Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3200 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אור

כל גבר מצוי עובר את משבר גיל ה 40, מתי שהוא

never say never

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

• תגובות 466
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
מודה שלא לגמרי הבנתי האם הבדיחה על חשבוני :o

אבל אם מישהו אשכרה חושב שהסיפור הזה הוא מינוף אישי לטובת שינוי קריירה לשם רווח כספי, אז... אני לא יודע איך להגיב לזה בצורה יותר טובה מ lol

חלילה על חשבונך.

פשוט הערכה על מילוי האולם!

משכנתא זה קל

פורסם

אור, תודה שהמחשבה על הסבת מקצוע חלפה במוחך כשראית את כל האנשים.

אני מעריך שאחרי עוד כמה מפגשים כאלה, אתה תוכל לפתוח משרד לייעוץ משכנתאות מהגדולים בארץ.

אז מה אם זה התחיל ממניע פילנתרופי.

בפרפרזה על ביטוי של חז״ל אפשר לומר שמתוך שלשמה - יבוא שלא לשמה.

פורסם (נערך)

לא, איזה...

מה שעבר לי בראש כשראיתי את כל האנשים, אחרי שהיו כמה שניות של הלם (כאמור מודה שציפיתי לחצי כמות), זה שיש מצב שהיוזמה הזו באמת יכולה להתרומם ולהגיע להרבה אנשים.

אני לא אכנס ל-למה אין שום הגיון בשינוי קריירה, תצטרך לסמוך עלי שאין. בטח לא בשנים הקרובות. מי יודע מה יהיה עוד עשור או שניים כשאני בשאיפה אסיים עם המשוכות הכלכליות הכבדות.

אני כן אציין שוב, שכל היוזמה הזו אינה קשורה לייעוץ משכנתאות - אלא להבנת השפה של היועצים והבנקים, בשביל שהאדם הממוצע יוכל להחליט האם הוא מעוניין בייעוץ, ובמידה שכן הוא יוכל באמת להבין את מה שהיועץ מסביר לו. כיום אתה מסתמך על כך שהיועץ אינו חאפר, או לחלופין שהמידע שהוא מספק לך מהימן, וזה לא תמיד המקרה. שלא נדבר על כל אלו שהולכים לבנק ולוקחים את מה שמציע להם הבנקאי...

יתרה מזאת, אנשים שבאים אלי עם שאלות הקשורות לייעוץ (וזה תמיד קורה הן במהלך ההרצאה והן לאחריה) מקבלים תשובה ברורה: אני לא יועץ. אני אולי יכול לתת לכם 'עצה חברית', אבל בשביל ייעוץ פרופר אתם צריכים או להחליט לבד או ללכת ליועץ שבקיא יותר בתנאי השוק הנוכחיים ממני.

בפראפרזה לכדורסל: תחשוב שחייזר מגיע לכדו"א ורוצה לשחק כדורסל - אני אסביר לו מהו כידרור, מהי זריקת עונשין, מהי שלשה, פסק זמן וכו'. אח"כ לפני שהוא מתחיל לשחק הוא יחליט בעצמו האם לקחת מאמן (הוא כבר מסוגל להבין את השפה שלו) או להתאמן עצמאית / עם חברים / דרך יוטיוב וכו'.

עריכה אחרונה על ידי oryo

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם

מתחילת השרשור אוריו דואג להבהיר את הנקד' הזאת. צריך להיות מניאק כבד כדי לשמוע את הסבריו ולבוא אליו בתלונות במידה והתרחשה 'פאלטה' במשכנתא

פורסם

נו? וחסר כאלו?

שאתה מדבר עם חבר בערב על משכנתאות זה דבר אחד.

שאתה נותן הרצאות בפני זרים זה משהו אחר.

בכל מקרה. סתם נקודה למחשבה.

פורסם (נערך)

נקמיצ'י, אם עקבת אחר השרשור אז ראית(?) שישה עבר על המצגת, אישר את התוכן ותמך בה מאוד. אני לא יודע אם ישה זה מספיק איש מקצוע, בשבילי - בהחלט.

וחוץ מזה פניתי לאנשים נוספים שאת דעתם אני מעריך.

חוץ מזה שאם היית רואה במה מדובר, היית מבין שלא באמת צריך איש מקצוע בשביל התוכן, אלא יותר בשביל מיקוד ודגשים. זאת בגלל שאני מדבר על מושגים "טכניים" די פשוטים באופן יחסי, פשוט בסדר וזרימה שגורמת למידע הזה להיות מובן יותר, וכמובן תוך סיוע כאשר עולות שאלות.

