Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3204 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אין צורך להדפיס, תהיה רשימה שמית במקום.

פלאפון (מהיר) / זיהוי שמי (איטי) זה מספיק טוב.

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

• תגובות 466
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אור, יוזמה מבורכת.

אין שום רע בלתת הסברים על מושגי יסוד בעולם המשכנתאות. הלוואי והיו עוד יוזמות כאלו בתחומים נוספים.

תמשיך למלא אולמות, אני בטוח שאנשים רבים מפיקים מכך תועלת.

"שלום מותק מדבר סרג'יו קונסטנסה, מה שלומו?"

אוהבים אותך פולי.

פורסם

חזרתי עכשיו מההרצאה של אור.

א. שאפו ענק! מרמת השאלות של חלק מהמשתתפים, אני מגלה עד כמה זה נושא סתום וחתום בעיני חלקים רחבים בחברה שלנו. אין ספק שלמידה יסודית וטובה של מושגי היסוד לפחות, כפי שאור מעביר בבהירות רבה, תציל רבים וטובים.

ב. למרות שבאתי עם רקע וידע רחב יחסית, שהגיע בעיקר מלמידה בפורומים קוריאה רבה, עדיין השכלתי ולמדתי דברים חדשים. אבל מעבר לנקודות האלה, אהבתי מאוד את הסדר והתבנית המעולה במצגת.

ג. הדבר שהכי אהבתי, שלא שיחקת אותה איזה "אבו עלי" שיודע הכל. כשעלו שאלות שהתשובה שלך עליהן לא היתה מספיק בטוחה ומוסמכת, פשוט אמרת "לא יודע, זאת נקודה שצריך לבדוק".

כמובן, מה שלא ידעת היה רק בשולים ולא במהות וביסודות.

בקיצור, כל הכבוד. רואים שבוער בך לשנות את המצב הזה, ולבער את הבורות בתחום זה.

ציטוט

יבגניפ כתב:

אוף. למה אני מגיב פה? 

פורסם

רק חבל שלא באת לומר שלום יא נקניק!

תודה על הפידבק

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם

מסכים עם כל מילה. הייתי גם ואמליץ לכל חבריי.

Sent from my HTC 10 using Tapatalk

9.5 שעות דייט ? בערך המערכת יחסים הכי ארוכה שלי
פורסם

שום נקניק (:

הייתי חייב לטוס לרכבת האחרונה, וביקשת לא לצאת ברבע שעה האחרונה...

אז מייד במחיאות כפיים נמלטתי החוצה

ציטוט

יבגניפ כתב:

אוף. למה אני מגיב פה? 

פורסם

מקפיץ ומזכיר שבחמישי הקרוב אני בחדרה, אם יש חבר'ה מהאזור שמעוניינים להגיע.

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

הוא משלנו.

http://www.calcalist.co.il/real_estate/articles/0,7340,L-3698560,00.html?ref=ynet

אור, אתה עושה עבודה נהדרת, כל הכבוד.

אם עוקפים אותך מימין את/ה כנראה בנתיב הלא נכון.

(lancia delta turbo mk3 (844

fiat x1/9

HU: ECLIPSE CD5000   AMP: NAKAMICHI PA1004   SUB: ROCKFORD FOSGATE rfz3412    FRONT: RAINBOW CS 3/160

• חברי המעגל הראשון
פורסם

גם אני קראתי. כל הכבוד!

מכוסה בצד:

🚗 .Alfa 147 2.0 Manual With B12 Pro- Kit+ Eibach Antiroll kit+ EBC Yellowstuff brakes kit+ 17" GT wheels with Toyo R888R+ Red leather seats|

נוסעת כל  יום:

Alfa 159 TBi  With Bilstein B6+ Ragazzone Exhausts+ K&N Filter

פורסם

לא ראיתי הכול אבל מהתקציר, אתה די מציין את הדברים שהם הobvious. אם אשכרה יש אנשים שלא יודעים אותם אז אוי ואבוי :shock:

בכל מקרה, סחטיין על ההצלחה של הקמפיין. במקומך הייתי מוציא מזה כבר כסף.

פורסם

סמירו אתה מדבר שטויות.

רק לפי כמות האנשים שמגיעים להרצאות האלה, זה כבר מספיק כדי להוכיח שהטענה שלך לא שווה כלום, יש המון אנשים שלא מבינים את המונחים והמושגים סביב עולם המשכנתאות, ואני ביניהם.

זה שהדברים האלה ברורים לך, לא אומר שהם ברורים לאחרים.

כנראה שכתבת את זה כדי לצאת גב-גבר ולהראות לכולם שאתה כבר יודע הכל. תגובה קצת מתנשאת לדעתי.

אגב, אני גם די בטוח שאם תלך להרצאה שלו, תגלה שגם אתה לא יודע הכל. השאלה אם תהיה מספיק גב-גבר להודות שהוא כן לימד אותך משהו שלא ידעת.

הייתי פעמיים כבר בהרצאה של אור, וחוץ מהעובדה שהוא מצליח להפוך נושא די משעמם למשהו מעניין ומצחיק, הוא אשכרה מנגיש את העניין לאנשים שבאמת מפחדים מהמילה משכנתא.

A good drive is measured with G's, not KMH

Always go sideways

• חברי המעגל הראשון
פורסם

לא מאמין ששמתי לב לת׳רד הזה יומיים אחרי שהיית בת״א..

שאפו על היוזמה.

מעכשיו עוקב.

Jeep Grand Cherokee Trailhawk
Renault Megane RS Trophy

פורסם

אחרי שקראתי את התגובות בכתבה בכלכליסט, המשפט הראשון שעלה לי לראש הוא: No good deed goes unpunished.

אנשים בטוחים שעובדים עליהם.

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3204 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...