Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3200 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אסף - איזו כנופיה, אני בנאדם אחד

יש כרגע קצת יותר מ250 רשומים למפגש הקרוב, אף לא אחד מקארס? ספריאל זה מתחת לבית שלך (;

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

• תגובות 466
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

את תשיג 30,000 שומעים תוכל למלא את סמי עופר. זה מתחת לבית שלי :-D.

חוץ מזה, אני מקווה שאני סיימתי עם משכנתאות. בעוד כמה שנים זו כבר תהיה בעיה של הדור הבא (וכנגזר מכך - גם שלי), אבל מי יודע מה יהיו התנאים אז.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

250 נרשמו, אז לפי אקסיומת הפייסבוק צריך 125 מקומות. בכל מקרה המק"ק קטן מדי, אני מנסה למצוא פתרון, לבינתיים הציעו לי לשלם כמה מאות שקלים עבור אולם אחר אבל גם לרצון טוב יש גבולות..

Sent from my LG-H815 using Tapatalk

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם

וואלה אס"ט came through, סידרו לי את אולם הקולנוע בבית הסטודנט ללא תשלום, כך שאין יותר בעיית מקום.

Sent from my LG-H815 using Tapatalk

פורסם
1309ade348a27b03ab8141f599392f07.jpg

פורסם

הגיעו בין 270 ל290 אנשים, בתכלס הופתעתי מהנוכחות - שיערתי שיגיעו חצי...

איך לא באת לומר שלום יא נקניק?

פורסם

וואו, אור. עוד מעט תהפוך ליועץ צמוד מדד, תעזוב את ההייטק ותפרסם המלצות פיקטיביות על עצמך בפייסבוק כל היום!

משכנתא זה קל

פורסם
הגיעו בין 270 ל290 אנשים, בתכלס הופתעתי מהנוכחות - שיערתי שיגיעו חצי...

איך לא באת לומר שלום יא נקניק?

מרשים!!

מגורמים זרים שמעתי שהבנקים מחפשים אותך

בדוק מתחת לרכב לפני כל הנע(א)ה

מאורו יהפוך לגורו

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם
וואו, אור. עוד מעט תהפוך ליועץ צמוד מדד, תעזוב את ההייטק ותפרסם המלצות פיקטיביות על עצמך בפייסבוק כל היום!

מודה שלא לגמרי הבנתי האם הבדיחה על חשבוני :o

אבל אם מישהו אשכרה חושב שהסיפור הזה הוא מינוף אישי לטובת שינוי קריירה לשם רווח כספי, אז... אני לא יודע איך להגיב לזה בצורה יותר טובה מ lol

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3200 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...