Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ווינדוס 10 - למי יש? איך היא?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3496 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

התקנתי על DELL XPS 13.

עובד מעולה. אין שום בעיה. המחשב מהיר יותר מה 8.1

למרות שהייתי בתוכנית INSIDER שלהם, התייאשתי והפסקתי להתקין את העדכונים לפני חודש כי היו יותר מידי באגים. הופתעתי לטובה עם ה גרסה הסופית.

לגבי בעיות פונטים, תגדירו פונט ARIEL בהגדרות של הכרום.

לבדוק גם הגדרות של ENCODING

אני אישית לא נוגע בכרום המעפאן הזה.Untitled.png

עריכה אחרונה על ידי ceyal
  • תגובות 448
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

לא יודע איך הגעת לזה שכרום מעפן. פי אלף יותר טוב מאקספלורר, רץ מהר גם עם המון פלאגאינים ואקסטנשנס ומבחינתי הוא יותר נוח לשימוש מפיירפוקס. את אדג' עדיין לא ניסיתי.

היום שדרגתי ל-10 בHP SPECTRE X360. לקח איזה חצי שעה ועבר חלק לגמרי. דבר ראשון בדקתי מספר פעמים כמה זמן לוקח לו לעלות ממצב שינה למצב עבודה מלאה. ב-8.1 זה היה 8-10 שניות, ב-10 זה 3-4 שניות. מאוד מאוד מרשים.

בדקתי את שאר הטענות שהועלו כאן - אצלי הכל תקין לחלוטין, שום בעיה (מלבד כמה באגים קטנים בממשק בזמן תהליך ההתקנה - הודעות שנעלמות מוקדם מדי ופופאפ שקפץ והסתיר אחר).

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

אגב, מישהו פה ניסה לעשות התקנה נקייה ויכול להעיד על שיפור משמעותי בביצועים? או לחילופין חוסר שיפור.

בקיצור, מספיק לשדרג או שכדאי להתקין מאפס?

*המחשב שלי דיי מפלץ, אבל גם דיי ישן. (i7 דור שלישי, 8 ג"ב זכרון ו-HDD מכאני שיוחלף ברגע שאני אפסיק להיות תפרן)

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם

משום מה נראה שהכרטיס מסך פחות מתחמם במשחקים ואין לי מושג איך - אבל לדוגמא משחק כמו path of exile שה GPU היה יושב על 75 מעלות, כרגע על 67, כשבדירה שלי 28 מעלות ללא מזגן פועל.

אין לי הסבר שיכול לקשר בין השניים

Opel Adam S 2017

פורסם
בדיוק בגלל הסיבה הזאת השאירו גם את האינטרנט אקספלורר בתוך המערכת. תחפש אותו בתפריט ההתחל.

תודה. אתמול חיפשתי ולא מצאתי. מסתבר שחבוי במקום לא צפוי ב-accessories.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

איך הצלחת לא למצוא? כפתור וינדוס, הקלדה חלקית של השם והוא קופץ. כבר מזמן לא צריך לחפש במחשכי המחשב כל מיני תוכנות ואפליקציות. החיפוש יודע הכל.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

הדבר היחידי שהעלה לי את הסעיף זה שבהתקנה (שדרוג) המערכת משנה את הרשת מפרטית לציבורית.

לא מבין את ההגיון ואת החוסר הנוחות כדי להגדיר את הרשת מחדש כפרטית.

פורסם

לא הבנתי את זה, אשמח אם תרחיב.

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם

עד עכשיו התקנתי בשני מחשבים, שני המחשבים היו מחוברים לרשת wifi ולא לרשת קווית.

כאשר מתחברים לרשת wifi בפעם הראשונה נשאלים אם זאת רשת פרטית או ציבורית ובהתאם לכך נקבעת רמת אבטחה ושיתוף. בשני ההתקנות נקבעה לי באופן אוטומטי רשת מסוג ציבורית מבלי לשאול אותי ולתת לי לבחור, וזאת למרות שבשני המקרים ההתקנה הייתה התקנת שדרוג והרשת כבר הייתה מוכרת כפרטית.

אם היה אפשר לבחור בחיבור ולשנות הגדרות במחי קליק אחד, ניחא. בפועל נכנסים לרשת --> הגדרות --> תיקון, עוברים עוד שלב או שתים ואז יש הודעה שלא מוגדרת רשת פרטית במחשב ואם אני רוצה לשנות רשת אחד מציבורית לפרטית.

פורסם
עד עכשיו התקנתי בשני מחשבים, שני המחשבים היו מחוברים לרשת wifi ולא לרשת קווית.

כאשר מתחברים לרשת wifi בפעם הראשונה נשאלים אם זאת רשת פרטית או ציבורית ובהתאם לכך נקבעת רמת אבטחה ושיתוף. בשני ההתקנות נקבעה לי באופן אוטומטי רשת מסוג ציבורית מבלי לשאול אותי ולתת לי לבחור, וזאת למרות שבשני המקרים ההתקנה הייתה התקנת שדרוג והרשת כבר הייתה מוכרת כפרטית.

אם היה אפשר לבחור בחיבור ולשנות הגדרות במחי קליק אחד, ניחא. בפועל נכנסים לרשת --> הגדרות --> תיקון, עוברים עוד שלב או שתים ואז יש הודעה שלא מוגדרת רשת פרטית במחשב ואם אני רוצה לשנות רשת אחד מציבורית לפרטית.

האם לזה הכוונה?

TinkerTry.com-Exclusive-change-Windows-10-build-10041-network-location-from-private-to-public-wifi.gif

https://tinkertry.com/how-to-change-windows-10-network-type-from-public-to-private

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם

שודרגתי ל10 בחינם מ8.1PRO, בסה"כ מבסוט, אין תלונות.

בעצם יש, תלונה מינורית אחת - בזמן השדרוג הוסרו הNVIDIA DRIVERS לגמרי, לקח לי איזה 30 שניות לקלוט את זה כשהמחשב סיים עם ההתקנה, זה הרים סימן שאלה אם עוד משהו הוסר בגין חוסר תאימות או שזה רק הדרייברים. עד עכשיו לא שמתי לב לשום דבר..

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

אצלי כרגע רץ השדרוג. בינתיים הוצאתי מהבויידעם מקבוק. הבן ז^₪ה גם השתדרג לי כשהדלקתי אותו ליוסמיטי, למרות שלא זוכר שביקשתי.

פורסם

2 הלירות שלי.

שידרוג עבר חלק מ WIN7 המידע נשמר כמובן . חלק מהתכונות היה צריך לתקן את ההתקנה.

חשוב להזכיר למי שישדרג שיבצע ניקוי דיסק של ההתקנה הישנה לי חסך כ 40GB. לא למחוק עד אשר הכל כבר משחוזר.

למעשה ביצעתי שדירוג ולא התקנה נקיה מהסיבה הפשוטה שאני אפשר. (צריך מפתח ל10)

ניתן לבצע התקנה נקיה רק לאחר שדרוג כך שהמידע מהמחשב נשמר בשרתים של מיקרוסופט. בעתת ההתקנה נקיה יש ללחוץ על SKIP בשלב של הכנסת המפתח.

כך המערכת כבר "מאוקטבת" בצורה אוטומטית. כך לפחות למי שיש מפתח Retail.

• תוכן חדש...