Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3708 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אם הבוס בכבודו ובעצמו של אלפא רומאו אומר כזה דבר זה מבחינתי כאילו בית משפט הכריז על "סוף דיון".

(AVIA, תודה על התיקון, בוצעה עריכה במקור).

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

• תגובות 1.2 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

וואו בגירה, המשפט שלך כ"כ לא נכון מכ"כ הרבה זוויות, שאני לא רואה סיבה להפריך אותו ברצינות. אם זה לא היית אתה הייתי חושב שזה ניסיון להטריל

(is it?)

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם

כמובן שאין בכך סטנדרט כפול או משהו דומה, חלילה.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

ORYO,

המשפט שלי?

אין משפט שלי.

יש משפט שהמנכ"ל אמר ולדעתי אומר הכל.

אם לדעתך לא, אשמח לשמוע איך אתה מבין את הציטוט שלו.

פורסם

אני מבין את המשפט שלו בדיוק כמוך, ועם זאת לא חושב שמשפט של בעל ארגון מסוים יכול לסגור דיון.

שופט שטוען ש1000 שקל קנס לאדם שנהג שיכור והפך ילדה בת 8 לצמח לכל החיים גורם לך לחשוב שהעונש הזה הוא בסדר? (לי לא)

אני יכול לתת עוד 1001 דוגמאות, אני יכול גם לומר שהאדם שאתה מצטט אולי אומר את שהוא אומר בגלל אסטרטגיה שיווקית, אני יכול לסתור את זה בעוד הרבה מאוד דרכים.

אין עוררין שהדעה שלו מסתנכרנת יופי עם שלך, יש עוררין על הטענה שלך שבגלל שהוא אמר את זה הדיון "סגור חתום נעול מאחורי בריח זרקתי את המפתח לים" :)

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם

הדעה שלו לא מסתנכרנת עם שלי, היא מסתנכרנת עם מה שכל עולם הרכב חושב, חוץ כמובן מפאן בוייז של המותג (בין אם הפאן בוי הוא חבר פורום או כתב רכב).

יאללה, נחזור לג'וליה.

פורסם
ORYO,

המשפט שלי?

אין משפט שלי.

יש משפט שהמנכ"ל אמר ולדעתי אומר הכל.

אם לדעתך לא, אשמח לשמוע איך אתה מבין את הציטוט שלו.

בדיוק כמו את יתר המשפטים שלו - בבל"ת שיווקי.

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

אני מניח שחלק מהתסכול שלי נובע מכך שבשנים האחרונות כל החברות מציגות דגמים "מחודשים" של מכוניות משנים קודמות כגון המיני, פיאט 500, כמה וכמה דגמים אמריקאיים וחוות מכך הצלחה גדולה, ואלפא לא שם!

אני חווה כלכך הרבה רגשות כאשר אני רואה דגמים ישנים של אלפא (ואני לא מתכוון בהכרח למאה ה20), שזה מוזר לי איך החברה הזאת, מכולן, לא משתמשת בזה!

נכון, צריך גם להתקדם, אך המורשת האיטלקית הזאת, העיצוב והרגשות שהרכבים שלהם העלו במשך השנים כאילו נשכחו כאן למען מרוץ של רווח ותחתרות של מספר מסירות שנתי בין החברות.

נכון, אלפא, כמו כל יצרן רכב זה עסק, זה צריך להיות רווחי, אבל באיטלקיות אני רואה יותר מזה.

פורסם

אני מניח שפינטזת על משהוא כזה...

discussionealfaromeogiuliagt-l-2ef7a4828345193d.jpg

פורסם

נגיד שפינטזתי על משהו שהרבה מאוד יותר קרוב לזה ממה שיוצר באמת.

ואם הייתי צריך לבחור, אז הייתי בוחר בזה בלי למצמץ.

פורסם

זה קצת לא ריאלי מבחינת מידות, לדעתי. אם-כי הקונספט מדהים.

קצת אוף-טופיק, אבל הפספוס הגדול (לדעתי כמובן) של קבוצת פיאט עם דגמי רטרו היה אי-הייצור של הפולביה קונספט:

lanciafulvia-4938-075-f_zps44db84fc.jpg

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

אם כבר בדימיון עסקינן, אז לא מצאתי שום דבר משותף בינה לבין המאזדה 6 (בסדר, שתיהן סדאן בגוון אדום), דווקא הפרופילים האלה קצת יותר מזכירים לי אחד את השני.

150624-alfa-romeo-giulia-hp2-1.jpgF80-M3-Rendering.jpg

Mini Cooper S R56 - לכיף

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3708 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...