אני בכוונה לא נכנס כאן לפינה של איך אני עומד כנגד אנשי מקצוע, היות ואין לי מה להתווכח עם אדם זר מהאינטרנט מה רמת ההבנה וההשכלה שלי שכן זה דיון עקר... לא משנה מה אני אומר אפשר לבטל את דברי ממש בקלות. בנוסף אני בכלל לא "משחק" באותו מגרש - אנשי המקצוע לא מלמדים אותך על התחום אלא מייעצים לך על תמהיל וכו' (ואולי על הדרך מלמדים אותך, תלוי בהם), אני עושה את ההפך הגמור והרי אמרתי זאת מלא פעמים כאן בשרשור.

כל אחד מוזמן להגיע (לא בציניות) לראות בעצמו במה/מי מדובר ולחוות דעה. אפשר גם להעיף מבט בעמוד היות ויש שם פידבקים לא מסוננים.

עריכה אחרונה על ידי oryo

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם

משום מה חשבתי שאתה היית בשרשור ממש מההתחלה - כנראה ערבבתי עם משתמשים אחר, סליחה.

אם תעבור על הדפים הראשונים, אני מניח שתבין את התגובה שלי, ואולי אפילו קצת תהנה מהbashing שהלך שם (;

בכל אופן עצתך התקבלה ויושמה, בעבר, ואני מסכים שהיא עצה חשובה.

נראה לי שגם את הדיסקליימר שייעצו לי לשים פרסמתי כאן, הנה הוא בשנית:

Capture.JPG

והנה המטרות של המפגש אם זה מעניין מישהו:

1.JPG

אלון, אני מזמין אותך להרשם לעמוד שפתחתי www.facebook.com/150paychecks, שם גם אעדכן את המיקום והזמן של המפגש הבא כשזה יהיה רלוונטי. אני בטוח אגיע לחיפה בעתיד הלא-רחוק. בנוסף בעצם ההרשמה ייתכן שחברים/משפחה נוספים יחשפו לנושא ואולי ירוויחו מהעניין.

פורסם

המפגש הבא במרכז, 08/05, על גג של איזו חממת הייטק שפירגנה לי את המקום בחינם.

יש כרגע בעיית אוברבוקינג, שכן יש במקום המדובר 50 כסאות ועוד מקום לסד"ג של ~75 אנשים נוספים, אבל נכון להיום מס' הנרשמים עבר את זה וזה לפני שסופרים את האנשים שעובדים בחממה עצמה ואת אלו שיירשמו בשבועיים הקרובים... בכל זאת אם יש כאן מרכזניקים שהיו רוצים להגיע- מוזמנים להרשם.

אני מקווה למצוא מקום גדול יותר, אם יש לכם רעיון למקום כזה שיהיה מעוניין לעזור, צרו איתי קשר בעמוד של היוזמה

• 3 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

טוב לא ממש עדכנתי ואני לא יודע אם יש הרבה טעם לעדכן, אבל הודעות זה בחינם -

האירוע הנ"ל התפתח בסוף לקרוב ל400 איש, היה ממש כיף.

אחריו היה חודש עמוס בו לא יכולתי לעשות כלום, ואז עוד אירוע של 200 איש שלצערי היה עמוס בכשלים לוגיסטיים שלא קשורים אלי - אבל היה בו קטע מגניב, בתחילת ההרצאה ניגש אלי איזה ברנש חביב ושאל אותי אם אני אלפיסט(!?), אמרתי שיש לי אלפא ואיך לעזאזל הוא עשה את ההקשר, והוא סיפר לי שהוא ראה את האלפא שלי למטה בחניון ואמר שהיא חייבת להיות של מישהו עם איזו הפרעת OCD וזו בטח ההיא מהשרשור בקארס, מפה לשם עשה את ההקשר והשאר היסטוריה. זה היה קטע חביב.

קיצר,

עוד שבועיים אני בת"א, ואז בחיפה.

האירוע בת"א יהיה בתשלום סמלי לצורך כיסוי עלויות - לא מצאתי מקום שיארח בחינם.

האירוע בחיפה יהיה בחינם כי שם כן הצלחתי למצוא מקום, hooray!

אם מישהו במקרה בטעות מגיע אז שיבוא לומר לי שלום :o

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3200 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...