Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ווינדוס 10 - למי יש? איך היא?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3494 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

השידרוג ל10 בחינם הוא במשך שנה, כלומר יש לך שנה שלמה מאז יציאת WIN10 בשביל לנצל את ההטבה ולשדרג בחינם מ8.

לפחות ככה אני הבנתי מהם.

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

• תגובות 448
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
עומד לפני רכישת נייד עם וינדוס 8 חדש מהחנות

השאלה היא מתי תכנס מכירת הניידים החדשים מהחנויות עם וינדוס 10 (כי להבנתי השדרוג החינמי מ 8 ל 10 הוא בעצם רק לשנה)

האם זה יהיה לאחר ובסמוך למועד ההשקה של ה 10? או שפשוט יקח זמן עד שיגמר המלאי עם הניידים שמותקן עליהם 8 ומניסיוכם בעבר זה לוקח X (כמה?) זמן?

הוינדוס 10 יופיע על לפטופים פופולריים בחנויות בעוד לפחות 3 חודשים בארה"ב.

אם חסר לך מחשב עכשיו, קנה מחשב עם וינדוס 8 וברגע שתוכל לשדרג, שדרג.

בכל אופן, אני לא ממליץ לעשות שדרוג מוינדוס 8 ל10 בעזרת ההתקנה של MSFT, אלא לפרמט ולהתקין מחדש את המחשב עם הוינדוס החדש.

שדרוגים וSP של מייקרוסופט כמעט תמיד דופקים, מגדילים ומסרבלים את המערכת.

הגרסה הבדוקה והאמינה ביותר היא גרסה נקיה מהמדף - זו הסיבה שיש אנשים שמבטלים את העדכונים לחלוטין.

אני עם הגרסה העדכנית ביותר של WIN10 וברגע שהם מוציאים גרסה סופית, אני מפרמט ומתקין אותה.

פורסם

הגרסה הבדוקה והאמינה ביותר היא גרסה נקיה מהמדף - זו הסיבה שיש אנשים שמבטלים את העדכונים לחלוטין.

קצת מוגזם לטעמי,אצלי לדוגמה כשיש עדכונים הוא רק מתריע,הוא לא מוריד או מתקין אוט',ככה שאני בוחר מה לעשות.

לגבי התקנה - צודק 10000%,אין כמו התקנה נקיה מחדש,ושדרוג\עדכון מערכת קיימת לחדשה יותר רק גורם יותר נזק ומסרבל את הכל.

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם

קל להגיד, אבל אחרי שהשקעת הרבה מאוד זמן בלסדר את המחשב שלך כמו שצריך, התהליך של פירמוט והתקנת הכל מחדש הוא יותר מדי בלגן. זו אחת הסיבות שאני מחכה עם הוינדוס 10 בשביל לראות כמה היא יציבה והאם ההתקנה מתוך 8 טובה, ורק אז אעדכן. לפחות בדסקטופ שלי (אפילו שהוא ממילא מאוד חזק והסיכוי שיואט בצורה מורגשת הוא קטן).

עדכונים צריכים לעבוד כמו אצל אפל. קנית טלפון חדש? שדרגת את גרסת מערכת ההפעלה? תוך חצי שעה הכל בדיוק כמו שהיה לפני. באנדרואיד, לעומת זאת, צריך להשקיע שעות בשביל לוודא שהכל בדיוק אותו הדבר.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

שדרגתי מ8.1 ל10 וזה עובד גרוע - תקיעות, המחשב פתאום מפסיק לזהות את הכרטיס מסך, תפריטים לא מגיבים.

חזרתי ל8.1.

נחכה לגירסה הסופית.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

למי שיש 8.1 מקורי - קיבלתם כבר הורדה חוקית של WIN 10? או שכל מי שכותב כאן אלו גרסאות נסיוניות בלבד?

כי זה כותב אצלי שזה ממין ל ROLL OUT של התוכנה, בעצם יוריד באופן אוטומטי ויתקין (לשפני הנסיונות כנראה)

Opel Adam S 2017

פורסם
קל להגיד, אבל אחרי שהשקעת הרבה מאוד זמן בלסדר את המחשב שלך כמו שצריך, התהליך של פירמוט והתקנת הכל מחדש הוא יותר מדי בלגן. זו אחת הסיבות שאני מחכה עם הוינדוס 10 בשביל לראות כמה היא יציבה והאם ההתקנה מתוך 8 טובה, ורק אז אעדכן. לפחות בדסקטופ שלי (אפילו שהוא ממילא מאוד חזק והסיכוי שיואט בצורה מורגשת הוא קטן).

כמה זמן אתה צריך בשביל לסדר את המ"ה מחדש כמו שאתה אוהב? כמה שעות? יום?

אם זה דפדפן אתה שומר מלכתחילה ועושה ייבוא להכל

אם זה תוכנות אתה יודע לבד מה אתה צריך ומה לא (בפורמט אתה מתקין רק מה שאתה רוצה,ולא כל מה שזמין)

עוד קצת חפירה בלוח בקרה וזהו בגדול

זה לא שרת מרכזי (אחד מיני רבים) באיזה ארגון ענק,שאתה צריך לקבוע group policy חדש,לנהל AD,להגדיר הגדרות ליוזרים,לבצע מס' התקנות ושאר דברים מורכבים קשים וארוכים...סה"כ מחשב אישי (בודד?) בבית :)

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם

כהערת אגב- ממליץ לכל מי שמשדרג ל-10 לבצע image להארד דיסק לפני כן, שאם לא יעלה השדרוג יפה או תחוו כל מיני קריסות, תוכלו לחזור במהירות אחורה, בדיוק לאותו מצב שהיה לפני השדרוג.

*לא יודע אם זה עלה כאן בשרשור לפני כן.

פורסם
כהערת אגב- ממליץ לכל מי שמשדרג ל-10 לבצע image להארד דיסק לפני כן, שאם לא יעלה השדרוג יפה או תחוו כל מיני קריסות, תוכלו לחזור במהירות אחורה, בדיוק לאותו מצב שהיה לפני השדרוג.

*לא יודע אם זה עלה כאן בשרשור לפני כן.

+1 ממליץ על 2 תוכנות נורטון גוסט הטובה והישנה או acronis true image.

פורסם

טוב, עידכון- הורד העידכון האחרון שבמהלכו עשה הרבה איתחולים ובסוף היה צריך להגדיר את כל העדפות כמו בהתקנה חדשה, כעת לבסוף ניראה שיש WIN10 PRO מלא!

כלומר אין יותר את הכיתוב של PREVIEW BUILD בצד למטה!

מה - אז קיבלנו WIN10 PRO מלא חינם כבר עכשיו?

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם

לפי המחשב שלי. חלונות 10 ישוחרר ב29.7.

בטח עד אז יצאו עוד עדכונים ותיקונים של באגים.

לדעתי כדאי להמתין עם השידרוג כמה חודשים ולשמוע פידבקים על המערכת.

• תוכן חדש...