון (קרוב יותר ל200 מאשר ל300).... עלולה להיות פה עסקה מעניינת מאוד.

אבל אני סקפטי שזה יקרה.

ובמחיר הגבוה יותר, לא נראה לי שהם יצטרכו מספר בשביל לסדר את התור.

Murzilka לא הבנתי, איך את קשורה לנושא בכלל? :p

עריכה אחרונה על ידי oryo

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם
מההיכרות שלי עם חברה שלך, אין שום סיכוי שאתה יודע איך תתנהג אישה כזו - מהסיבה הפשוטה שאם היית מנסה לעשות את מה שתיארת בהודעה שלך, לא היית חי בשביל לכתוב את ההודעה הנ"ל.

כנראה שאתה לא מכיר אותו מספיק, אם היית מכיר טוב היית יודע שהוא בחור ממש קשקשן, ממציא מלא דברים...

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם
כנראה שאתה לא מכיר אותו מספיק, אם היית מכיר טוב היית יודע שהוא בחור ממש קשקשן, ממציא מלא דברים...

ואני גם לא יודע את מחירון החלפים של BMW בארץ!

A good drive is measured with G's, not KMH

Always go sideways

פורסם

איזה טירוף הולך כאן,נחמד לראות את זה...

לפי דעתי מדובר ברכב מדהים שהולך כנראה לככב בקטגוריה שלו (מדבר על הQVׂ ),הרכב ממש נראה מזארטי קטנה ולצערי המחיר שלו יהיה דיי צמוד לגיבלי ככה שהוא ישאר בגדר חלום רחוק.

הגרסה הרגילה תהיה בין 270-400 בערך,לא יתמחרו דבר כזה בזול בשום מצב,וחבל..

פורסם

היא ממוצבת מול סידרה שלוש והיא תמוצב בצורה כזו שאולי תטען לעליונות, אולי תהיה יותר מאובזרת, אבל קשה לי מאוד להאמין שהתמחור זולה יותר (כל המנהלי מותג האלה חושבים שאם זה יותר זול זה נתפש באופן אוטומטי כנחות, זו איזו קשקשת שטות שמלמדים אותם במינהל עסקים בתואר ראשון).

מה שבעצם אומר מחיר מינימלי של 230K ש"ח.

AMIGER, איציק86,

מחיר התחלתי של 300K ש"ח???:shock2::shock2::shock2:

70K ש"ח מעל הסידרה 3 הזולה ביותר?

פורסם

^ זה תלוי מה תהיה גרסת הבסיס של היצרן ואיזו גרסת בסיס תיובא ע"י סמל"ת. בכל אופן, אני רק מזכיר שמרצדס מוכרים רכב מאכזב (C קלאס) וחלש (156 כ"ס) במחיר התחלתי של כ-300,000 ש"ח כי זה מרצדס.

אז אם גרסת הבסיס של אלפא תהיה 180 כ"ס + מאובזרת יפה (יותר טוב מ-320 בסיסית) אז אני מניח ש-250,000 ש"ח אינם סכום מופרך.

* מועדון אלפא רומיאו הישראלי IAROC *

פורסם

ואני מזכיר ש 159 שכבו בבונדד כאבן שאין לה הופכין כשיובאו בהתחלה במפרט של 279K ש"ח (מקווה שלא מתבלבל במחיר).

כמו שאמר מר"ן הפורום, במחיר של 300 ש"ח לדגם הבסיסי, "חבל על הסולר של האוניה שתביא אותן לכאן".

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3709 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...