Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3200 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
מתי והיכן המפגש הבא?

אין לי לו"ז מוגדר מראש, כל פעם שאני פותח אירוע אני מעדכן בעמוד הפייסבוק ואתר האינטרנט שפתחתי לאחרונה ( www.150paychecks.co.il ).

הדרך הטובה ביותר לקבל עדכון היא לפרגן לעמוד הפייסבוק [:

לעיתים אני גם מציין כאן כשיש אירוע.

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

• תגובות 466
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

הלו

כאן התחלת

אז נא לדווח על כל אירוע כאן , אח"כ בשאר האתרים

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם
אין לי לו"ז מוגדר מראש, כל פעם שאני פותח אירוע אני מעדכן בעמוד הפייסבוק ואתר האינטרנט שפתחתי לאחרונה ( www.150paychecks.co.il ).

הדרך הטובה ביותר לקבל עדכון היא לפרגן לעמוד הפייסבוק [:

לעיתים אני גם מציין כאן כשיש אירוע.

אין לי ולא יהיה לי פייסבוק

אז אשמח לעדכון כאן

שבוע נהדר לכולם

ציטוט

יבגניפ כתב:

אוף. למה אני מגיב פה? 

פורסם

אברג'ל - הערת צד. אם אתה רוצה לעקוב אחר אור - ואולי אחר נושאים אחרים - פתח פייסבוק עם שם ותאריך לידה פיקטיביים, אל תכתוב בו כלום ועשה לייק לדפים המעניינים אותך. שימוש חד צדדי כזה יתן לפייסבוק מידע מינימלי עליך, לא כזה שהם יוכלו לעזות בו שימוש (מכסימום תקבל פרסומות של בנקים, לא מסוכן).

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אור תודה על העדכון פה

נרשמתי לאירוע בתל אביב, למרות שיש סיכוי שלא אצליח להגיע.

איך החניה שם?

ציטוט

יבגניפ כתב:

אוף. למה אני מגיב פה? 

פורסם

למיטב הבנתי בצמוד למקום יש חניון לא זול, מנגד אפשר להחנות בדיזינגוף סנטר בעלות של 16 ש"ח ואז ללכת חמש דקות ברגל. זה מה שאני מתכוון לעשות.

(את המידע קיבלתי מהבעלים, טרם נכחתי שם in person)

לגבי אירוע בצפון - יהיה בהמשך, אני מנסה להרים אחד ברמת ישי ובחיפה אני מניח שיהיו עוד בעתיד. אם אתה רוצה לקבל עדכון הכי טוב להרשם לדף הפייסבוק (זה גם עוזר לי מבחינת הרמת אירועים עתידיים).

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם

היא עברה את התפוסה ובפייסבוק עוד שניה עושים ספסרות על הכרטיסים... x:

פורסם

חבר שלי הזמין כרטיס ולא יוכל להגיע, אבדוק איתו אם יש אפשרות למכור לך gadik6

9.5 שעות דייט ? בערך המערכת יחסים הכי ארוכה שלי
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3200 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...